+4 oy
903 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Konuya nerden nasıl başlayacağımi bilmiyorum. 4 yıllık evliyiz. Eşim evine çocuğuna bağlı iyi bir babaydi. Hiç bir dediğimze yok demez sorunsuz sessiz sakin kendi halinde biridir ve daha önce böyle bişey e denk gelmedim hiç. Sürekli telefonu ortada tüm şifreleri bende vardır. Google hesabından falan da sürekli arama geçmişi ve konum olarak gizlice bakar ederim.hic sorun yoktu.  Takı Bayram tatilinde ben aileme gittim ve gittiğim gün ben ailemdeyken  Google gecmisinde olduğumuz  şehrin adıyla eskort araması yapmıştı. Uzun bı süre takip etmek istedim ses çıkarmadım.  Az önce dustayken telefonuna baktım resimleri silmis ama ben WhatsApp dosyalarından buldum. O tarihten 2 gün sonra bı yatak odası kırmızı loş ışıklı falan kenarda bi kadın resmi var ama yüzü belli değil. Bu görüntüyü birine atmış.  Şimdi eminim ki eskorta gitmiş. Bir kızım var 3 yaşında. Şimdi ben buna ne diyeyim nasıl davranayım. Direk söyleyip aileme mı gideyim yoksa biraz daha takip mi edeyim. Beynimden vurulmuş a döndüm .  Kendisine söylersem inkar edeceği kesin. Resmi nerden gördüğümü göstersem bidahakine daha çok dikkat eder. Gerçekten akıl verin hiç bişey düşünemiyorum 

22 Cevaplar

+12 oy
(21,727 puan) tarafından

Hesabını sorup devam edeceksin o da hem daha dikkatli hem daha arsız olacak. Aldatılmaya vereceğim tek akıl tavsiye boşanmaktır çünkü hiç bir kadın başkasının yatağından çıkıp gelmiş bir adamı hak etmiyor 

-Reklam-
+10 oy
(7,748 puan) tarafından

ayrilmayacaksan birsey yapma. resmi girdugumu soylesem bidahakine daha dikkat eder dedigine gore devam edeceksin belliki. ortalik bulandirma unutup sineye cekeceksen

tarafından

Devam etme gibi bir niyetim yok böyle bir postu neden açtım bnde bilmiyorum ama gerçekten çok kötüyüm 

(7,748 puan) tarafından

allahbyardimcin olsun ne diyim rabbim kimseve vermesin bu derdi. kanit biriktir ozaman biraz

+6 oy
(9,605 puan) tarafından

Böyle bir swyi farketmek evet cok agır duygularına sahip olarak hareket etmen lazım

Kendini çocugunu düşünerek hareket et 

+4 oy
(3,859 puan) tarafından

Ayy valla okurken kanım dondu,ben buna yorum yapamam Allah yardımcın olsun bacım, kısaca sıç kocanın ağzına 

+4 oy
(5,437 puan) tarafından

Allahım sana dirayet versin zor bir durum elindekileri yedekle asla fevri davranma resmi aç göster o yeteri cevabı alır sen gideceksen burada bitti birşey duymak istemiyorum dersin kapatırsın çünkü izahı yok ama onu göndereceksen sabahı bekleme ver ceketini eşyalarınıda yarın gelir kapıdan alırsın de gönder 

+4 oy
(1,589 puan) tarafından

Ben olsam o an söyleyip kavgayı çıkarmıştım zaten kavganın sonunda boşanmaya kadar gider annesini babasını arar rezil eder onu kapıya kordum yada ailemi cagirip giderdim eğer öyle bişey varsa başkasinun yatağına giren benim koynuma giremez hadi affettin diyelim nasıl sen onla ayni yatakta yatcan 

+4 oy
(3,780 puan) tarafından

Ben bunu yutamam devam edemem diyorsan çocuğunu yarın annene falan bırak öyle çık karşısına zaten yeterince delilin var dananın kuyruğu kopmuş. Ama lütfen çocuk evdeyken yapma böyle biseyi yüzüne vurunca ne tepki verir ne yapar bilemiyorum çocuk o ortamda bulunmamalı. Sen eminsen gittiğine ne derse desin inanma seni kandırmak için elinden geleni yapacak kandırmayınca öfke patlaması yaşayacak sana suç atabilir . Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir aileler dahil olur falan. 

Ha ben bosanamam falan diyosanda hiç su yüzüne çıkarma işi arsizliga vurur sonradan 

+3 oy
(5,386 puan) tarafından

Fotoğrafi göstermek istemiyor bir daha ki sefere diyorsan zaten affetceksin bu kesin eğer ki kesin net kafanda bitseydi fotoğrafi gösterir diyeceğini der kapıya da kocanı koymustun 

tarafından

Fotoğrafı daha yeni gördüm ve kızımı uyutmaya çalıyorum yanında tartışmak istemiyorum. Akıl akıldan üstündür misali beynim durdu ve ne yapacağımi şaşırdım. Bu saatte hiç bir yere. Gidemem şimdi konuyu açıp yarın mı gideyim yoksa hiç bişey demeden çıkıp gideyim mi direk. Ne dese boş artık bu saatten sonra 

(5,386 puan) tarafından

Sen niye gidiyorsun ki sen neden evini terk ediyorsun o gidecek şimdi konuyu aç ve evden gitmesini söyle 

tarafından

Bu evde kalmak istemiyorum kesinlikle. Çeker çıkar giderim. Oda cehenneme kadar yolu var

+3 oy
tarafından

Biraz bekle kanıt olsun belli ettirme

+3 oy
(1,462 puan) tarafından

Eminmisin canm eşinin gittiğine belki biri atmistir niye çeksin ki resmi yani gizli birsey yapıyor birde resim çekiyor sonuçta bu riski almaz 

tarafından

WhatsApp gönderilenler klasöründe. Gelen resim değil. Ondan 2 gün öncede eskort araması yapmıştı 

(1,462 puan) tarafından

Peki gittim derse ayrılmayı düşünüyormusun ?

(654 puan) tarafından

#Gizemlises watsaptan nerden baktın detaylı soylermsn bende bakayım Allah yardımcın olsun sabahı bekle cnm bilgilendir haber et durumunh ne yaptın ne ettin diye 

(126 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun görsele nereden baktın acaba bende bakmak istiyorum 

+3 oy
(2,188 puan) tarafından

yutmak zor bunu. soğuk kanlı olup kanıtlarını topla. yeterince kanıt bulunca da tekmeyi bas! 

ha olur da ilişkiye girersen de prezervatif kullan. hastalık mastalık kapmıştır da Allah korusun 

tarafından

Yeterince kanıt var elimde daha büyük ne olabilir ki. Gerçekten beynim durdu 

(2,188 puan) tarafından

bu kanıtları kendine at. sonra da avukata git. Allah yardımcın olsun. 

ha büyük konuşmak istemiyorum ama eşim böyle bir şey yapsa onu ailesine rezil ederim. evden giden de o olur, ben değil. 

tarafından

Kendi telefonum da şuan da. Ama bu evde tek saniye kalmak istemiyorum. Evi de genel evine mi cevirir ne yapar onuda kendi bikir ********

(2,188 puan) tarafından

Evini eşyalarını ona mı bırakacaksın. ne kendi ne çocuğunun düzenini bozma. kendi sktirip gitsin nereye gidecekse. uçkuruna düşkün adam için değmez. 

+3 oy
(1,092 puan) tarafından

Miden alıyorsa hala evli kalmaya devam et. Şimdi biz ne diyelim ağzına et sonra boşan başka yolu yok. Buradaki bazı sorulara şaşırıyorum artık

+3 oy
(3,068 puan) tarafından

Elinde net kanıt yoksa biraz daha bekle evet çok zor olacak biliyorum ama sakin ol ve hiç biseyden şüphe etmemiş gibi davran ve yakından takip et tüm kanıtlar bir araya gelince mahkemeye kadar devam et sürüm sürüm süründür onu 

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim 

+3 oy
(6,298 puan) tarafından

Bosanmayi dusunuyosaniz sakin olun. Hic bisey yokmus gibi davranin. Daha cok delil toplamaya calisin yani sizi kesin aldattigina dair deliller. Resim,otel kayitlari vs. 

Sonra da maddi -manevi bosanma davasi acarsiniz. 

Bosanmayi dusunmuyosaniz herseyi yuzune vurun ve ailenize gidin bi sure uzak durun. Belki kiymetinizi anlar.

+3 oy
(1,323 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla boşanacaksın . Tüm delilleri kendi telefonuna fotoğraf çekeceksin ki elinde boşanınca bir şeyler olsun arama geçmişi fotografları kendi telefonuna çek kanıtları toplayınca Allah belanı versin de çık git aç davanı dellilerine eşşşşeeek gibi de nafakanı verir çocuğunu da sensen katti alamaz 

(21,883 puan) tarafından

Delilleri senin telefonundan silebilir öğrenince. Güvendiğin birisine de gönder. Yedek olsun 

+3 oy
(21,883 puan) tarafından

Kanıt biriktir biriktirmesine de biriktirirken o pislik adamdan hastalık kapma. Eskortlarda kim bilir hangi hastalık var Allah korusun. Oralara gidip sonra karilarina AIDS bulaştıran adamlar duydum. Allah'ım korusun. Çok dikkat et. Allah yardımcın olsun. Hiç yuvalarını eşlerini cocujlarini dusunmuyorlar böyle yapıyorlar ya herşey mustehak bunlara . Sonucu yaz buraya merak edeirm. 

(860 puan) tarafından

Eskort ne oluyor hayat kadini dedikleri şeymi

+3 oy
(5,517 puan) tarafından

Sonuçta aldatmış tabikide yüzüne hastası vuracaksın bir kere yapan yine yapıyor ben pişmanlık duyana inanmıyorum sen aynı hayatı yapsan ne olurdu açıkça söyle nasıl ne şekilde öğrendiğini ben şahsen başkasını yatağını giren adamı yatağıma almam gidecek yerin ailen varsa arkanda sende öğle yap bence

+2 oy
(2,136 puan) tarafından

Daha neyini takip ediceksin Allah aşkına unutup devam edebilicek misin resmen ihanet etmiş bencede yolu göster 

0 oy
(1,109 puan) tarafından

Bence bu süreçte sakın birlikte olma hastalık falan da getirmiş olabilir sana da bulaştırır. Çok iğrenç bir durum ya şu eskortlari dalan nasıl midesi alıyor bu erkeklerin. Midesiz yaratıklar 

0 oy
(43 puan) tarafından

Ne desem boş olur ama kalbini dinleme aklını dinle diyim sana Allâh yardımcın olsun emin ol iyice öyle adım at ve hesap sor bitir

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,793 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Caniyananlar (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 612 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 139 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,548 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,766 soru

23,874,096 cevap

321,035 kullanıcı

...