0 oy
498 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,935 puan) tarafından
Önlem alıp, çok da takılıp kalmamak lazım sanırım yoksa daha kötü hale geleceğiz strestten.Diğer virüslerin ölüm oranı daha yüksek sonuçta. Her yıl onlarca farklı virüs çıkıyor ve biz bu virüslerin hızına yetişemiyoruz.  Bağışıklık zayıfsa yapacak bir şey yok.tursu suyu mayalanmış yoğurt.meyve sivi propolis ve kefir bağışıklık kuvvetlendirmek için 1 e bir. Tuzlu su ile 3 saatte 1 gargara yapacagiz.20 saniye el yikama olayini tekrarlayacagiz.virus elde 3 saat kalabiliyormuş yikayinca zaten gidiyor.Biz hep öleni duyuyoruz kurtulan daha fazla. Bunda ölüm oranı binde bir gibi bir rakam.Sadece çok hızlı yayıldı, o yüzden korkuyor insanlar.Sars ve Ebola da ölüm oranı daha yüksek Ebolada %90, Coronada % 7 genele bakılınca .Önlem alacagiz Arkadaşlar akrabalarla bile tokalasip sarilmayacağız.disaridaki kıyafetlerimizi 50 derece ile yıkayacağız gelir gelmez kaban yağmurluk tarzı kıyafetleri en az 1 saat havalandiracagız.

10 Cevaplar

+2 oy
(7,436 puan) tarafından
Sukur sonunda biri birini suclamadan yapilmasi gerekenleri yazmış eline diline sağlık canım suçlayarak ellerine ne geçecek acaba herkes kendi önlemini almalı 
(5,935 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim. Önlem alacağız kesinlikle insanlar birbirlerine yüklenmek için açık arıyor zaten.
-Reklam-
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ahhh ablaaa azerbaycanda 3 kisi olmus 300 kiside garantinada bize cokdan bulasfi bne ilk basda korkuyodum ama simdi takmiyom kismet
(5,935 puan) tarafından
Allahim korusun canım.onlem alacaksın başka çaresi yok malesef .
0 oy
tarafından
Kaderinde varsa bunları yapsan bile gelir bulur seni yoksa zaten bulmaz seni
(5,935 puan) tarafından
İsra süresi 13.ayette Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık deniliyor. Rabbim akıl fikir vermiş kuzum korunma yöntemleri var bunları yapacağız tedbir alacağız .
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ağzına sağlık canım benim:* domuz gribinden nekadar çok kişi ölmüştü ama insan vücudu ina da bağışıklık kazandı bu yıl okadar çok vardı ki domuz gribi ama ölümle sonuçlanan oranlar azaldı.. Rabbim yardımcımız olsun inşallah alincak tedbirleri biliyoruz çok şükür..  başka ülkelerdeki gibi anı ve bilinçsiz yakalanmadik
(5,935 puan) tarafından
Tabiki de canım benim.Tedbirimizi alacağız kesinlikle
0 oy
(5,698 puan) tarafından
Gördüğüm en aklı başında post oldu virüs halkında teşekkür ederiz.
(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
tarafından

Çok güzel anlatmışsın abla teşekkür ederim. 

Bebeklerede vermek gerekir mi bunlardan acaba? 
(5,935 puan) tarafından
9 ay üzeri ise kefir 1 cay bardağı ver canım ben doruk a 9.aydan itibaren veriyorum . Propoliside  1 yaşında başladım
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Aynen canım. Tedbir bizden Takdir Allah tan. Rabbim yardımcımız olsun 
(5,935 puan) tarafından
Amin canım amin tabiki de tedbir çok önemli
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Yine her zamanki gibi mukkemelsin ♥️♥️♥️
(5,935 puan) tarafından
Canımsın ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ebola  yi atlatyiksa  bunu hayli hayli atlatırız  inşallah  
(5,935 puan) tarafından
Tedbiri alırsak kalabalıkta bulunmazsak tabiki canım atlatırız
0 oy
(43 puan) tarafından
Esim grip değil ama bu aralar sürekli hapsiriyor ne yapmalıyım acaba korkuyorum bişey olursa diye
(5,935 puan) tarafından
Canim lahana turşusunu ve turşu suyunu evinden eksik etmeyeceksin.  Canli Kefir aktardan alip evde hergun yapacaksın 1 bardak tuketeceksiniz el yıkama ihmal etmesin hapsiriyorsa grip olacak demek c vitamini ıhlamur tüketsin.bu virisun en yaygın ve ilk özlliği nefes alamama 39 ve üzeri ateş
(43 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 507 göst.
+1 oy
18 cevap 815 göst.
+2 oy
4 cevap 125 göst.
+1 oy