+2 oy
939 göst.
Diğer kategorisinde (1,034 puan) tarafından

Merhaba,

Bazı kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimler doğrultusunda, güvenlik ile ilgili oluşan soru işaretlerini gidermek üzere bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Sadece bir kaç kullanıcımızda yaşanan ve üçüncü parti bir hizmet sağlayıcımızdan(cloudflare) kaynaklanan teknik bir durum nedeniyle, oturum bölümünde farklı bir kullanıcı adının görüntülenmesi sorunu yaşanmıştı fakat bu sorun giderilmişti. Bu durum, sayfanın daha hızlı açılması için kullanılan önbellekleme(Sayfanın hızlı açılması için alınan ekran görüntüsü gibi düşünülebilir) sisteminden kaynaklanan tamamen görsel bir hataydı.

Önemle belirtmek isteriz ki:

• Hiçbir kullanıcı, başka bir kullanıcının hesabı üzerinden paylaşım yapamaz

• Beğeni gönderemez

• Mesaj atamaz

• Hesap bilgilerini düzenleyemez

Tüm bu işlemler çok katmanlı güvenlik ve doğrulama kontrollerinden geçtiği için böyle bir durumun gerçekleşmesi teknik olarak mümkün değildir. Dolayısıyla güvenlik açısından herhangi bir risk söz konusu değildir.

10 Cevaplar

+4 oy
(12,841 puan) tarafından

Zaten bunu biliyorduk admin. Başka bir arkadaşın hesabı da bende daha once açık gibi görünüyirdu ama sayfayı yenileyince düzeldi direkt. Orda hesap olarak değil sadece isim olarak öyle görünuyor. Minel denilen arkadaş sizi de bu yalanına ortak tuttu üstelik. Sanki sayfanın guvenlik açığı varmış da suç sizdeymiş gibi lanse etti. 

Her neyse biz dedektifler olarak iş başindayiz, böyle fake hesapları her zaman patlatırız 😂 @trankobuskas 

Benim de çok yalancı yakaladığım oldu burda, arkadaşlar bilir 🤭😂

(1,606 puan) tarafından

gerçekten hastalık kınamak değil ama ne bileyim

(12,841 puan) tarafından

Kronik vaka bunlar.

tarafından

Kız kendinin ölüm haberini verdiren vardı burada başka bir hesap açıp arkadaşımız vefat etti diye burada dua topladı ya hepimiz çok geçirmiştik sonra öğrendik ki kadın kendi kendine yapmış sonra tekrar  açıp geldiğinde patlattılar burada

(1,606 puan) tarafından

ooooo bu nasıl senaryo hiç mi işleri yok buna şok oldum cidden ahhahshahhahah 

(321 puan) tarafından
+1

Yaaa ben o minel varya kafamda oturtamadim son zamanlarda mantığa uymayan şeyler vardı. Bi açık bi kapalı bi dindar bi dinle alakası yok gibi tuhaftı demekki bundanmış

-Reklam-
+2 oy
(559 puan) tarafından

Minell aptalıı oku gerizekalı kim bilir kaç hesabın vardır şimdi paranoayak seni 

helal olsun kız sana @trankobuskas

(464 puan) tarafından

♥️ 

@Kalbinur

(749 puan) tarafından

Kalbinur sen Merve misin?

(559 puan) tarafından

Hayır canım Rojda ben😇

(749 puan) tarafından

Anladım tanımıyorum Merve sandım 🥰😍

(559 puan) tarafından

🥰

+1 oy
(2,337 puan) tarafından

Haha, işte beklediğimiz açıklama buydu. Teşekkürler 

+1 oy
(2,041 puan) tarafından

Biliyorduk zaten bazı konularda azmine yazdim saniyesinde döndü bu konudada bariz yalanci yani

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Zaten biliyorduk sabah arkadaş sivarken biraz bunları kullandı ama kimse yemedi 😀

(284 puan) tarafından

Ayy kim neyi sıvadı kızzzzzzz🤣🤣🤣

(749 puan) tarafından

Ablam nineler yenınhesapla geldi osuruktan boya boyadı 😀

(5,186 puan) tarafından

Emineannesi sen de her olayı kaciriyon bacım 😀

(284 puan) tarafından

Aman ayyy ben zaten ***** olayın içinde bile olsa anlamam🤣🤣🤣🤣

0 oy
(3,016 puan) tarafından

Ozaman yalanlar ortaya çıktı 

0 oy
(8,381 puan) tarafından

Yalancının mumu bu açiklama ile söndü farklı günlerde iki kez aynı adamın resmini koydu hala hesap çalındı diyor üç dört gün önce çalındı sonra hesap geri alındı dün yine çalındı bugün geri alındı nasıl bir şey bu yalan olduğunu buradan belli 

0 oy
(7,213 puan) tarafından

Yönetimde farkında çakal milleti ayakta uyutacak kalkmış birde kendi yapmamış gibi laf saymaya kim inanirdiki zaten ona..

Gerekli açıklama yapılmış teşekkür ettik🙂

0 oy
(4,012 puan) tarafından

Zaten yaptığı açıklamaya bir Allah'ın kulu inanmadı, kendini iyice apta.l konumuna düşürdü. Sen kimsin de millet sana kafayı takıp senin adına paylaşım yapacak. Adamla kafayı bozmuş, hayatını kopyalamış bir de saçma sapan bir açıklama. 

(4,004 puan) tarafından

Ama şimdi yiğidi öldür hakkını ver, ben dahil birçok kişi elit hayatına bu zamana kadar inanmıştık

(4,004 puan) tarafından

🤣😅

(4,012 puan) tarafından

Elit hayata inandık da foyası ortaya çıktıktan sonra yaptığı açıklama aşırı sa.lakçaydı, ona kimse inanmadı demek istedim

(4,004 puan) tarafından

Ordada son ana kadar uydurmuş hatta veda ederken, burdan birçok kişinin dişini kurtardım demiş🤷‍♀️içim rahat yazmış

(4,012 puan) tarafından
+1

Allah akıl fikir versin 

0 oy
(27,803 puan) tarafından

Söz konusu arkadaşın e-posta IP numaralarını biliyorsunuzdur açtığı yeni hesaplarda engellenen bence sayfaya bile iftira atabilecek biri hiç bir nick ile burda olmamalı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 770 göst.
25 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Yonetim (1,034 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 375 göst.
24 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Yonetim (1,034 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,729 göst.
+7 oy
12 cevap 744 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde admin (185,706 puan) tarafından soruldu