Öncelikle ben içinizden biriyim çok zoruma giden birşey oldu anlatıxak kimsem yok o yüzden sizinle dertleşmek istedim 4 aylık bir bebeğim var 2 gün önce eşime bebeğin bezi bitti al dedim bu sıralar günde 4 kez kaka yapıyor bez dayanmıyor para yok dedi ben neyse o yinede gider alır dedim ama ertesi gün bez niye almadın dedim para yok nerden getirim dedi dünden beri bez olmadığı için kızımın altına poşeti kesip koyuyorum içine de bez kesip koyuyorum canını acıtmasın diye sonra poşeti bağlıyorum o kadar zoruma gitti kii bir bez bile alamadık küçücük çocuğa bacaklarını oynattıkça poşet sesi geliyor içim gidiyor . Dün kardeşlerim uğradı sırf anlamasınlar diye bebeği kucağınıza almayın durmuyor dedim çok zor bir durum Rabbim kimseye yokluk vermesin ama aç kalsaydım soğukta kalsaydım bu kadar zoruma gitmezdi
Bnmde şuan zoruma gitti ya cnm keşke kardeşlerine deseydin durumları varsa Bi paket alsalardı cnm yeni bitti bez yok eşim getirecek ama geç gelecek felan deseydin cnm ya
Benimde zoruma gitti cnm Allah kimseyi yoklukla sınamasın inş biran önce durumunuz düzelir cnm Allah yardımcınız olsun inş
Canim benim uf duygulandım yaa. Güzel Anne almasi lazim onun çocugu sonuçta. Ama maddi durum yoksa mecburen fedakârlık yapan anneler oluyor çünkü evlilikde karşılıklı anlayış ile olur ama olmasina ragmen almak istemiyorsa oyle baba olmaz
1,490,505 soru
24,359,542 cevap
346,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın