0 oy
623 göst.
önce Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

Kizlar benim iki kızım var biri 5yasinda diğeri 10aylik 3cuye hamileyim 9haftaligim herseyden önce rabbimden tek istediğim önce sağlık ama iki kızdan sonra gönlüm erkekten yana oğlum olsun çok isterim onuda tatmak isterim dün kaynanalar görüntülü konuşurken kızımı seviyordu çocukları görsün diye hep ararım zaten uzakta cunki kendisi öyle durduk yere çocuğun erkenden kelini dama attınız felan dedi durdu benim bu isteyerek olmamıştı açıkçası ama evladım sonuç olarak sağlıkla gelmesinden başka ne isteyebilirim ki neyse oldu artık anne sağlıkla gelsin dedim ben baştan soyliyim onu bunu anlamam dedi erkek olursa ben karışmam benim orda 4torunum var dedi 2gorumcemde var ikisi de kız bide bende iki kız yani erkek olursa torundan saymicak sanırım benim anladığım bu çok zoruma gitti kizlar gerçekten bide gorumcem ikinci kızında cinsiyet partisi yapmıştı herkes erkek bekliyodu bizde onayını alarak şaka yapmak istedik erkek patlattik kaynanam bir çığlık bir bağırtı görmeniz lazım oğlunuz oluyor diye nasıl bağırıyor onu hiç unutmuyorum unutmam da asla bana niye böyle yaptı halbuki kendi oğlu gerçekten çok zoruma gitti şuan cinsiyet belli değil ama böyle demesi çok zoruma gitti sürekli zaten hep diyodu erkek evlat hayırsız evlat erkek olup da nolcak bosverin bunu o kadar onemsemedim ama dün dediği bu kelime beni çok kırdı 

15 Cevaplar

+7 oy
önce (96 puan) tarafından

Boşver ya. Taktiğin seye bak. Bebegine odaklan yeter. 

Ek olarak şaka olarak erkek cinsiyet partisi yapılması duyduğum en ama en saçma şeydi. Biri bana yapsaydı gebertirdim

-Reklam-
+2 oy
önce (17,387 puan) tarafından

Erkek istemiyor değilsin anne, önce kizimin erkek evladı olsun istiyorsun sanırım demelisin. 

önce (7,072 puan) tarafından

Tam olarak bende bunu hissettim 

+2 oy
önce (1,371 puan) tarafından

Canım inan bana evladın erkeği kızı yok 

Yeterki sağlıklı sihhatli olsun 

Vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlar versin allahım 

+2 oy
önce (1,783 puan) tarafından

Kırıcı olmuş hele gebeyken insan daha çok alıngan oluyor ama boşver takma  ne değişecek kafana taksan sanki bana faydasımı olucak o kadar uzakta çocuk senin nasılsa 

+1 oy
önce (5,922 puan) tarafından

boşver üzülme. uzaktaymış zaten

hala erkek kız ayrımı yapılıyor olması bile saçma

bakma kızın olursa da erkek doğurmadın bi der boşver. sağlıkla al kucağına gerisi boş

+1 oy
önce (849 puan) tarafından

aman kirilacak birsey degilki. erkek istemem deyince kizinda cinsiyet pardisinde erkek oldugunu  ogrenince kendinden gecmistin sevincten deseydiniz. yada erkekse bile millet erkek erkek diye yanip tutusuyir kaynananin bir garip

oldugu erkek torun istememesinden ve ettigi sacma sapan 4 torunum var demesinden belli. bu kilimcinin cocugu degilde buda oglunun cocugunolacak kiz yada erkek deyip suratina kapatmak vardi bence konusurken. aonra cocuk kapatmis sarj bitti diye kivirirdiniz🤣🤣

+1 oy
önce (24,452 puan) tarafından

Benim kızım mı oğlum mu olmuş hiç önemli değil senin ne istediğinde çok önemli değil ama kızının cinsiyet partisindeki erkek sevincin hala gözlerimin önünde derdim ben. Ah kahretsin ben 🙈 asla tutamam o çenemi mümkün değil 

+1 oy
önce (856 puan) tarafından

Çocugunuza kaynananız mı bakacak siz mı bakacaksanız annesi o mu siz misiniz ne diye takıp sinir bozuyorsunuz diyelim ki erkek ona ne evladın cinsiyeti olmaz eğer bebeğiniz erkekse kaynananız tepki verirse sakın alttan almayın nefret ediyorum cinsiyet ayrımı yapan insan görümlü yaratıklardan

+1 oy
önce (6,197 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kayınvalidene kızmışsın ama sen de onun birkaç doz düşük halisin. Ne demek tadına bakmak falan. Evlat evlattır Allah aşkına ya kızın erkeğin ayrı mı tadı olur etmeyin. Bebeklere böyle muamele yapılmasına çok üzülüyorum. Siz de erkek evlat tadı şu bu falan yapmayın nolur :(

önce (1,124 puan) tarafından

Garipler ya bazen diyom bendemi bir bu duygu yok nedir yani bilmiyorum 3 Kizim var elhamdülillah bunlar ayeti bile inkar edenlerden 

Allah bazisina kiz 

Bazisina erkek 

Bazisina hem kiz hem erkek veririm diyor 

Bu kadar tadina bakilacak birsey olsaydi cinsiyet rabbim kimseyi mahrum birakmazdi

önce (6,197 puan) tarafından

Ben de kırılıyorum böyle sözlere. Bir oğlum var Allah ömrünü bereketli etsin, bir de kızın olsa evlat neymiş o zaman anlarsın falan diyorlar. Evlat evlattır ya. Her ikisi de nimettir. Bu gözle bakıyorum. Bir oğlum daha olsa aklımın zerresi kalmaz kızım da olsaydı diye. Ve oğlum adına da üzülüyorum, onun yanında dediklerinde tersliyorum. 

+1 oy
önce (84 puan) tarafından

Biraz fazla alınganlık yapmışsın. Olur ya bu da kız olursa diye biz zaten kız seviyoruz deyip seni ve eşini üzmemekte olabilir niyeti. 

Senin erkek istediğini bildiği için. 

+1 oy
önce (8,861 puan) tarafından

Benim kaynanamda kızcı. Hamile olduğumu öğrendi ilk dediği şey ben erkek istemem haberin olsun oldu. Dedim sana dogurmuyorum zaten kendime doguruyorum. İki oğlu var sürekli kızıma benim bir tane kızım var o da sensin diyor. Kızım diyor senin 3 kızın var inan ogretmiyorum bu arada yok diyor bir kızım var. 3 dediği de beni ve eltimi de sayıyor bak küçücük 3 yaşında çocuk en sonunda kızıma öğrettim sana sorarsa senin kızın yok senin kız torunun var sadece diyeceksin diye. Öyle de diyor. Yani bu tarz şeylere takılan biri değilim ama beni yok sayıp torununu öz kızı gibi görmesi artık canıma tak etti. Kaynanam bana diyor sen mi öğrettin diye. Evet diyorum senin iki oğlun var bizi kızdan saymıyorsan kızımı da saymaman lazım. 

önce (2,806 puan) tarafından

30 sene sonra ben  ahshshsh. 2 tane oğlum var başka çocuk doğurmayi düşünmüyorum. İnşallah torunlarim kız olur diye dua ediyorum. 3 erkek kardeşim var 1 erkek yeğenim var ve 2 oğlum var düşün hiç kız yok ailede. İlerde kaynanan gibi olcam sanırım 😂😂 neyse bu yazdiklarin kulağıma küpe olsun ben 3 kızım var derim 😀😀

+1 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Ne erkeği, ne kızı? Evvela hayırlı evlat olsun. Vatanına, milletine, dinine, dünyasına, ahiretine faydalı olsun.

Allah’ın verdiği karara da insanlar tepki veriyor, ona şaşıyorum. Biz kimiz yav?

+1 oy
önce (216 puan) tarafından

Şu Kaynanalar ne tuhaf bir tür ya anlam verilmez hakikaten. Acaba erkek olursa oğlunun yani senin kocanın seni daha çok sahipleneceğini daha çok değer vereceğini mı düşünüyor da bunu mu istemiyor 

+1 oy
önce (1,967 puan) tarafından

Çok saçmalamış kaynanan benjmki de sacmalamayi sever 3 tane erkek olcak diye 3 u duyunca kadın yas ilan edecekdi az kalsa  insan olmayanı tatmak istiyor hevesleniyor ama oncelik saglik hayrlı evlat olmasi insallah

+1 oy
önce (1,615 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025 hala oturmuş kız çocuk erkek çocuk muhabbeti yapılıyor Allah beyin versin hadi verdi kullanabilmeyi nasip etsin  

Takma sende kaynananı canım boşver en iyi kaynana ölü kaynana

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
4 cevap 343 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,908 soru

24,175,652 cevap

336,100 kullanıcı

...