Ben ederdim ya kin tutmam yapılanı umutmam ama bana yaptığını ona yapamam vicdanım rahat etmez tam tersi olmasını isterdim ama ✨
Peki sizz ??
Etmem misal örneğin kaynanam huzur vermiyor ya şimdi yuva yıkmak istiyor ya ve bende doğru düzgün evliliğimi yaşayamıyorum noluyor en güzel yıllarım yaşlarım onun yüzünden heba oluyor e ilerde bana muhtaç olacak ve bende yardım edeceğim öyle mi asla gençliğimi güzel yaşamam gereken yıllarımı geri getirecek mi hayır yıllar sonra yardım edersem şimdiki yıllarıma ihanet etmiş olurum o yüzden yardımada hayır yani bu kim olursa olsun canımı yakan herkes için geçerli
Kaynana konusunda bende katılıyorum bakmam ama genel olarak yapılanı unutmasam da yardım ederim öyle de safim 🤣
Ben etmem net.
KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ.
kindar biri değilim ama yapmam.
En doğrusu canım ❤️
Evet ederdim herhalde
Biz akillanmayiz
O kesin 🤭
etmem ben safken ederim derdimde simdj etmem
En doğrusu bu aslında
Ben bu safliğimla ediyorum etmeye de devam edecem vallahi akıllanmam ☺
Sen=Ben keşke aksi olsak
Bana yapılanı yapmam ama kötülüğe de iyilikle karşılık vermem :)
Sadece kırmış biriyse ederim. Ama içinde kırk tilki dönen arkamdan fırıldak çeviren . Hiçbir zaman iyiliğime karşılık vermeyen aklı hep fesatlığa çalışan kişilere el uzatmam yaptığını Çek derim
En doğrusu canım
Nasıl kirildigima bağlı 🤷
Çok kinci biriyim yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam.
Eğer değer verdiğim biriyse Allah'a havale ederim elbet elime düşürür.
Bazıları var önümde can verse bir damla suyla kurtulsa asla vermem asla
O bazılarından bendede var Allah elime kapıma düşürmesin
Valla kapıma düşürmesin katil olurum okadar Allah'tan bulsunlar
Ettim malesef ki unutamıyorum ama o an beynim resetleniyor gibi unutuyırum herseyı elımden gelenı yaparım ama ustune tıtremeden kısacası kumandayı kalkıp almam elımı uzatıp alırım
Biz akillanmayiz aşko
İyi halt yiyoz askom
Etmem imza kaşe mühür
Nokta 🤣🤣🤣
Aynen onu yazmayı unutmuşum 😂
Yani kinciyim biraz ama şu merhametinden var zor durumdaysa yardım ederim
Merhamet bendede var vicdan yapar kendi kendimi yerim
Iste öyle oluncaya iyilikten maraz doğuyor
Kırdığı konuya bağlı . Bazı konular affedilir bir de bana neden muhtaç ona da bakarım. Tabi bir de kişi de önemli
Tabiki buda önemli
Yardım eder miyim bilmiyorum o anki ruh ve vicdanıma bağlı
Ama ben çabuk çabuk yapılanı unutmam
Yıllarca kin tuttugumu bilirim gözümden düşen biri eski konumunu almıyor
babam ve aileside aynı şekilde yıllarca kin tutabilirler
Kin hiç tutamam
Kin tutmam unuturum İkizler burcuyum ya ondan 😄
Benim burca bakarsak herşeyi sallar Dünya yanss umrunda olmaz 🤣
Ederim çünkü saf(sa. lak)ım
Asar keser yine itttt gibi yardım ederim bende saf salaakkkk grubuna bende dshilim
Hayat öyle bi şeyler yaşatıp akıllandırdı ki
Sanırım bende o şeyleri yaşıyor ve yavaş yavaş akillaniyorum
Ben biraz safım unutmam belki ama ederim kesin
Saflik değilde temiz kalpliyiz bence
İlk adımı atmam ama inatçıyim kinli değilim kötülük yapmam ama Allah a havale ederim
Allah'a havale ede ede ağzıma zoctilar bacı su birazda kendimiz halledelim bence 🤣
Aynen öyle canm valla. Eltim var asla susmaz verir cevabını .
Bayramda görümcelerim , amcasının kızı ve onun kızı gelmistiler. Neyse masada oturuyoruz çay tatlı sutlac köfte kurdum . Baktım amcasının kızı dedi seda iyi ki bizim gelinsin valla . Görümcelerim ağzını açmadı. Neyse bu defa konudu görümcemin ikinci evliliği ve eşini oğlu evli onun karısini sordular baktım görümcem diyor valla Cook iyidir evime gelse herşeyi yapıyor ediyor. Öve öve bitiremedim. Bayramdan bu yana içime oturmuş ama hiçbir şey söylemedim ve Cook kırıldım ikisine de bekliyorum zamanı gelecek
Eski Ben olsaydı kesinlikle yapardı.
Şimdiki şüpheli kötülük yapamam da iyilikte yapamam.
Bir de kim olduğu da önemli bazıları var ki hayatta yapmam bazıları da ne kadar kırmış olsalar da vazgeçemiyorum
Katılıyorum bu konuda sana
Yaptığı kötülüğe bagli mesela babamin kuzeni var bi tane kiz dost görünümlü seytan cikti ondan once evlenicem diye tum mahalleye kacti babasida vermek zorunda kaldi diye yalan atip üstüne asıl kendi kacip megerse aylesi alip gelmis etrafada ben kacmisim gibi gostermis tabi ortaya cikti rezil oldular su su diye yalvarsa gözü onunde yere dökerim cunki ben esimle 2 yil konustum ve bu iki yilda toplasan 3 defa bulustuk oda yanimda hep birileri vardı bizim mahalleden is gelirdi onu bile kabul etmeyip gelmedi ilerde laf söz olmasin diye
Ay tövbe bu ne böyle
1,504,903 soru
24,568,338 cevap
361,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın