+1 oy
1,368 göst.
Diğer kategorisinde (45,209 puan) tarafından

image

Günoooo ballar 🩷

Benim bu soğuk kahve aşkı 😍💕

7 den beri ayaktayım balkonu yıkadım hamur yoğurdum ıspanakları ayikladim yıkadım 13667888 defa 😀😀😀 akşama börek yapcam inşallah 🧿

Yeni oturdum yoruldum kizzz 😀

"Kendiniz gibi biriyle arkadaş olur muydunuz?"

Ben kesinlikle olurdum böyle bir arkadaşım da var zaten 15 yıldır ikimizde aynı delilikte eğlenceliyiz yan yana gelince çılgınlar gibi eğlenir hunharca herşeye güleriz iyiki var 🩷🌸😀 

📊 Tek Seçim
94.7% (36 oy)
5.3% (2 oy)

22 Cevaplar

+1 oy
(892 puan) tarafından

Bır yerde okudum dıyorkı 20 lıraa verdiğim ıspanagı 100 liralık suyla yıkadım😀😀😀

Afiyet olsun  ıspanak yıkamaktan nefret ederımö

(6,119 puan) tarafından

Amerikada tek iyi şey yıkanmış kesilmiş satılan ispanaklar 😃

(45,209 puan) tarafından

Kız ben onuda yıkarım foşur foşur 🤣🤣🤣

(9,362 puan) tarafından

File de var herşeyin yıkanmış doğranmış hali 😅 soğanın bile var.. almak hiç aklıma gelmiyor. Aslında mantıklı 

(892 puan) tarafından

Ama gercekten o camuru arındırana kadar hem zaman kaybı hem yorgunluk hemde dünya Su israfı

(6,119 puan) tarafından

Kız yine yıkıyorum tertemiz su akıyor gerçekten temiz bırakıyorlar 😃

-Reklam-
+1 oy
(1,937 puan) tarafından

Guno hayatim ♥️

Kahveden tiksindim malesef 🤭

Valla yeni uyandim kahvalti hazirlamaya bile usendim buzluktan pide cikardim isitip yicez cocukla 🤭

Ah keske kendim gibi biri olsa da arkadas olsam valla bi tane var boyle arkadasim ama senin gibi biriyle de arkadas olmak isterdim ben biraz sogugum sanirim soyle neselendircek biri guzel olurdu 

(1,937 puan) tarafından

Bende kahveyle yapiyodum da tiksindim hamilelikte icemiyorum artik bi de reflu cikti ejderha gibi oluyorum 🤭 benim yerime de ic sen 

(45,209 puan) tarafından

Kız sen ne Zaman hamile kaldın ben niye bilmiyorum aaa şok 😱 ne zaman kimden tövbe tövbe 😀😀😀😀

(1,937 puan) tarafından

Tobe tobeeee 😂😂😂 14 haftalik olduk kiz duymadin mi cinsiyet postu bile actim gormedin mi hic 

(45,209 puan) tarafından

Görmedim kız Ayy gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına al minigini inşallah ❤️ 😍 😍 

(1,937 puan) tarafından
+1

Amin guzelim insaAllah 

+1 oy
(1,646 puan) tarafından

Evet olurdum ilk okul arkadasim karakterimiz fakan heo ayni 

(45,209 puan) tarafından

Ne güzel 🌸💕

+1 oy
(14,984 puan) tarafından

olurdum, oldum hatta benden daha manyk😅 21 yıl olmuş vay bee😂 bu haftasonu görmeye gideceğim onu özlemiştim farklı şehirlerdeyiz 🥲

ıspanaktan nefret ediyorum ya🤦🏼‍♀️ yıkayana kadar canın çıkıyor, pişiriyorsun bir avuç ve kimse sevmiyor😂

artık donuk ıspanak alasım var

(45,209 puan) tarafından

Ben bayılıyorum eşimde çok severek yemesede yiyor ama böreğini sever karısı yapsın da yesin aycuk 🤣🤣🤣🤣

(14,984 puan) tarafından

eşim çiğ sever salataya falan doğrarım, pişmişi çok yemez. ama çiğ olarak da muhafaza etmek zor🤦🏼‍♀️

(45,209 puan) tarafından

Çiğ hiç yemedik 

(14,984 puan) tarafından

salataya falan doğra yakışıyor, ben de alıştım eşimden. marul yer gibi yiyor ama marulu yemiyor 😂

(45,209 puan) tarafından

Çiğ kurt yapmaz mı aşko sonuçta çiğ tüketilmemesi gereken sebzeler arasında ya bilemedim 🤔

+1 oy
(5,186 puan) tarafından

Hayır demezdım bekarken cok vardı sımdı hıc bırı yok en buyuk hayal kırıklıgımdır keske devam edebılseydık evlendık koca mesafe gırdı ne numaralarımız kaldı ne hesaplarımız gorme ıhtımalı bıle yuzde 0 düştü :(

Bende kalktım kızı hazırladım kaynana gonderdım aımdı kalkıp duş gircem eve gircem sonra guzel bı kahvaltı hazırlanıp cıkıcam dikiş var :))

(5,186 puan) tarafından

İlk okul arkadaslarımdan 3 tanesı var bırı amcamın oglu bırı yakın akraba erkek bı tanede yenı buldum ınstada konustuk takıplesıyoruz ben ıstek atarım ılk mesajlar benden ama gel gor mesafe koyan onlar galıba ıstenmıyom ne dıyım kapı komsu baya yakın oldugum kısıler bıle evlendım mesafelıler bana oysakı bır bırımızın evınden cıkmazdık

(45,209 puan) tarafından

Neden öyle oluyor ki acaba 

(5,186 puan) tarafından

Bılmıyorum kı bende sorun var kesın 😂

(45,209 puan) tarafından

Öyle deme aşko boşver kalan sahalar bizim 🤣

(5,186 puan) tarafından

😂😂😂😂😂

+1 oy
(9,468 puan) tarafından

Kesinlikle olurdum 😃 kendimden daha iyi arkadaş mı bulacağım. 

8 yıldır bir arkadaşım var ama karakterlerimiz zıt. Konuşmalarımız fikirlerimiz şaka anlayışımız bile zıt😄

(45,209 puan) tarafından

Kız 8 yıl nasıl arkadaş kalmayı başardınız 🤣🤣

(9,468 puan) tarafından

Ben kaç defa konuşmayı kestim o beni bırakmadı 😃 

+1 oy
(570 puan) tarafından

Bence insanın kendi gibi dost bulması çok zor bulduğun dostu bol muhabbetler

(45,209 puan) tarafından

Aynen öyle canım ❤️ ❤️ 

+1 oy
(2,314 puan) tarafından

Günaydın 🥱

Seve seve arkadaş olurdum küçük görümcem var onunla çok yakınız böyle 

(45,209 puan) tarafından

Maşallah diyelim 🧿 🌸 

(2,314 puan) tarafından

Allah razı olsun size de çok çok maşallah ☺️

+1 oy
(5,578 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun.bende şuan doğruyorum ıspanağı buzluk için mola verdim.

Kendimle de arkadaş olurdum çünkü kıskançlık ya da çekememezlik gibi bi huyum yok.dinlemeyi de severim ağzımda sıkıdır olurdum yani.

(45,209 puan) tarafından

Bende de yok hiç o huylar çok vurdum duymazim 😁😁

+1 oy
(5,907 puan) tarafından

Ahiretligim olurdu 😂😂

(45,209 puan) tarafından

Benim var ahiretlik şükür 😀 uzakta olsak hergun konuşuruz yakın olsak düşünemiyorum ne olurdu 2 deli 😀😀

+1 oy
(5,739 puan) tarafından

Bende sabah 8 buçukta kalktım ama kızı zorla geri uyutup bende uyudum. 11 di uyandığımız oğluma kahvaltı yaptırıyorum. 12 çeyrekte olula göndereceğim. Sonra da evi toparlamaya çalışacağım. Akşama bende ıspanaklı börek yapacağım tesadüfe bak 😁 3 hafta annemler de kalıp eve dönünce eve adapte olamadım hala bir hafta oldu geleli hala işler duruyor 😄

(5,739 puan) tarafından

Ay şimdi beğenmez filan benimki de biraz cinstir 😃

(45,209 puan) tarafından

Ben yapcam ugrascam begenmiycek öyle bir ihtimal bile yok yollarım 😁😁😁

(5,739 puan) tarafından

Valla beğenmiyor bende yemek konusunda iddialı değilim zaten evlenene kadar soğan kavurmuşluğum yoktu 😄 beğenmeyip laf edince kimse sana aşçı olduğumu söylemedi diyorum 😄 hatta nişanlı iken annem çok dedi benim kızım yemek yapmayı bilmez diye 😄 heralde belki vazgeçer kızımı almaktan diye düşündü annem 🤣

(45,209 puan) tarafından

Ben iyiyimdir yemek konusunda o yüzden eşim pek bişey demez 

(5,739 puan) tarafından

Ellerine sağlık o zaman canım 🥰 bende isterdim yemek konusunda becerikli olmayı bazen olmuyor ama 😃

+1 oy
tarafından

Ben ümidimi kaybettim kendim gibi arkadaş bulamayacağım herhalde. 😂 Hem mesafeli seviyorum hem arkadaş istiyorum 😅

(45,209 puan) tarafından

Herkesle de mesafe olmaz ki aşko 

tarafından

Bu benim aşmam gereken bir şey zaten canım ya 🤭 aslında muhabbetim iyidir ama fazla böyle Gelme gitme olunca biraz kendimi tedirgin hissediyorum özel alanıma giriliyor gibi.

(45,209 puan) tarafından

Bazıları da girmeli o alana aşko işte 😀 asarsin inşallah bu sorunu

+1 oy
tarafından

Bende bugün yapıcam ama benimki guzel olmıyo. Tarif versene 😅 bide ıspanağı kavuruyo musun ciğ mi koyuyon

(45,209 puan) tarafından

Soganla kavurup yumurtaliyorum ben . Normal hamur yoguruyorum un su tuz az da yağ koyuyorum hamuruna ben ele yapismiyor kolay yoguruliyor sonrası accan işte ince ince arasına soda yoğurt sıvıyağ karışımı döküyorum üstüne de aynı şekilde yumurta da ekliyorum karışıma bu kadar 

+1 oy
(27,835 puan) tarafından

@cicikus habu hatun  kendim gibi ve cok şükür 1 yıldır çok yakın arkadaşız❤️

(45,209 puan) tarafından

Maşallah kız size 🧿🌸

(912 puan) tarafından

Ay ruh eşim ahsha🫶🏻

(27,835 puan) tarafından

❤️❤️🤍🤍🤍

+1 oy
(2,034 puan) tarafından

Ben sanırım kendimle arkadaş olmayı istemezdim 🤷🏻‍♀️

(45,209 puan) tarafından

Niye aşko 

(2,034 puan) tarafından

Şöyle bir düşündüm arkadaşlarımla son buluşmaların hepsinde dert sıkıntı hayat zorluğu hakkında konuşmuşuz hatta bir süredir tek sohbetim bu olmuş. Gerçekten ben bu kadar depresif bir insanla arkadaşlık kurmak istemezdim.🤷🏻‍♀️ kendimle arkadaş olsam her mesaj attığında yine başına ne geldi acaba diye düşünürdüm. 😅😅

+1 oy
(187,518 puan) tarafından

ben bana kurban olurum bee

(45,209 puan) tarafından

Hahhas. Bu iyiydi😁😁

(187,518 puan) tarafından

😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
(34,373 puan) tarafından

Ben olurdum oldum da gerçi yanında rahat hissettiğin biriyse kendine benzettiğin içindir diye düşünüyorum canoşkim o benim kızz😁💝

(45,209 puan) tarafından
+1

Maşallah kizzz

+1 oy
(2,158 puan) tarafından

Bende arkadaş olurdum kendimle her telden çalabilme ozelligim var 7 yaşındaki çocukla çocuk olabilir her yaramazligi yaparım koca yaşlı kadınların yanında olgunlaşır dertleriyle dertlenirim üzülürüm teselli veriririm kendi yasitlarinla da şen şakrak takılırım bence iyiki varim içim kan ağlasa bile çıkıp müzik açıp oynayabiliyorum bu delilik herkese nasip olmaz bence somurtup duran bı insan değilim küserim ama kus oldugumu unutur gülerim değişik bı yapım var 😄😄😂

(45,209 puan) tarafından

Bende yaşlılarla çok iyi anlasirim kaynanam hariç 😁😁

+1 oy
(2,014 puan) tarafından

Ispanak yıkamaktan nefret ediyorum dogramadan önce 40 kez yıka dogradiktan sonra yikaaaa 

(45,209 puan) tarafından

Uf sorma ya ben doğrayıp yıkıyorum daha kolay pisliği ayrılıyor 

+1 oy
(571 puan) tarafından

Tünaydın 😃 biz kahvaltı yaptık ortalığı toparladım süpürdüm dün sildiğim için silmedim evi akşam için de patates çorbası yaptım pişiyor 

(45,209 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❤️ 

(571 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,728 göst.
+1 oy
36 cevap 1,042 göst.
9 Aralık 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (45,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,220 göst.