Benim bu soğuk kahve aşkı 😍💕
7 den beri ayaktayım balkonu yıkadım hamur yoğurdum ıspanakları ayikladim yıkadım 13667888 defa 😀😀😀 akşama börek yapcam inşallah 🧿
Yeni oturdum yoruldum kizzz 😀
"Kendiniz gibi biriyle arkadaş olur muydunuz?"
Ben kesinlikle olurdum böyle bir arkadaşım da var zaten 15 yıldır ikimizde aynı delilikte eğlenceliyiz yan yana gelince çılgınlar gibi eğlenir hunharca herşeye güleriz iyiki var 🩷🌸😀
Bır yerde okudum dıyorkı 20 lıraa verdiğim ıspanagı 100 liralık suyla yıkadım😀😀😀
Afiyet olsun ıspanak yıkamaktan nefret ederımö
Amerikada tek iyi şey yıkanmış kesilmiş satılan ispanaklar 😃
Kız ben onuda yıkarım foşur foşur 🤣🤣🤣
File de var herşeyin yıkanmış doğranmış hali 😅 soğanın bile var.. almak hiç aklıma gelmiyor. Aslında mantıklı
Ama gercekten o camuru arındırana kadar hem zaman kaybı hem yorgunluk hemde dünya Su israfı
Kız yine yıkıyorum tertemiz su akıyor gerçekten temiz bırakıyorlar 😃
Guno hayatim ♥️
Kahveden tiksindim malesef 🤭
Valla yeni uyandim kahvalti hazirlamaya bile usendim buzluktan pide cikardim isitip yicez cocukla 🤭
Ah keske kendim gibi biri olsa da arkadas olsam valla bi tane var boyle arkadasim ama senin gibi biriyle de arkadas olmak isterdim ben biraz sogugum sanirim soyle neselendircek biri guzel olurdu
Bende kahveyle yapiyodum da tiksindim hamilelikte icemiyorum artik bi de reflu cikti ejderha gibi oluyorum 🤭 benim yerime de ic sen
Kız sen ne Zaman hamile kaldın ben niye bilmiyorum aaa şok 😱 ne zaman kimden tövbe tövbe 😀😀😀😀
Tobe tobeeee 😂😂😂 14 haftalik olduk kiz duymadin mi cinsiyet postu bile actim gormedin mi hic
Görmedim kız Ayy gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına al minigini inşallah ❤️ 😍 😍
Amin guzelim insaAllah
Evet olurdum ilk okul arkadasim karakterimiz fakan heo ayni
Ne güzel 🌸💕
olurdum, oldum hatta benden daha manyk😅 21 yıl olmuş vay bee😂 bu haftasonu görmeye gideceğim onu özlemiştim farklı şehirlerdeyiz 🥲
ıspanaktan nefret ediyorum ya🤦🏼♀️ yıkayana kadar canın çıkıyor, pişiriyorsun bir avuç ve kimse sevmiyor😂
artık donuk ıspanak alasım var
Ben bayılıyorum eşimde çok severek yemesede yiyor ama böreğini sever karısı yapsın da yesin aycuk 🤣🤣🤣🤣
eşim çiğ sever salataya falan doğrarım, pişmişi çok yemez. ama çiğ olarak da muhafaza etmek zor🤦🏼♀️
Çiğ hiç yemedik
salataya falan doğra yakışıyor, ben de alıştım eşimden. marul yer gibi yiyor ama marulu yemiyor 😂
Çiğ kurt yapmaz mı aşko sonuçta çiğ tüketilmemesi gereken sebzeler arasında ya bilemedim 🤔
Hayır demezdım bekarken cok vardı sımdı hıc bırı yok en buyuk hayal kırıklıgımdır keske devam edebılseydık evlendık koca mesafe gırdı ne numaralarımız kaldı ne hesaplarımız gorme ıhtımalı bıle yuzde 0 düştü :(
Bende kalktım kızı hazırladım kaynana gonderdım aımdı kalkıp duş gircem eve gircem sonra guzel bı kahvaltı hazırlanıp cıkıcam dikiş var :))
İlk okul arkadaslarımdan 3 tanesı var bırı amcamın oglu bırı yakın akraba erkek bı tanede yenı buldum ınstada konustuk takıplesıyoruz ben ıstek atarım ılk mesajlar benden ama gel gor mesafe koyan onlar galıba ıstenmıyom ne dıyım kapı komsu baya yakın oldugum kısıler bıle evlendım mesafelıler bana oysakı bır bırımızın evınden cıkmazdık
Neden öyle oluyor ki acaba
Bılmıyorum kı bende sorun var kesın 😂
Öyle deme aşko boşver kalan sahalar bizim 🤣
😂😂😂😂😂
Kesinlikle olurdum 😃 kendimden daha iyi arkadaş mı bulacağım.
8 yıldır bir arkadaşım var ama karakterlerimiz zıt. Konuşmalarımız fikirlerimiz şaka anlayışımız bile zıt😄
Kız 8 yıl nasıl arkadaş kalmayı başardınız 🤣🤣
Ben kaç defa konuşmayı kestim o beni bırakmadı 😃
Bence insanın kendi gibi dost bulması çok zor bulduğun dostu bol muhabbetler
Aynen öyle canım ❤️ ❤️
Günaydın 🥱
Seve seve arkadaş olurdum küçük görümcem var onunla çok yakınız böyle
Maşallah diyelim 🧿 🌸
Allah razı olsun size de çok çok maşallah ☺️
Günaydın afiyet olsun.bende şuan doğruyorum ıspanağı buzluk için mola verdim.
Kendimle de arkadaş olurdum çünkü kıskançlık ya da çekememezlik gibi bi huyum yok.dinlemeyi de severim ağzımda sıkıdır olurdum yani.
Bende de yok hiç o huylar çok vurdum duymazim 😁😁
Ahiretligim olurdu 😂😂
Benim var ahiretlik şükür 😀 uzakta olsak hergun konuşuruz yakın olsak düşünemiyorum ne olurdu 2 deli 😀😀
Bende sabah 8 buçukta kalktım ama kızı zorla geri uyutup bende uyudum. 11 di uyandığımız oğluma kahvaltı yaptırıyorum. 12 çeyrekte olula göndereceğim. Sonra da evi toparlamaya çalışacağım. Akşama bende ıspanaklı börek yapacağım tesadüfe bak 😁 3 hafta annemler de kalıp eve dönünce eve adapte olamadım hala bir hafta oldu geleli hala işler duruyor 😄
Ay şimdi beğenmez filan benimki de biraz cinstir 😃
Ben yapcam ugrascam begenmiycek öyle bir ihtimal bile yok yollarım 😁😁😁
Valla beğenmiyor bende yemek konusunda iddialı değilim zaten evlenene kadar soğan kavurmuşluğum yoktu 😄 beğenmeyip laf edince kimse sana aşçı olduğumu söylemedi diyorum 😄 hatta nişanlı iken annem çok dedi benim kızım yemek yapmayı bilmez diye 😄 heralde belki vazgeçer kızımı almaktan diye düşündü annem 🤣
Ben iyiyimdir yemek konusunda o yüzden eşim pek bişey demez
Ellerine sağlık o zaman canım 🥰 bende isterdim yemek konusunda becerikli olmayı bazen olmuyor ama 😃
Ben ümidimi kaybettim kendim gibi arkadaş bulamayacağım herhalde. 😂 Hem mesafeli seviyorum hem arkadaş istiyorum 😅
Herkesle de mesafe olmaz ki aşko
Bu benim aşmam gereken bir şey zaten canım ya 🤭 aslında muhabbetim iyidir ama fazla böyle Gelme gitme olunca biraz kendimi tedirgin hissediyorum özel alanıma giriliyor gibi.
Bazıları da girmeli o alana aşko işte 😀 asarsin inşallah bu sorunu
Bende bugün yapıcam ama benimki guzel olmıyo. Tarif versene 😅 bide ıspanağı kavuruyo musun ciğ mi koyuyon
Soganla kavurup yumurtaliyorum ben . Normal hamur yoguruyorum un su tuz az da yağ koyuyorum hamuruna ben ele yapismiyor kolay yoguruliyor sonrası accan işte ince ince arasına soda yoğurt sıvıyağ karışımı döküyorum üstüne de aynı şekilde yumurta da ekliyorum karışıma bu kadar
@cicikus habu hatun kendim gibi ve cok şükür 1 yıldır çok yakın arkadaşız❤️
Maşallah kız size 🧿🌸
Ay ruh eşim ahsha🫶🏻
❤️❤️🤍🤍🤍
Ben sanırım kendimle arkadaş olmayı istemezdim 🤷🏻♀️
Niye aşko
Şöyle bir düşündüm arkadaşlarımla son buluşmaların hepsinde dert sıkıntı hayat zorluğu hakkında konuşmuşuz hatta bir süredir tek sohbetim bu olmuş. Gerçekten ben bu kadar depresif bir insanla arkadaşlık kurmak istemezdim.🤷🏻♀️ kendimle arkadaş olsam her mesaj attığında yine başına ne geldi acaba diye düşünürdüm. 😅😅
ben bana kurban olurum bee
Hahhas. Bu iyiydi😁😁
😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣
Ben olurdum oldum da gerçi yanında rahat hissettiğin biriyse kendine benzettiğin içindir diye düşünüyorum canoşkim o benim kızz😁💝
Maşallah kizzz
Bende arkadaş olurdum kendimle her telden çalabilme ozelligim var 7 yaşındaki çocukla çocuk olabilir her yaramazligi yaparım koca yaşlı kadınların yanında olgunlaşır dertleriyle dertlenirim üzülürüm teselli veriririm kendi yasitlarinla da şen şakrak takılırım bence iyiki varim içim kan ağlasa bile çıkıp müzik açıp oynayabiliyorum bu delilik herkese nasip olmaz bence somurtup duran bı insan değilim küserim ama kus oldugumu unutur gülerim değişik bı yapım var 😄😄😂
Bende yaşlılarla çok iyi anlasirim kaynanam hariç 😁😁
Ispanak yıkamaktan nefret ediyorum dogramadan önce 40 kez yıka dogradiktan sonra yikaaaa
Uf sorma ya ben doğrayıp yıkıyorum daha kolay pisliği ayrılıyor
Tünaydın 😃 biz kahvaltı yaptık ortalığı toparladım süpürdüm dün sildiğim için silmedim evi akşam için de patates çorbası yaptım pişiyor
Afiyet olsun canım ❤️
Teşekkür ederim 😊
1,514,313 soru
24,695,236 cevap
368,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın