+2 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde (42,123 puan) tarafından

Ben ederdim ya kin tutmam yapılanı umutmam ama bana yaptığını ona yapamam vicdanım rahat etmez tam tersi olmasını isterdim ama ✨ 

Peki sizz ??

image

43 Cevaplar

+1 oy
(1,522 puan) tarafından

Yaptığı kötülüğe bagli mesela babamin kuzeni var bi tane kiz dost görünümlü seytan cikti ondan once evlenicem diye tum mahalleye kacti babasida vermek zorunda kaldi diye yalan atip üstüne asıl kendi kacip megerse aylesi alip gelmis etrafada ben kacmisim gibi gostermis tabi ortaya cikti rezil oldular su su diye yalvarsa gözü onunde yere dökerim cunki ben esimle 2 yil konustum ve bu iki yilda toplasan 3 defa bulustuk oda yanimda hep birileri vardı bizim mahalleden is gelirdi onu bile kabul etmeyip gelmedi ilerde laf söz olmasin diye 

(42,123 puan) tarafından

Ay tövbe bu ne böyle 

-Reklam-
+1 oy
(2,159 puan) tarafından

Kişiye bağlı 

(42,123 puan) tarafından

Kesinlikle canım 

+1 oy
(268 puan) tarafından

Etmem inadım cok büyük eğer cok kırmıssa asla ne olursa olsun ettmemmm

(42,123 puan) tarafından

Bende çok merhametliyim dayanamam

(268 puan) tarafından

Cok merhamet ettim ama hep kaybeden ben oldum artık yok etmiyicem 

+1 oy
(10,442 puan) tarafından

Ederdim. Ettim ve hala ediyorumda. Kötülükten kim hayır görmüş bende göreyim. Ben bana acı çektiren herkese hakkımı helal edip Rabbime havale ettim 🤗 

(42,123 puan) tarafından

Ben bazılarına edemiyorum hala 😏

(10,442 puan) tarafından

Bende edemiyordum en başta da kayınpeder olacak herife 😤 ama bu ramazanda tamamen her şeyden arınmak istedim o yüzden içime sinemsede hepsini helal ettim ve allaha havale ettim 

+1 oy
(9,055 puan) tarafından

Yapılanı asla unutmam ama kindar değilim karşımdaki insan yaptığı şeyler den dolayı pişman olursa  af dilerse yardımcı olurum Peygamber Efendimiz kimleri yapılanları affetmiş yardım etmiş 

(42,123 puan) tarafından

Bizede bu yakışır da işte haketmeyen insanlar için yıpratıyoruz kendimizi 

+1 oy
(306 puan) tarafından

Hayır kesinlikle etmem çarpı atmisimdir

(42,123 puan) tarafından

Bravo başarabilene ben basaramiyorum maalesef 

+1 oy
tarafından

burcumdanmı ne ben kindarım yada cocugum olduktan sonra oyle hıssetmeye basladım bu aralar herkesı gormemezlıkten gelıyorum bunda esımde dahıl kaynananın gelen mısafırlere oda benım kızım gıbı dıyor ya hiçte oyle degıl kızımı emzırmemem için herseyı yaptı kucagından vermıyordu gıt mama hazırla oyle al dıye alıyordum kucagından emzırıyordum bi tarafına batıyordu gecen naptıgını gordum bılıyormusunuz çıkarmıs memesını verıyordu kafayı yemıs valla allahtan almadı ittirdi 

(42,123 puan) tarafından

Aslında kendine yapılanı affedip sineye çekiyorsun ama çocuğuna yapılanı asla ben öyleyim 

tarafından

bende oyleyım ya severek kaçarak evlendıgım kısı suan gözümde en sevmediğim düşmanım gibi insan üzülüyor bı yandan ne bılıyım ıste ne desem boş geliyor artık 

+1 oy
(4,904 puan) tarafından

Anlık öfkelendiğim kinlendiğim çok olur ama araya biraz zaman girince herşeyi unutabilen bir yapım var yani o kişi bana gelene kadar öfkeli olurum ama gelince bütün yelkenleri indirirm

(42,123 puan) tarafından
+1

Bende öyleyim 

+1 oy
(5,362 puan) tarafından

Etmişliğim var.ama hep derim kalbimin kırıklığı asla geçmez.ben Allaha havale ettim.sonuçta kimse yaptıkları için özür dilemedi helallik almadı.sadece üstünü örtüller.

(42,123 puan) tarafından

Allah sorsun 

+1 oy
(761 puan) tarafından

Etmem ya insanlara guvenim yok yardim etsem kalkar yine sirtimdan bicaklanirim diye korkarim 

(42,123 puan) tarafından

Haklısın 😏😏

+1 oy
(14,389 puan) tarafından

Allah öyle birini bana muhtac etmesin derim her zaman çünkü ne yapacağımi ben bile kestiremiyorum 🫪🤪😁🤭

(42,123 puan) tarafından

O kadar diyorsun 

+1 oy
(2,860 puan) tarafından

Ben hep genelikle Allaha bırakırım bilemiyorum şuanlar ilerisini bu aralar 🥺 

(42,123 puan) tarafından
+1

Kendi dersini birazda bizim vermemiz gerekiyor aslında 

(2,860 puan) tarafından

Öyle 🥺 

+1 oy
(461 puan) tarafından

Düşmez kalkmaz bir ALLAH🤲🏻 bana muhtaç olmuşsa yardım ederdim ama kırgınlığımdan dolayı eskısı gıbı asla olmazdım bir yardımla bişey olmaz

(42,123 puan) tarafından

Öyle ama bu şekilde de insan kendini kullanılmış hissediyor 

(461 puan) tarafından

Bir kereden kullanılmayız le😂

+1 oy
(2,864 puan) tarafından

Ah şu kör olası vicdanım yüüzünden ettim ya yinede nankörlük gördüm

(42,123 puan) tarafından

Allah sorsun hesabını bacı su boşver 

(2,864 puan) tarafından

Oyle bacikom inşallah sürüm sürüm süründüklerinide görürüm çok amin 🤣

+1 oy
(5,898 puan) tarafından

Ederim, saflığımdan değil Allah korkumdan. Asla konuşmam dediğim 2 insan ikisi de bebeğini kaybetti doğmadan birinde buradaydım diye mesaj attım diğerinin de evine gittim. Yani başka örnek bunlar ama işin içinde zor durum varsa merhametli yanım ağır basıyor

+1 oy
(1,803 puan) tarafından

Yapmam kaynanam bi ağzıma etmediği kaldı diyecem ama  onu da yaptı şimdii hastaymış kocama karın gelsin  bana baksın demiş gitmedim kim ne derse desin ben neler yaşadığımı çok iyi biliyorum 

+1 oy
(2,168 puan) tarafından

Ederim ama yuzunede vururum 

+1 oy
(1,627 puan) tarafından

Ben ederim ettimde Allah kalbimi biliyo ne vicdanimdan ne merhametimden degildi yine Allah icin yoksa ölse umrumda olmaz oyle kotu insanlardi kendileri 

+1 oy
(5,490 puan) tarafından

Ben muhtemelen yardım ederim. 

+1 oy
(1,021 puan) tarafından

Etmem ne hali vsrsa gorsun

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,136 göst.
0 oy
37 cevap 1,432 göst.
0 oy