Bu aksam anlık alan yok sanırsam hadı bakalım neler yapıyorsunuz eyy ahalii
Biz dün bebek görmesine geldik gelmez olsamıydık yoksa kader mı bizim kız dun aksam ustu bı ateslendı sormayın 38 38.6 sabahı ettık bezle uyumasına ragmen ateslenıyordu resmen acıle goturelım dedık cok kalabalıktı daha cok kapmasın dıye evde gözlemledik merak etmeyin amcası yengesı doktor halaları hemsire onlar muayene ettı sımdı bıraz daha iyi bakalım öyle işte geride kalansa yorgun uykusuz bir ben 🤷♀️
Gecmiş olsun canım en çok korktuğum ateş tir
Tesekkur ederiz benımde oyle valla
geçmiş olsun canım, takip edersiniz eğer düzelmezse gidersiniz doktora
inşallah yeneriz 🥰 tesekkur ederizz takip ediyorum şimdi eltimin evindeyiz evi soğuk iyi geldi onada pedifen basladık bugun keyfi yerındeydı uyumadan once
Çocuklarla maç keyfi yapıyoz 😊inşallah alırız🤲🏻 çocuklarım çok heyecanlı küçük oldukları halde😂
İnşallah canım 🥰 cocuklar meraklıdır izlerler
Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah prensese🤲🏻
tesekkur ederiz 🥰
Mutfagı toplayıp kahve yapcam başımın agrısı baslamadan yatmaya calışcam çok geçmiş olsun havadan mı nedır benım kızda 2 gundur tekrar ateşi cıktı gece cıkıyor gun içi pek olmuyor
migreninizmi varkii teşekkür ederiz yenıdogan kuzenı hastaydı yogun bakımdan yenı cıkmıstı belkı ondan kapmıstırda cokta yanında durmadı aslında evde sıcaktı bıraz belkı o etkılemıstır dıye dusunuyorum
Çok gecmis olsun evet ateş ve baş ağrısı kusma ishal birden basan bir hastalik aniden oluyor
Kayınvalidemler bizdeydi yedik içtik şuan mutfak beni bekliyor ama önce kızı uyutmam lazım 🤦
tesekkur ederız belkıde diş çıkartma atesıdır de 38e kadarda cıkmaz dıye bılıyorum sanada kolay gelsın bakalım 🥰
Geçmiş olsun inş bu salgın değildir zor geçiyor
Bebeğim bı güzel kendini batirdi onu yıkadım ağır çekimde biraz ağrım var şuan oturma modundayiz gün nasıl bitiyor anlamıyorum
Çift parol kullanabilirsin. En azından hafifler
Şuan Allah'a çok şükür ağrım azaldı günde 3 kere aldım ama canım çok yandı şimdi arada dikişlerim ağrıyo çok şükür rabbim kimseyi sağlık sorunu vermesin
Amin cnm. Öyle öyle geçecek inşAllah 🤲🏻
amin amin hastane ve hastalık çok fena birşey heleki yanında yardım edenın yoksa bende doğum sonrası cok zorlandım herseye yetısmeye calıstım ama onada yaranılmadı birşey yapmayanlar okadar degerlı oluyorkı anlatamam 🤷♀️
Valla aynende öyle
Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Görümcemin bebiş de ateşli acila gittiler onları bekliyoruz
tesekkur ederiz canım ❤️
sizede gecmıs olsunn acil sifa versin allah
Çok geçmiş olsun💜 benimkileri sözde yataklarına yatırdım ama yukarıda parti yapıyorlar. Yarın okul yok diye ses etmiyorum 😶🌫️ Kendim de bir çay içeceğim birazdan.
tesekkür ederiz 🥰 bosver ozaman onlarında hakkı keyif yapmak sizde o ara keyif yaparsınız
Duvarlara kafa yumruk tekme atmamak için kendime sebepler arıyorum var mıdır uygun sebepleri olan
aa ne oldu senı boyle sinir etti
3 yaş sendromu 😡😡😡😡 kabul etseler şimdi akıl hastanesine yatacam belki orda dinlenir kendimi toparlarım
doğrudur bütün yaslar cok zor ya yeni nesilmi boyle yoksa bizde önceden öylemiydik bilmiyorum ama bi terlik gösterseler susan bebeklerdık sımdıkıler sankı dövüşüyormusuz gıbı bagırıyorlar
Ooff oooff
ne örüyorsun acaba merak ettım bende örüyordumda doğum sonra toparlamadım bebişte buyuyor bakalım bıraz kendını toparlasın baslarım ınsallah
Mayısta nasibse kardeşim doğum yapacak yeğenime bebek battaniyesi örüyorum
böyle pembe çiçeklerden örüp üstüne serpiştircem altınada beyaz bi örtü dikicem inşaAllah
Başlarsın başlarsın bebiş büyüsün
çok guzel oluyor güle güle kullansın inşallah cok sanslı senın gıbı bı halası yada teyzesi olcagı için inşallah ya bakalım hamıleyken ona yelek örmüştüm
Evladımı uyuttum kocam maç izliyor komşuya kahve içmeye kaçtım 💃
oo ne güzel kahve bahane sohbet sahane diyorsunuz 😂
Kafamı kurtardım diyorum 🤣🤣
ahahah oda olabılır 😂
Çok geçmiş olsun canım keşke çocuklar hic hasta olmasalar
Anlık ne olsun sabah 7 buçuktan beri hastanedeyiz vallahi daha saat 10 gibiydi eve geldik banyo falan derken uzattım ayaklarımı dinleniyorum
İşte dediğin gibi canım hepsi bir olmuyor benimki de bu beni zorluyor vallahi hareketleri çok aşağıda inanki yürüyemez oldum sanki çıkacak gibi afedersin
Allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısı ile bu sefer de bir kurtulsak senin az kaldi çok şükür darısı başıma vaktinde inşallah 🤲💜
O aşağı da hareket etmesi zor gerçekten benim de bu çocuk başından beri öyleydi hep ağrılı geçti. Sağ salim alırsın sende kucağına inşallah canım stres yapma sakın bebiş etkileniyor hemen güzel düşün dua et Rabb'im hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🤲
Amin canım amin Allah razı olsun 💜
benım kız 35. hafta donmustu 😂 döner döner merak etme
Ohhh maşallah umarım benimki de döner 🤗
Cenaze evinden geldim görmüşsünüzdür şehit vardı İstanbul'da
Hem köylümüz hem aynı sitede ordaydik
Maç izliyordum çok şükür kazandık
Bugün bütün anlıklar TÜRKİYEM 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
1,503,895 soru
24,553,126 cevap
361,066 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın