Selamlar bugün geç uyandım kahvaltı geç yaptım o yüzden hasta gibiyim sizler ne yapıyorsunuz
Afiyet şifa olsun inşallah canım ❤️bende şimdi kahvaltıdan kalktım eşimi işe gidecek 14te o yüzden uyudu biraz geç yaptık bizde ☺️kızım uyudu darısı oğluma 😅
Sağol çiçeğim sizede afiyet olsun canım eşim de işte aradı dedi hastaysan yemek yapma kahvaltını yap diyor gece geç uyuduk kızımla ondan bide grip gibiyim ya 😂
Geçmiş olsun ☺️🤲❤️
Zamannnn geçmiyor benim hiç yaaa sizin de öyle mi bende 24 haftaligim daha gözüme dağ gibi geliyor zaman
Bencede hiç geçmiyor ya detaylı ultrason yaptırdınız mi
Benim için gün bitti bile sayılır. Kahvaltı yapıldı, AVM'ye gidip alışveriş yaptım alınacak ufak tefek şeyler vardı. Şimdi eve geldik, kızımı uyutuyorum. Yarın 26 hafta olucam, randevuyu iple çekiyorum artık
Yoruldum ama erken sabah gitmeyince AVM çok kalabalık oluyor, sevmiyorum. Kızım uyuyunca bende güzelce uyurum artık 😊
Uyu canım dinlen bebegin cinsiyeti belli mi 🥰
Evet, erkek olacak inşallah
Sağlıkla gelsin benim ki de erkek
Amin siiznkide sağlıkla doğsun inşallah
kızımı uyuttum yemek yapmaya girişcem yapana kadar uyanmazsa kıyafetlerı var utulencek onları utulerım
Kolay gelsin canım bende yemek yapıcam da başım dönüyor şuan eşimde 4te anca gelir
dnlen boşver hem hamılesın geldıgınde beraber yaparsınız
Öyle yapayım canım bakalım
Afiyet şifa olsun canım ne yapayım sürekli açım diye geziniyorum vallahi bu gidişle 100 kilo olacam 😂
Aman ye gitsin çiçeğim doğumdan sonra veririz 🥰 ben de gece bile kahvaltı yiyiyorum eşim görüyor gülüyor napim oğlun acıkmış diyorum 😂
Vallahi ne olacak bu halimiz bacım bilmiyorum ama sürekli açım sürekli gece gündüz doymak nedir bilmiyorum 😂😂 inşallah veririz yaa ben genelde veriyorum da bakalım ne olacak 😁
Ay inşallah ilk doğumda verdim ama çok kilo almamıştım bunda aldım şimdiden 3 kilo
Biraz gezdim eve geldim uzanıyorum şimdi dünden yemeğim var zaten 5 olsun yemek hazırlarım bende
Oo ne güzel canım bende yemek yaptım yedik uzandım şimdi
Afiyet olsun size:)
Evi sil supur etrafin tozunu al duş al bebeği yatir ütü yap yemegim var bı oğlumu yikiycam komutanım🫡
Yarın eşimin kontrolü var has git gel gün bitiyor dışım kırıldı gene ağrıyo valla Sıka Sıka ağzımda dış kalmadi inşallah rqmazan bereketiyle gelir sen gebesin duanda bizede yer verir misin🩷
Oo hayatım eline koluna sağlık okurken yoruldum. Tabiki dualarımdasın canım benim diş çok zor yaptır randevu varsa 🥰
1,497,839 soru
24,467,953 cevap
354,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın