0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından

Selamlar bugün geç uyandım kahvaltı geç yaptım o yüzden hasta gibiyim sizler ne yapıyorsunuz 

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (4,080 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun inşallah canım ❤️bende şimdi kahvaltıdan kalktım eşimi işe gidecek 14te o yüzden uyudu biraz geç yaptık bizde ☺️kızım uyudu darısı oğluma 😅

önce (1,297 puan) tarafından

Sağol çiçeğim sizede afiyet olsun canım eşim de işte aradı dedi hastaysan yemek yapma kahvaltını yap diyor gece geç uyuduk kızımla ondan bide grip gibiyim ya 😂

önce (4,080 puan) tarafından

Geçmiş olsun ☺️🤲❤️

-Reklam-
0 oy
önce (1,517 puan) tarafından

Zamannnn geçmiyor benim hiç yaaa sizin de öyle mi bende 24 haftaligim daha gözüme dağ gibi geliyor zaman 

Bencede hiç geçmiyor ya detaylı ultrason yaptırdınız mi 

0 oy
önce (4,065 puan) tarafından

Benim için gün bitti bile sayılır. Kahvaltı yapıldı, AVM'ye gidip alışveriş yaptım alınacak ufak tefek şeyler vardı. Şimdi eve geldik, kızımı uyutuyorum. Yarın 26 hafta olucam, randevuyu iple çekiyorum artık

Yoruldum ama erken sabah gitmeyince AVM çok kalabalık oluyor, sevmiyorum. Kızım uyuyunca bende güzelce uyurum artık 😊

Uyu canım dinlen bebegin cinsiyeti belli mi 🥰

Evet, erkek olacak inşallah 

Sağlıkla gelsin benim ki de erkek 

Amin siiznkide sağlıkla doğsun inşallah 

0 oy
önce (487 puan) tarafından

kızımı uyuttum yemek yapmaya girişcem yapana kadar uyanmazsa kıyafetlerı var utulencek onları utulerım 

Kolay gelsin canım bende yemek yapıcam da başım dönüyor şuan eşimde 4te anca gelir 

önce (487 puan) tarafından

dnlen boşver hem hamılesın geldıgınde beraber yaparsınız

Öyle yapayım canım bakalım 

0 oy
önce (2,432 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım ne yapayım sürekli açım diye geziniyorum vallahi bu gidişle 100 kilo olacam 😂 

Aman ye gitsin çiçeğim doğumdan sonra veririz 🥰 ben de gece bile kahvaltı yiyiyorum eşim görüyor gülüyor napim oğlun acıkmış diyorum 😂

önce (2,432 puan) tarafından

Vallahi ne olacak bu halimiz bacım bilmiyorum ama sürekli açım sürekli gece gündüz doymak nedir bilmiyorum 😂😂 inşallah veririz yaa ben genelde veriyorum da bakalım ne olacak 😁

Ay inşallah ilk doğumda verdim ama çok kilo almamıştım bunda aldım şimdiden 3 kilo

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Biraz gezdim eve geldim uzanıyorum şimdi dünden yemeğim var zaten 5 olsun yemek hazırlarım bende 

Oo ne güzel canım bende yemek yaptım yedik uzandım şimdi 

önce (28 puan) tarafından

Afiyet olsun size:) 

0 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Evi sil supur etrafin tozunu al duş al bebeği yatir ütü yap yemegim var bı oğlumu yikiycam komutanım🫡

Yarın eşimin kontrolü var has git gel gün bitiyor dışım kırıldı gene ağrıyo valla Sıka Sıka ağzımda dış kalmadi inşallah rqmazan bereketiyle gelir sen gebesin duanda bizede yer verir misin🩷

Oo hayatım eline koluna sağlık okurken yoruldum. Tabiki dualarımdasın canım benim diş çok zor yaptır randevu varsa 🥰

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 478 göst.
12 Ocak 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (1,614 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 551 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,975 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 399 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,975 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 731 göst.

Kategoriler

1,497,839 soru

24,467,953 cevap

354,984 kullanıcı