0 oy
135 göst.
önce Diğer kategorisinde (472 puan) tarafından

Herkese günaydın hayırlı sabahlar gününüz güzel geçsin inşallah 🤲

Ben gene mide bulantısı ile uyandım bu hamileliğimde zor geçiyor mide bulantılarım çok 7+5 günlüğüm hamile olan arkadaşlarım sizlerinde varmı mide bulantıları? 

Diğer arkadaşlar uyandınız mı napıyorsunuz nasılsınız 🌸

12 Cevaplar

0 oy
önce (762 puan) tarafından

Gunaydın canım bende kocayı işe cocukları okula yol ettim küçüğüm uyuyorken uzanayım biraz daha dedım ınsallah mayışıp uyumam temizlik yapcam😅 saglıkcakla alırsın inşallah bebısını kucağına ☺️

önce (472 puan) tarafından

Aminnn Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah şu bulantılarım da geçer beni en çok o zorluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (1,580 puan) tarafından

Günaydın canım uyandım yatakta tlf na bakıyorum. Hava yağmurlu kalkmak istemiyorum.

Rabbim yardımcın olsun hamilelik zor . Kaçıncı gebeliğin 

önce (472 puan) tarafından

3. Gebeliğim. Sorma burada da yağmur var iyice ağırlık çöküyor bana

önce (1,580 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Nasıl gidiyor diğer ikisinin kaç yaşında cinsiyetleri nedir ?

Benimde 3 tane kızım var çok zorlanıyorum yetişemiyorum onlara 

0 oy
önce (10,848 puan) tarafından

Günaydın, günaydın uyandım da sersem gibiyim. kızım gce rüyasında konuştuğu için uyuyamadım daha doğrusu kavga ettiği için 🤦🏼‍♀️ 3 yaş sendromu böyle bir şeymiş sanırım rüyasında bile benimle kavga ediyor 

0 oy
önce (291 puan) tarafından

Günaydın bende uyandım yatakta debeleniyorum. 11 e kadar yataktan kalkmayı düşünmüyorum 😃😃 

0 oy
önce (310 puan) tarafından

Günaydınlar ben yedide uyanıp kızımı okula gönderip sekizde tekrar uyudum yeni kalktım sayılır Hava çok yağmurlu hiç kalkasım yok ben de 29 haftalık hamileyim sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Bu hamileliğimde hiçbir belirti yoktu çok şükür Çok rahat bir gebelik geçirdim diyebilirim Ama şimdi vücut artık ağırlaşınca ister istemez yorgunluk nefes nefese Bir de uyku problemi maalesef

0 oy
önce (12,530 puan) tarafından

Günaydın 💐 bedenim uyandı ruhum hâlen yatakta...

Sen benim tanıdığım Miray misin acaba diyet grubundan..

0 oy
önce (1,093 puan) tarafından

Gunaydin canimm

10 11 haftada bitti benim bulantim gecer Allahin izniyle az daha sabret bisey kalmadi 

Ben 2 gundur ayilamiyorum 10 bucukta zor kalktim cocuga bi kahvalti verdim ben daha bisey yemedim birazdan kalkcam hic bisey de yapmadim 

0 oy
önce (442 puan) tarafından

Tünaydın bacım sen ne diyon yaş 31 haftaligim hala mide bulantısı kusma var Rabbim kolaylik versin inşallah bizlere 

0 oy
önce (2,068 puan) tarafından

Yeşil elmayı Tuzla ye baya kesiyor yoksada Allah kolay geçirmeyi nasip etsin gebelikte en sevmediğim dönem 4 aylık olana kadar hep bunaltim olurdu

0 oy
önce (5,274 puan) tarafından

Tünaydın 🌸

Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

Iki hamileliğimde de doğuma kadar bulantılarım oldu. 

Etkisini gördüğüm şeyler yatakta yaninda çubuk kraker ve beyaz leblebi bulunsun. Bulantılar yoğun olarak sabah başladığı için faydası olur inşallah. 

Zencefil limon çayı, nane limon bunlar da bulantımı azaltıyordu

0 oy
önce (433 puan) tarafından

Bende o zamanlar sanki kurulu gibi sabah 7 öğle 12 ye kadar istifra ederdim çok zordu ya … zaten. Hamileliğim boyunca da prilam kullandım 😂. 

Oğlum çok uzun bir süre sonra gece 2 de kalkıp sabah ezanında uyudu uykusuzum 🥹 

0 oy
önce (1,295 puan) tarafından

Hic uyumadikki:/ bebis uyutmadi vala sunnet yerimi agriyodu anlamadim

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 770 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 423 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,885 göst.