Hem mutlu oldum hem şaşırdım dünden beri araştırıyorum soruyorum hiç beklemiyodum araba yıkamaya diye evden çıktı bunu almış gelmiş izinli kalınca beraber gideriz demişti sürpriz yapmış çok mutlu oldum ❤ inşallah iyidir
Güle güle kullan 🤗
Çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşAllah🤍
Gule gule kullan inşaAllah, prensip olarak biz sevgililer gunu kutlamıyoruz, ama eve gelirken kizimla bana çiçek almış bende şaşırdım:)
Biz her sene ufak bi hediye alıyoruz mutlaka 🙂 sizin adınıza da sevindim Allah ağız tadınızı bozmasın 🙏
Amin cumlemizin :)
Güle güle kullanın mutfağınızın önemli bi aracı olcak 😃😃 eleştirmek hevesinizi kırmak için söylemiyorum genel olarak sosyal medyada bi kaç yorum gördüğüm için sormak istedim sevgililer günü doğum günü gibi hediyeler kişiye özel olmalı mutfak ev eşyası gibi hediyeler evin ihtiyacı olduğu için çoğu kullanıcı bunları hediye olarak kabul etmiyordu görünce hediyenizi sizde aynı şeyi mi düşündünüz yoksa hediye hediyedir diye mi düşündünüz sadece merak ettim lütfen yanlış anlamayın
Hiç sıkıntı yok yanlış anlaşılcak bişey demediniz 🙂
Çok teşekkür ederim beni anladıgınız için bol hamur işli günleriniz olsun 😃😃
İnşAllah hemen bugün denicem 😂
Biz bunun 3 sene önce kavgası çıkmıştı evimizde tabi espirisine 😂 anneler gününde tost Makinesi almışlar bana bide paket yapmışlar babalarıyla nys güldük geçtik sonra ne için alınmıştı unuttum buzdolabı aldık benim de biraz birikmişim vardı onu felan vermiştim .nys aldık buzdolabını eşim dediki hadi iyisin yine buzdolabında alındı
Napayım buzdolabını parmağıma mı takacam evin eşyası seende içinden su alıp içecen bende içcecem😂 ama bundan sonra bana ev eşyası hediye alma dedim ben kendim seçerim sen yorulma kocam dedim
Kadınlar bu konuda daha hassas detaycı düşünüyorlar erkekler ise ihtiyac zaten bunu hediye olarak alabilirim diye düşünüyor
Güle güle kullan canm çok güzel oluyor valla yoğurma makenesi insan birşey yaparken üşenmiyo
Daha iyileri senin olsun inşAllah bende o kadar üşeniyodum ki anlatamam bide çocuk olunca elini sokuyo ediyo heryer un oluyodu inşAllah iyidir akşam bi içli köfte yapıcam bakalım
Güle güle kullan canm🤲🏻
Daha iyisi senin olsun canım 🙂
Hadi ya o kdr orjinalmi
Ben farketmedim hiç
Bacım yapay zeka sizin evi yıkacak sağ tartaki kapı kolonuna dikkat et kız🤣
Dikkat etmeyince belli bile olmuyo valla 😂
Kapı kolu aynanın kırıklığından dolayı normalde de öyle gözüküyor yansıma yapıyor
Çok gereksiz yani bilemedim(kıskanan iç sesim)
Güzel günlerde kullanın sağlıkla huzurla 🩷🌸
Amin canım daha iyileri senin olsun inşAllah ❤
Vay be enişte bizide mutlu etti 😁
Bende yemeğe çıkarsam diyorum kocamı bakalım bir sevgili değiliz evliyiz türküsünü söylemezse 😁
😂😂 sizede afiyet olsun canım
Hayırlı olsun canım güle güle kullan İnşallah.
Markayı bilmemde makine aşırı kullanışlı.anneminde var çiğköfte filan herşeyi makinede yoğuruyor.
Sağol canım daha iyisi senin olsun bende içli köfte yapcam bakalım bu ara hamur işi tüketiriz muhtemelen 😂
Aman iyi olsa da olmasa da ne guzel gitmiş almış helal olsun çoğu erkek bu aleti cok cok gereksiz gorur ve almaz :)))
Doğru diyosun valla komşum var kapıda boş kutusunu görmüş zile bastı nasıl ikna ettin diyo eşi almıyomuş 😂
Güle güle kullanın darısı benim başıma bu makineden:)))))
İnşallah daha iyileri olsun ❤
Amin teşekkür ederim:))
Güle güle kullan🌸 bana ev eşyası, evin ihtiyacı hediye olarak gelmiyor. Alınması gereken bir şey zaten kendi evine alıyor. Hediye kişiye özel olmalı
Teşekkür ederim ❤ ben o yönden düşünmedim hiç mutlu etmeye çalışıyo evin eksiklerini almayan nice erkekler varken bu bile yetti valla 🙂
Tabi canım niyeti çok güzel. Mutluluğunuz daim olsun inşallah ❤️
Güle güle kullan canım, sen sevindiysen sorun yok. Ama ev eşyalarını hediye kabul etmeyelim kadınlar olarak. O özel bir gün, bu ev için gerekli bir eşya. Erkekler bunu biraz çakallık olarak yapıyor. İkisini bir arada çıkaralım sesini çıkarsın diyor
Sende Nur bende Nur ve aynı yorumları yapmışız adaşım 😍
Teşekkür ederim canım ❤ yani evinin eksiğini bile almayan bi çok erkek varken bunu düşünüp almış buda hususi bi ev eşyası değil bence hani bi çaydanlık bi tencere gibi zorunlu değil ya öyle düşünüyorum ben
@NuReLLa -_- Evet, bana da yanlış geliyor ama herkesin kendi tercihi tabiki
@iremsiracs. Ben sizin kararınıza saygı duyuyorum ama benim fikrim ben kabul etmem. Sevgililer gününde bir pasta bana göre daha anlamlı, bir buket çiçek daha güzel. Bunu 2 gün sonra alsa daha mutlu oluruö, düşünüp almış diye
Bende saygı duyuyorum düşüncelerinize tabiki her insan bir değil farklı düşünebilirsiniz
Yaşasın karısını mutlu eden erkekler 😄 güle güle kullan canım hediyeyı sürprizli vermesi çok hoş olmuş senin adına sevindim. Ağız tadınız hiç bozulmasın hep mutlu olun. Mutlu eşler mutlu çocuklar demek
Allah bin kere razı olsun daha iyileri senin olsun canım Rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın ❤
Çok güzel güle güle kullan sevginiz daim olsun
Allah razı olsun daha iyileri sizin olsun ❤
Güle güle kullan canım ❤️ 😍 ☺️ bende eve alınan şeyleri hediye kabul etmiyorum sonuçta evin ihtiyacı bana kişisel bişey almalı ☺️
Teşekkür ederim canım ❤ Ayyy herkes mi böyle düşünüyo ki ya 😂
Sanmam canım ama ben öyle düşünüyorum ☺️
Saygı duyuyorum🙂
Güzel günlerde ağız tadıyla ve sevdiklerinle kullanman dileğiyle hsyirli olsun
Çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun ❤
1,498,683 soru
24,480,705 cevap
356,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın