Eşimle çok anlaşan bır sey değiliz zaten ıkımızde çocuklar ıcın çabalayan insanlarız.. neyse ama yaşayız gıdıyoruz işte sankı bırbırımız sevme konusunda da rol yapıyor gıbıyız . Öyle surprız adamı degıldır Hıc hedıye felan kendı düşünüp almaz beş yıldır evlıyım çiçek almışlığı yoktur neyse tost makınesı bozulmuştu bende sevgılıler günü hedıyesı al bana dedım tost makınesı dedım neyse em kum ettı avm den mı alalım deıdm yok ınt al dedı zaten her seyı ınt alırız gıdıp beraber alma gıbı huyumuz yoktur. Neyse tost makınesını eve geldı sıparıs edecem bagırdı bana alalım deyınce bır dur yarın alırız ben de dedım ne farkeder aldım bır sekılde tost makınesı geldı bugün bekledıgım gıbı gelmedı Sekız bın tl kocaman tezgahta bayağı yer kapladı sanayı tıpı büyük neyse ben de dedım iade edelım bana ters ters cevap veriyor gıcık gıcık bakıyor sen nasl ınsansın ınsan bır yardım eder dedım sözlü tartışmadan sonra aldı kartonları bölük pırcık ettı kırdı makıneyı
Ayy🫡🥴 ne diyeceğimi bilemedim olan makinaya olmuş bu sinirlendiğinde kırık döken erkeklerden nefret ediyorum
Esin su wattpad kitaplarında dağ ayısı karakterler varya ona benziyor.
nekadar sacma ssapan bir sey kusurabakmada esin de yani sonucta internetten bi terlik bile alsan begenmediysem sevmediyaen oade edilir yani hunda abartilacak bir durum yokki neticede parayi iade yatiracaklar kartinixa
Şok oldum son cümleye neden kırdı parası bol galiba yeniden sipariş ver sende ödeyecek mecbur belki aklı başına gelir
Allah yardımcın olsun canım zorla aldirilan bir şeyin tadı bile olmuyor heleki kırıp döken erkekler mümkün mertebe hiç evlenip çocuk yapmasın şiddete meyilli oluyorlar bazı erkekler odun gelmiş odun gidecek
Benim eşim de hamur yoğurma makinesi aldı bana sürpriz olarak istiyodum zaten de aldığını bilmiyodum almış getirdi burda paylaştım yorumlarda kötü niyetle değil de düşüncemi merak edip soranlar oldu evin eşyası evin ihtiyacı sonuçta hediye kişiye özel olmalı diye düşünmüyo musun diye ben düşünmüyorum dedim sonra özelden biri yazmış bana sen sevgiye açsın ilgiye açsın bence eve alınması gereken bişeyi hediye olarak kabul ediyosun diye hiç cevap vermedim kendisine demem o ki evine ihtiyaç olan bişeyi bile almayan kocalar varken benim eşimin onu düşünüp alması beni çok mutlu eder ki hamur yoğurma makinesi illa bi ihtiyaç da değil zaten tost makinesi kadar gerekli bi ihtiyaç değil sizin eşinize gelince erkek olmuş ama adam olamamış maalesef kendi cebine zarar iki gün sonra bi daha versin de o parayı belki adam olur
Burda o kadar değişik insanlar var ki bazen hayretle yorumlarını okuyorum insanları küçük gören patavatsızlığı açık sözlülük sanan sürekli ilgi bekleyen insanların hayatını bilmeden yorum yapan ve daha niceleri o yüzden kafaya takmamak lazım ben öyle yapıyorum sizde kendinizi suçlu hissetmeyin sizlik değil 🙂❤
Çok teşekkür ederim mevlam daha güzellerini nasip etsin size
Yazık öyle insanlara gercekten anlam veremiyorum ben şahsen ne alırsa alsın eve yada bana fark etmiyor sevinirim çünkü benim işime yarayan birşeyi almış gelmiş benim işimin kolaylığını düşünmüş misal çiçek en az 2000 ona ee solup gidiyor ama onun yerine misal veriyorum örnek diyelim bu ara tavalarim eskimiş tava seti getirse mutlu olurum
Alır inşAllah dediğiniz gibi işimin kolaylığını düşünmüş almış sağolsun bazı insanlar bizim gibi değil düşünmüyo bunları yapacak bişey yok takılmadan geçmek en iyisi 🙂
teşekkür ederim canım uygun fiyatlı aldım ama sanırım saçaklı halılara özel ya da ben mi yanlış baktım Türk markası şımart Katya p diye bakmak istersen diye 8 bin lira falan açıkçası çok ilgimi cekmiyordu robot süpürgeler artık kalkacak Halim kalmayınca deniyim dedim sonra da ne rahatlikmis şimdiye kadar neden almadım dedim kendi kendime 😊insan çocuklu olunca ev işini kolaylaştıran gereçler bence en güzel hediye bir anneye
kendisine girmis sekiz bin yazik
İkinizde çok gereksiz yere büyütmüşsünüz aranızdaki soğukluk doğru iletişimi etkilediği için sonu hüsran olmuş
Ben olsam şahsım almaya laf eden adama degistir demem kendim iade kodu olustururum yada o şekil kullanılırm çünkü sonunun böyle olacağı baştan belli
S..yapacagin işin derim o adama
1,498,987 soru
24,484,899 cevap
357,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın