Eşim ikinci el konteyner alıp köye koyalım dedi, ne yapmalıyım?

0 oy
618 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,394 puan) tarafından

Ayy ben kendi ayağıma sıktım galiba kızlar 😄 bugün eşim aradı konteyner buldum ikinci el alıp köye koydurayım arada gideriz dedi. Bende sen bilirsin olabilir dedim. İnşallah bana her hafta sonu hadi köye gidiyoruz demez ayvayı yeriz vallahi 😄 birşey de yok aslında boş arsa sadece çit yaptırdılar etrafına. Bakalım sonumuz hayır olsun. Kampa gidelim diyordum hep al sana kamp diyip diyip soluğu köyde alacağız gibi 😄😄

8 Cevaplar

0 oy
(188 puan) tarafından

Ne güzel işte kız. Kafayı dinlersiniz. Alırsın çayını mangalini gider kafa dagitirsiniz. 

(4,394 puan) tarafından

Aslında çocuklar içinde güvenli olur etrafında tel var kamp alanında nereye gittiler diye korkuyor insan çünkü. 

-Reklam-
0 oy
(37,458 puan) tarafından

Kendi ayağına sıkmak diye buna denir🤣🤣

(4,394 puan) tarafından

Ay valla sorma bir an boşluğuma denk geldi 😄 ama yazın iyi olur kız salça filan yapmak için 😀 kamp alanında kızı zapt etmek zor oluyor bunu her yanı çit istediği gibi koşturur bir bakıma iyi oldu bir bakıma kötü 😄

(37,458 puan) tarafından

Aşko salça yapmak için konteyner i napcan kaynananin evi yokmu 🤣

(4,394 puan) tarafından

Kaynanamın evide apartman balkonda irezillik çekiyoz 😜 beton filan döktürüp üzerine koyacakmış ev yapmak çok maliyetli böyle hazır konteyner daha kolay olur heralde 

0 oy
(740 puan) tarafından

Ananemden miras kaldı Kocaeli Karamürselde dağda deniz manzaralı yer var çamların içinde mükemmel bir yer ben de istiyorum karavan alıp oraya oturtturayım ama eşim izin vermiyor halbuki gitsem 2 ay rahat kalırım yani çok sıkıldım şehirden.

(4,394 puan) tarafından

Ayy sana güzel yerden kalmış kız eşini ikna edersin inşallah bizimki boşluğun ortasında tarla anacım ağaç bile yok bakalım ne olacak. Göreceğiz. 

(740 puan) tarafından

Olsun kıız çocuklar için çok iyi olur

(4,394 puan) tarafından
+1

Evet bende onlar için evet dedim zaten bakalım yazın göreceğiz 🥰

0 oy
(803 puan) tarafından

Kaynana görümce yoksa giderim cnm ben onların kahrını çekmeye gitmicm sonuçta baş basa ailece zmn geçirmek için gidecm ben artık biktm Koca tarafından hicbbiri mi adam akıllı iyi çıkmaz 

(4,394 puan) tarafından

Valla arsa ortak arsa ama konteyner küçük olacağı için ya kaynanam olur ya görümcem olur hep birlikte biraz zor çünkü 😄 ama köyde değiller onlarda sehirdeler bizim gibi eşimde kafa dinlemek için düşünmüş arada gideriz hava alırız diye. 

0 oy
(14,411 puan) tarafından

Ne güzel işte biraz da eker biçersiniz, çocuklar için de harika keşke bizim öyle yerimiz olsa

(4,394 puan) tarafından

Evet güvenli en azından etrafı çit çevrili nereye gittiler derdi yok haftadan haftaya ekip biçme olmaz sorumluluk kim sulayacak onları ama mangal filan yapmaya gidilir. 

0 oy
(7,871 puan) tarafından

Geçmiş olsun bacım her müsait anında gidiceksiniz 😂

(4,394 puan) tarafından

Sağol bacım 😄 avm ye gitmek yerine her seferinde direksiyonu köye kırarız artık 😜

(7,871 puan) tarafından

Artk bilemem canm nereye giderken direksiyonu kırarsınız😂😂 bizimde karavanımız vardı gerçi

Hala var gtmek istesem giderim eşimleayrıldık biz her hafta sonu cumadan gider kalırdık güzel oluyordu 😂

(4,394 puan) tarafından

Karavan güzel canım nereye istersen gider kalırsın konteyner de rota belli 😄 aman neyse ne yapalım bizimde kısmetimiz buymuş

0 oy
(2,286 puan) tarafından

Ne güzel işte evimiz olmasa aldirtdum eşime memlekette gidince rahat rahat kalmak için aynı Sevde erkek karışık yatacak düzgün yer yok evimde rahatım izinlerde gidiyoruz her şekilde mecbur gidiyorum yarı orda yarı annemde kalıyoruz olmasaydı aldrirdum diyorum eşime ben çok seviyorm ama çok yakın kaynanama orası sknti 

(4,394 puan) tarafından

Benim kaynanam da şehirde oturuyor gidersek hep birlikte gideriz. Ama konteyner nasıl olacak tam bilmiyorum şuan oda bölmesi var mı yok mu yoksa öyle nasıl yatılır bilmiyorum. Bakalım nasip göreceğiz yapılınca. 

0 oy
(289 puan) tarafından

Geniş geniş salça da yaparsın kışlıkları kaynatirsin çocuklarda gözünün önünde bahçeyi de gel git düzene sokarsin bir kac yil icinde yesil yesil oturursun oh mis.

(4,394 puan) tarafından

Evet biraz emek istiyor ama emek olmadan da birşey olmuyor. Birkaç fidan alıp ağaçlandırma da yapmak gerek. İnşallah güzel olur 🥰

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İkinci el konteyner alırken nelere dikkat etmek gerekir?
İkinci el konteyner alırken en önemli kriter yapının izolasyon durumu, taban sacının sağlamlığı ve paslanma seviyesidir. İkinci el alımlarda mutlaka yerinde inceleme yapılmalı, kapı ve pencere kilit mekanizmalarının çalışır durumda olduğu test edilmelidir. Ayrıca konteynerın daha önce hangi amaçla kullanıldığını öğrenmek, sağlık ve hijyen açısından kritik bir öneme sahiptir.
Boş arsaya konteyner koymak için yasal izinler nelerdir?
Boş arsaya konteyner yerleştirmek için yerel belediyenin imar yönetmeliği esastır ve genellikle taşınabilir yapılar için bile olsa muhtarlık veya belediyeden görüş alınması önerilir. Eğer konteyner sabit bir yapıya dönüştürülecekse, beton dökme veya kalıcı altyapı ekleme işlemleri imar izni gerektirebilir. Köy yerleşik alanı içerisindeki arazilerde ise ilgili köy ihtiyar heyetinden onay almanız ileride yaşanabilecek hukuki sorunları engeller.
Konteyner ev içi tasarımı nasıl daha kullanışlı hale getirilir?
Konteyner içini daha ferah ve kullanışlı hale getirmek için modüler mobilyalar ve açık renk duvar boyaları tercih etmelisiniz. Yalıtım için taş yünü gibi malzemeler kullanarak hem kışın ısınma hem de yazın serin kalma verimliliğini artırabilirsiniz. Ayrıca alanı bölmek yerine dikey depolama çözümleri kullanarak yaşam alanını genişletmek, sınırlı metrekarelerde hareket kabiliyetini büyük ölçüde artıracaktır.
Konteyner evlerin yalıtımı nasıl yapılmalıdır?
Konteyner evlerde yalıtım, dış cephe kaplaması ve iç tavan-duvar izolasyonu ile iki katmanlı olarak yapılmalıdır. Isı köprülerini kesmek için sandviç panel üzerine ilave taş yünü veya cam yünü serilmesi en etkili yöntemdir. Doğru yalıtım yapılmadığında metal yüzeyler hem çok hızlı soğur hem de yoğunlaşma yaparak nem ve küf oluşumuna zemin hazırlar.
Hafta sonu gidilecek bir hobi bahçesi için konteyner mantıklı mı?
Hafta sonu dinlenme alanı olarak kullanılacak boş bir arsa için konteyner, hızlı ve ekonomik bir barınma çözümüdür. Kısa sürede kurulabilir olması ve taşınabilirliği sayesinde hobi bahçelerinde sıkça tercih edilir. Ancak düzenli kullanım planlıyorsanız, konteynerin yerleştirileceği zemin düzeltmesi ve çit gibi güvenlik önlemlerinin eksiksiz tamamlanması konforunuzu belirleyen ana unsurlardır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+5 oy
30 cevap 1,289 göst.
13 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Habibe1 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 543 göst.
11 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 521 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
8 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,513 soru

24,562,798 cevap

361,560 kullanıcı

...