0 oy
344 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,654 puan) tarafından

Kızlar ne zamandır eşimden istiyorum ama kendisi her şeye olumlu bakarken bu robot işine bir türlü razı gelmiyor. En sonunda geçenlerde araştırıp alacağım dedi. Tabi duyunca çok heyecanlandım ben de araştırıp bakıyorum şimdi. İki tane çocuğum var bazen oluyor evi süpüremiyorum yani iş bitmeyince kalıyor hele yatak ve koltuk altları gibi detay isteyen yerlerde çok iyi olur diye düşünüyorum.En çok da bu yüzden istiyorum bu aleti. Sizler ne dersiniz gereksiz mi yoksa al elin ayağın mı olur dersiniz ?🙄 kullanan tecrübeli olanlar bana akıl verin ve önerdiğiniz markada var mıdır?

17 Cevaplar

0 oy
önce (10,897 puan) tarafından

Geçen sene aldım kutusunda bekliyor kullanmama az kaldı bence al teknolojik aletin gereksizi olmaz airfrey bile herkes lüzumsuz diyor benim elim kolum süpürgeyide denemek için açtığımda temiz dediğim yerden bisürü toz kıl toplamıştı 

önce (2,654 puan) tarafından

İşte en çok toz kıl oluyor benim evde

çocuklarım öyle döken dolaşarak yiyen çocuklar değil ev de büyük biraz her gün her yeri dip köşe yapmam imkansız yani. Bir de bu senelerde olmasa da önümüzdeki yıllarda 3. Çocuk düşüncemiz var olur da Rabbim nasip ederse hayırlısıyla tabi fiyatlar daha artmadan alalım diyorum. Sana da gülerek kullanmak nasip olsun canım 

-Reklam-
0 oy
önce (115 puan) tarafından

Roborock Q8 Max benimki. Çocuklu evde genelde yerlerde ve koltukların altlarında oyuncak olduğu için ilk zamanlar niye aldım ki falan diyordum. Onun düzgün çalışması için etrafın toplu olması gerekiyor. Şimdi 2 çocuğum var biri bebek, bazen cidden süpürge açamıyorum ve hemen robotu çalıştırıyorum en azından yatakların koltukların masaların altlarını hep süpürüyor baya toz topluyor

Toz için bile alınabilir yani benim de öyle oyuncak falan olmaz zaten 

Aynen öyle. Büyük kızım eskisi kadar dağıtmıyor kendi oyun alanı var çünkü. Ortalıkta bişey varsa hemen toplayıp robotu açıyorum her gün çalıştırınca etraf daha az tozlanıyor en azından dökülen saçı kılı topluyor. haftada 1 gün falan büyük süpürgeyi açıyorum 

Öp süper o zaman tam benlik yani ben de en kısa zamanda evime alırım inşallah

İnşallah:)

0 oy
önce (7,791 puan) tarafından

Robot süpürge çok güzel bir şey benim elim ayağım hergün açıyorum ev daha geç tozlanıyor dolap içleri falan hemen batmıyor Roborox markayı tavsiye ederim modeli önemli değil en uygun fiyatlı olan modeli bile harika süpürüyor

O marka zaten hep önerilen ben de ona bakıyorum da hangisi daha iyi olur diye düşünüyordum ama alma isteğim daha da arttı şu an ☺️

önce (7,791 puan) tarafından

Kesinlikle almalısın dreame marka da güzel ama en iyisi Roborox

Tamamdır canım çok teşekkürler ☺️ 

0 oy
önce (13,756 puan) tarafından

Yani güzel birşey alırsan işine yarar. Benim evim küçük olmasına rağmen genelde sadece salonu süpürtüyorum ama o bile işime yarıyor. Mesela gece yatarken salonu topluyorum yada sabah kalkınca biz kahvaltı edene kadar o süpürüyor. Ama herşeyi toplamam kaldırman gerekiyor. Masamı sandalyelerimi sehpalarımı herşeyin yeri değişiyor. Yoksa ortadan yalap şalap yapıyor

Yani bir şekilde halledilir ya ben kafayı taktım özellikle saçlarım çok dökülüyor her yere uçuyor falan ha diyince de süpürgeyi takamıyorum 

önce (13,756 puan) tarafından

Valla benim işime yarıyor bazen kahvaltı edip açıyorum mügeyi yapıyorum kahvemi Ohh o süpürüyor ben izliyorum 😅 almışken sileninden al

Öyle yapıcam inşallah canım ☺️

0 oy
önce (5,313 puan) tarafından

Ben birkaç aydır kullanıyorum suankk evim 180m2 merdivenli sadece üst katta kullanıyorum ama yok yok pişmanım niye daha önce almadım her gün banyo sil sinir krizi geçiriyordum simdi misler gibi her gün evi süpürüyor bende sipşak alt katı dysonla süpürüyorum. Bende almadan acaba gerekli mi değil mi beğenir miyim diye tereddüt etmiştim keşke buraya taşınır taşınmaz alsaydım boşuna biri bebek biri küçük çocukla eziyet çekmişim 

Böyle bunları okuyunca daha da heves ediyorum ya benim de ev büyük sürekli kıl toz oluyor yani bu görüntü hoşuma gitmiyor almak şart oldu artık bana da ☺️

0 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Hayatında kendine yapabileceğin en güzel iyilik olur , Roborock serisi al benim Q7Max ama efsane güzel temizliyor . 

Tamamdır canım çok teşekkür ederim ☺️

önce (5,313 puan) tarafından

Aa bende de bu model var. Elim ayağım oldu her gün çalıştırıyorum 

0 oy
önce (1,787 puan) tarafından

Gerekli bence canım banada iyi geliyordu ama üzerine halıdan tekrar geçiyorum neden halı dibini benimki tam etmiyor:) 

Şu bir marka araştırıp alıcam inşallah canım 

0 oy
önce (228 puan) tarafından

evi supuremedigim için hafta sonu eşimi beklemek zorunda kalıyorum eve bir supursun diye şuan ihtiyaç duymuyorum AK kızım yetişti☺️ elim ayağım oldu resmen Roborock al derim

Ahhh ben de istiyorum o yüzden 

0 oy
önce (8,521 puan) tarafından

2 yıldır kullanıyorum 3. Bebeğime hamileyken almıştım çok memnunum. İyi almışım. Her gün açıyorum 10 günde veya hafta da bir normal süpürüp siliyorum onun dışında sadece robot çalışıyor.

Eve her gelen 3 çocukla nasıl bu kadar temiz diyor. Robot süpürürken bende diğer işlerimi yapıyorum

Maşallah canım ben de alacağım inşallah en kısa zamanda

0 oy
önce (6,166 puan) tarafından

Cumartesi aldım bende . 4 günde bayıldım . Baza alttları benim evimde çok herkesin bazası var. En çok oralara işe yarıyor 

Dün akşam yemeği yaparken yatak odasına gönderdim tek tuşla zaten kilim gibi bir halım vardı yatak odasında onu topladım engel bırakmadım yerde. Süpür sil dedim güzelce süpürüp silmiş ben yemeği bitirdim baktım yerine gidiyor.paspasını yıkadı sıcak suyla bite kuruttu hiç elimi değmedim 

Benim evde 4 çocuk düşün süpürge ortadan kalmıyordu. Pazartesi Çarşamba cumartesi ye ayarladım tüm evi ben kalkmadan süpür die 😂 tmm aba dedi bugun izin gününde

😂😂maşallah maşallah ona 

Ayarlarım duruma göre ya tek alıyım da☺️

Çok iyi. Benimki arçelik bende çok memnunum ama seninkinin artıları daha fazla. 

Mopunu yıkaması harika bi özellik

Bide bişey daha soracağım canım. Mopunu her odada ayrı ayrı mı yıkıyor yoksa tüm ev bittikten sonra mı yıkıyor

önce (6,166 puan) tarafından

Kirlendi mopum dio gidiyor yıkamaya kendi ayarlıyor canım. Haznem doldu dio boşaltıyor tekrar kaldığı yere geliyor devam ediyor 

Dün yatak odasını silerken halı yoktu mesela odanın ortasında mopunu yıkamaya gitti geri geldi kaldığı yerden devam etti

Anladım canım hayırlı olsun😊

0 oy
önce (5,794 puan) tarafından

5 sene bitti 6 sendeyim alalı suan o banq bakıyor ben ona bakıyorum qrqda canim isterse aciyorum isim çoksa eviniz kullanışlı ise mobilyalar uygunsa alinabilir

Ev büyük iki çocuk var biri birinci sınıfa gidiyor ilgi hep onda şu an akşam yemeği zor yetişiyor kızım gece uyumuyor ben de haliyle gündüz geç kalkıyorum yetişemiyorum bu yüzden de istiyorum yani

önce (5,794 puan) tarafından

Alınabilir 

0 oy
önce (307 puan) tarafından

Kız bende silen süpüren çok kaliteli takılmayan durmayan hamgisi bilmiyorum bana da deyin

önce (5,766 puan) tarafından
+1

Ben söyleyim roborock s8 sonic mop çok memnunum. Siliyor,süpürüyor, halının üstüne gelince paspası kaldırıyor halıya değmiyor. Püsküllere hiç takılmıyor ben çok memnunum 

0 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Bende var ilk xamanlar kullanıyordum süpürgem kabloluydu sonrs dikey aldım bayadır kullanmıyorum en iyisinim bile çekimi normal süpürge gibi olmuyor 

Tabi elde süpürme gibi olmaz onu arada yaparım ben zaten 

0 oy
önce (8,601 puan) tarafından

kızımı uyutmaya odaya geçtim, şu an kendisi salonu süpürüyor 😍

Ohh nasıl heveslendim şu an☺️

0 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Genelde roboroc öneriliyor ondan bak derim

Benim de 2 senedir var harika birşey Perşembe günü kolonoskopi olacam şuan diyetteyim mesela halsizim evi süpürme ye gücüm yok ben kızı yıkayana kadar kızın odasını süpürdü şimdi yatak odasına geçti ordan koridor ve mutfağı temizleyecek oturduğumuz odayı ben süpürevegim

Geçmiş olsun canım insanın eli ayağı oluyor desene

0 oy
önce (251 puan) tarafından

1.yi bozmuş 2yi almış ben ☺️ harika bişey her kadının olmalı hele çocuklu evde...

Alacağım inşallah canım 

0 oy
önce (2,281 puan) tarafından

Benim kocamda çok gereksiz paramız çöp olucak cocuklar bunu mahveder. Hiçbir işe yaramaz ne kadar temizlenebilir ki diye yorumlar yapıp hevesimi kırıyordu.  Şuan en sevdigi alet robot supurge bazen iş yerindeyken çalıştırıyor sana yardım ediyorum diye 😀 

Tertemiz yapıyor valla evi eşim bile çok beğendi. Parasını hakediyormus dedi yani o derece .Bana gelirsek elim ayağım.  Misler gibi yapıyor her yeri tavsiye ederim 

Yorumunu eşime okudum daha bir razı oldu şu an diyebilirim canım çok sağoll ☺️☺️

önce (2,281 puan) tarafından

Eşim elektrik elektronik mühendisi anlar elektronik aletlerden yani 😀😀  pişman olmazsınız roborock s8 sonic kullanıyorum ben 

Tamamdır çok teşekkür ederim bakıyorum hemen ona da

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 760 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
0 oy
11 cevap 395 göst.

Kategoriler

1,491,294 soru