0 oy
223 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (89 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar robot süpürge öneriniz var mı bebeğim çok sıkıntı eşim akşam geliyor eve hafta içi temizlik yapamıyorum ev çabuk tüy oluyor bebehim biraz alerjik robot süpürge işimi görür mü mop yapanlar varmış yerleri mi siliyo onlar. Xiaomi iyi diyorlar olur mu

4 Cevaplar

0 oy
(1,171 puan) tarafından
Süpürme için yine etrafı toplamanız gerekiyor robot süpürge de silme içinde öyle halıları kaldıracaksınız sandalyeleri çekeceksiniz yine aynı yeri buluyor aslında bence kablosuz bi dikey süpürge alın güzellerinden o daha çok işinizi görür hemen süpürür yerine koyarsınız bebekler emeklemeye yürümeye başlayınca robot biraz sıkıntı oluyor korkuyorlar üstüne çıkmaya çalışıyorlar ters çevirmeye uğraşıyorlar 
(89 puan) tarafından
Doğrudur teşekkür yorum için canım. Halı istemiyor mu bu ürünler ilkkez duydum kötü olur öyle
(1,171 puan) tarafından
Süpürme işleminde halı fark etmiyor çok yüksek değilse ama silmede halı istemiyor
(89 puan) tarafından
Anladım canım halisiz da ev olmaz saçma yani zengin usulü o. Halisiz geziyorlardir onlar
-Reklam-
0 oy
(22,944 puan) tarafından
Canım ben tavsiye etmiyorum dik süpürgen yoksa şarjlı ondan al ben çok memnunum elim ayağım oldu resmen
(89 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm. Markası nedir ağır mi elinde tutuşu
(22,944 puan) tarafından
Arçelik çok ağır değil 10 bin fiyatıda makul elim ayağım resmen çocuklar çok döküyo erkek çocuk var evde 3 tane aslında diğer süpürgemde yeni ama o biraz ağır bu daha kolay
0 oy
(4,187 puan) tarafından
Benimki xiaomi v2pro 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Mesela bebeğimi uyutuyorum etraftan oyuncakları topluyorum o süpürüyor ben de çayımı içiyorum ya da evden çıkacağım mesela aciyorum ben gelene kadar evi supuruyor alın aldırın 
(89 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm yorum için. Diğer süpürge gibi oluyor mu yoksa yarım yamalak mi.kaliyor
(4,187 puan) tarafından
Senin temizlediğin gibi dip köşe temizleyemez ama çekiş gücü o kadar yüksek değil ama günlük temizliğe yetiyor
(89 puan) tarafından
Doğrudur canm bebeğim emeklemeye başlayınca bana yetse iyi olurdu aslında çok ilgi manyağı bir bebek bu bana zor iş yaptirir gibi
(4,187 puan) tarafından
İlk çıktığında ablam da bu sebeple almıştı Ellerini ağızlarına da soktukları için elleri hep hali tüyü falan oluyordu ve gerçekten çok işe yaradı.
0 oy
(5,040 puan) tarafından
İyi bişey alırsan çekiş gücü de baya iyi. O süpürürken sen başka bi iş yaparsın daha ne olsun. Bebeğin de bebeklikten itibaren göreceği için kurcalama huyu olmaz bence. 
(89 puan) tarafından
Kullandığın bişey var mı senin ya da duyduğun bir marka canim
(5,040 puan) tarafından
Xiaomi bizdeki. Geçen sene mayısta almıştık. Hala iyi yani. Ama daha iyi modeller vardır yine.

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,259 göst.
17 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 303 göst.
0 oy
8 cevap 292 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,120 soru

24,026,690 cevap