0 oy
91 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,654 puan) tarafından

Kızlar ne zamandır eşimden istiyorum ama kendisi her şeye olumlu bakarken bu robot işine bir türlü razı gelmiyor. En sonunda geçenlerde araştırıp alacağım dedi. Tabi duyunca çok heyecanlandım ben de araştırıp bakıyorum şimdi. İki tane çocuğum var bazen oluyor evi süpüremiyorum yani iş bitmeyince kalıyor hele yatak ve koltuk altları gibi detay isteyen yerlerde çok iyi olur diye düşünüyorum.En çok da bu yüzden istiyorum bu aleti. Sizler ne dersiniz gereksiz mi yoksa al elin ayağın mı olur dersiniz ?🙄 kullanan tecrübeli olanlar bana akıl verin ve önerdiğiniz markada var mıdır?

7 Cevaplar

0 oy
önce (10,888 puan) tarafından

Geçen sene aldım kutusunda bekliyor kullanmama az kaldı bence al teknolojik aletin gereksizi olmaz airfrey bile herkes lüzumsuz diyor benim elim kolum süpürgeyide denemek için açtığımda temiz dediğim yerden bisürü toz kıl toplamıştı 

önce (2,654 puan) tarafından

İşte en çok toz kıl oluyor benim evde

çocuklarım öyle döken dolaşarak yiyen çocuklar değil ev de büyük biraz her gün her yeri dip köşe yapmam imkansız yani. Bir de bu senelerde olmasa da önümüzdeki yıllarda 3. Çocuk düşüncemiz var olur da Rabbim nasip ederse hayırlısıyla tabi fiyatlar daha artmadan alalım diyorum. Sana da gülerek kullanmak nasip olsun canım 

-Reklam-
0 oy
önce (111 puan) tarafından

Roborock Q8 Max benimki. Çocuklu evde genelde yerlerde ve koltukların altlarında oyuncak olduğu için ilk zamanlar niye aldım ki falan diyordum. Onun düzgün çalışması için etrafın toplu olması gerekiyor. Şimdi 2 çocuğum var biri bebek, bazen cidden süpürge açamıyorum ve hemen robotu çalıştırıyorum en azından yatakların koltukların masaların altlarını hep süpürüyor baya toz topluyor

Toz için bile alınabilir yani benim de öyle oyuncak falan olmaz zaten 

Aynen öyle. Büyük kızım eskisi kadar dağıtmıyor kendi oyun alanı var çünkü. Ortalıkta bişey varsa hemen toplayıp robotu açıyorum her gün çalıştırınca etraf daha az tozlanıyor en azından dökülen saçı kılı topluyor. haftada 1 gün falan büyük süpürgeyi açıyorum 

Öp süper o zaman tam benlik yani ben de en kısa zamanda evime alırım inşallah

İnşallah:)

0 oy
önce (7,780 puan) tarafından

Robot süpürge çok güzel bir şey benim elim ayağım hergün açıyorum ev daha geç tozlanıyor dolap içleri falan hemen batmıyor Roborox markayı tavsiye ederim modeli önemli değil en uygun fiyatlı olan modeli bile harika süpürüyor

O marka zaten hep önerilen ben de ona bakıyorum da hangisi daha iyi olur diye düşünüyordum ama alma isteğim daha da arttı şu an ☺️

önce (7,780 puan) tarafından

Kesinlikle almalısın dreame marka da güzel ama en iyisi Roborox

Tamamdır canım çok teşekkürler ☺️ 

0 oy
önce (13,756 puan) tarafından

Yani güzel birşey alırsan işine yarar. Benim evim küçük olmasına rağmen genelde sadece salonu süpürtüyorum ama o bile işime yarıyor. Mesela gece yatarken salonu topluyorum yada sabah kalkınca biz kahvaltı edene kadar o süpürüyor. Ama herşeyi toplamam kaldırman gerekiyor. Masamı sandalyelerimi sehpalarımı herşeyin yeri değişiyor. Yoksa ortadan yalap şalap yapıyor

Yani bir şekilde halledilir ya ben kafayı taktım özellikle saçlarım çok dökülüyor her yere uçuyor falan ha diyince de süpürgeyi takamıyorum 

önce (13,756 puan) tarafından

Valla benim işime yarıyor bazen kahvaltı edip açıyorum mügeyi yapıyorum kahvemi Ohh o süpürüyor ben izliyorum 😅 almışken sileninden al

Öyle yapıcam inşallah canım ☺️

0 oy
önce (5,308 puan) tarafından

Ben birkaç aydır kullanıyorum suankk evim 180m2 merdivenli sadece üst katta kullanıyorum ama yok yok pişmanım niye daha önce almadım her gün banyo sil sinir krizi geçiriyordum simdi misler gibi her gün evi süpürüyor bende sipşak alt katı dysonla süpürüyorum. Bende almadan acaba gerekli mi değil mi beğenir miyim diye tereddüt etmiştim keşke buraya taşınır taşınmaz alsaydım boşuna biri bebek biri küçük çocukla eziyet çekmişim 

Böyle bunları okuyunca daha da heves ediyorum ya benim de ev büyük sürekli kıl toz oluyor yani bu görüntü hoşuma gitmiyor almak şart oldu artık bana da ☺️

0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Hayatında kendine yapabileceğin en güzel iyilik olur , Roborock serisi al benim Q7Max ama efsane güzel temizliyor . 

Tamamdır canım çok teşekkür ederim ☺️

0 oy
önce (1,786 puan) tarafından

Gerekli bence canım banada iyi geliyordu ama üzerine halıdan tekrar geçiyorum neden halı dibini benimki tam etmiyor:) 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 757 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
0 oy
11 cevap 393 göst.

Kategoriler

1,491,166 soru

24,368,352 cevap

347,772 kullanıcı