Kızlar eşim ban kararını ver onu yıldönümü hediyesi olarak alalım dedi bende robot dedim ama bilemedim çünkü yazın çamaşır kuruyor kışın 3 4 aylık bir süre içinde kurutma makinesi aciliyeti yok dedim kendi kendime gelenin gidenik çok olur 1 yaşında bebeğim 5 yaşında kızım var çok dağıtırlar dökülür ortaya herşey diye robotu seçtim ama bilemedim szceee
Siz kendi kendinize cevap vermişsiniz aslında 😄 ihtiyacınız olanı alın bence
Bide yıldönümü hediyesi için keşke kişisel bir şey seçseydiniz 🫠
Sizinde fikrinzi almak istedimm
Bende ikiside var bence kurutma daha önemli bir ihtiyaç
İşte kararsızım eşimde diyor kurutma makinası alırsan 2 sene onu alamam hangisini seçersen 2 sene onun borcu olacak dedi
Bence yine kurutma 😅 büyük kolaylık gerçekten helede 2 çocuklu evde. Bendede 2 tane var biri okula gidiyor. Robotu çalıştırmak için herşeyi toplamak gerekiyor sandalyelerimi kaldırıyorum sehpalarımı topluyorum robota takılan bişey olmasın diye. Onu anca çocuklar uyuyunca akşam çalışmıyorum. Normal süpürge daha kolay geliyo bana
Yani ikiside ihtiyaç ama ben kurutma makinesi tercih ederdim evi çünkü kendim süpürmem gerekiyor yani ben öyle yapıyorum
Arkadaismda detaylı supurmeyi ben yapyorim ortalığı süpürür dedi
Bende kurutma var bide oğlum var iyili de var süpürge de iyi ama çok şart değil bana bi kıyafet lazım olsa hemen at kurur tercih senin yine
Kesinlikle kurutma makinesini seç evet yazın kuruyor ama sadece kuruma amaçlı değil toz vs bunları da topluyor kurutma makinesi robot süpürge çok da önemli değil bence bizde yeni aldık henüz gelmedi kurutma bana hem yaz hem kış çok lazım oluyordu sonunda alabildim 🫡
kurutma makinesi. robot süpürgem var, memnunum yalan yok. ama bi dik süpürge veya el süpürgesi de o dökülenleri süpürmeye yarar.
kış için zor çamaşır ama yaz için de zor, güneşte kalan çamaşırın rengi soluyor. güneşin altında çamaşır sermek zor. bi de yorucu iş
evimde yerim olsa kurutma makinesi alırım bak adanada yaşıyorum 2 ay kapalı olur hava burada maksimum.
robotum var ama kırıntı süpürmeye fantom aldım aşırı pratik
Sen zaten hangisinin daha öncelikli ihtiyacın oldugunu biliyorsundur. Ben olsam tabiki robot süoürge tercih ederdim. Çamaşır evet daha geç kuruyor olabilir dışarda kurutuyorsanız içerde kurmayı tercih edebilirsiniz ki ben hep içerde kuruturum. Sabah astıklarımj gece kaldırıp katlayabiliyorum yaz kış fark etmiyor. Ev süpürmek çok yorucu ev buyukse hele. Bence yorgunlugunu ciddi oranda alacaktır.
Benim için robot öncelikli çünkü çalışıyorum her gün Süpürge açmaya vaktim olmuyor benim kurutma da güzel bir eşya hele de ev iyi Güneş almıyorsa bizim gibi ama birini her gün birini haftada iki üç kullanımla kıyaslama yaptım ben
Benim evim çamaşır kurutmaya müsait, 2 cam balkonum bir de çalışma odası var çamaşır sermek için. Odalarımız çok geniş o yüzden süpürmek çok yorucu ve zaman alıyor. Bizde ev süpürme görevi eşimde, bekle ki süpürsün işten gelip :) O yüzden robot derdim ben.
Yani bu tamamen evinin durumuna bağlı aslında. Kurutma serme ev süpürmekten daha büyük dertse kurutma makinesi seç.
Ikiside var bende ben karar veremedim ama. Kurutma derdim
Bence ikiside çok lazım bir şey ama kurutma makinesi tercih ederdim ben önce
İkiside evin en gerekli aleti ben sizin yerinizde olsam 2.el kurutma makinesi alır bide üstüne robot alırdım
Kurutma kıyafetlerde ki tozu azaltiyormus,robot daha çok kolaylık sanki
Bugün arçelik'e gittik halı koltuk yıkama makinesi ve kurutma seçeneğim vardı ikisini de inceledim kurutma makinesini seçtim çünkü 5 tane çocuğum var bir sürü kıyafet çıkıyor bu soğukta dışarı çıkıp asmak kurumasını Beklemek çok zor halı koltuk yıkama makinesini Yazın da alırım dedim zaten ancak yazın kullanabilirim onu bence iki çocukla kurutma makinesi daha önemli
Kurutma makinesi canım robot süpürge anladım işimi zorlaştrıyor her tarafını etmiyor bozuldu mesala çalışmıyor kaç haftadır öbür süpürge daha iyi oluyor mesala :))
Nerde yaşadığinla balkonununun durumuyla alakali bence canım. Mesela benim balkonum ust katlara gore geniş o yuzden yagmurdu milletin silkeledikleri falan sorun oluyor ayrica cok nemli bi yerde yasiyorum o yuzden kurutma makinesi benim elim ayağim gibi
İkisinide alabiliyorsa iyi olur.en gerekli 2 makine 😊
Ben hamileyken robot süpürge aldık acayip duacı oldum .şimdi de havalar soğuk evde kurumuyor, rutubet oluyor diye kurutma aldık o da çok gerekli..ama vakit gecerekte alabilirsin ihtiyaç durumuna göre.ev rutubet olmuyorsa süpürge al.ben hamileliğim boyunca süpürge yapmadım çok yorucu
Kesinlikle robot süpürge derdim... Evet kurutma makinesi de bir ihtiyaç ama kıyafetleri küçültüyor
Evim yaz/kış hep güneş alır. Bende robot süpürge alacağıma keşke kurutma makinesi alsaymışım. Zaten kurutma olunca evin tozu,kılı,saçı yarı oranla eksilecek. Robot süpürge süpürsün diye oyuncak,sandalye vs hep kaldırıyorum zaten. Onu 2 sene daha beklerim ☺️
Kurutma makinesini yeni aldım artık ucuyor fiyatlar gittikce en acilinden yılbasından sonra hele artacak daha ckk robot süpürgeyi zannetmiyorm ya cok kullanıcısı yok o kadar ama kurutma hayat kurtarıyor sana deyim
1,490,426 soru
24,358,129 cevap
346,871 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın