0 oy
273 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kurutma makinesi ile robot süpürge kullanan var mı varsa hangi model ? memnun musunuz ?

7 Cevaplar

0 oy
(1,739 puan) tarafından
Kurutma arçelik cok iyi taş gbi masallah 2 yil oldu kullanıyorum
tarafından
Elektrik faturası çok mu geliyor hep öyle diyorlar
(1,739 puan) tarafından
Dogru olabilir emin degilim ama eski evimde kiraciydim. 150 flan geliyordu . Simdi yeni evim kendimizin tabi bu evde tavanlar da nerden baksam 70 tane spot isik var butun tavanlarda isikli resimler var. Burasi  250den az gelmedi hic .. birde gece lambalari acik 2 odada her gece bunlarida dusunursek 250 cok iyi bence biz ailecek astımliyiz o yuzden kurutma bizi kurtardi diyebilirim
tarafından
Bayağı iyi geliyor o zaman yine canım Arçelik In kac kilolugu kurutma makinesi
(1,739 puan) tarafından
9 kiloluk camasr makinam 8 kiloluk ust uste koydum alttan uste atiyorum
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Evde astımli biri varsa giysilerin tozunu aliyor kurutma cok iyi oluyor
tarafından
Balkonda kışın kurumuyor çok nemli hastane de de olunca kıyafet çok oluyor kurutamiyorum
(1,739 puan) tarafından
Evet 3 gunde zor kuruyor. Kurutmada sabah at aksam al kuru ve temiz buyuk avantaj
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum sıkıntı oluyor kışa girmeden alayım diye bakıyorum bakalım
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Kurtma Arçelik aldım robot soceth Turkcell in çok memnunum sil süpür evimin kraliçesi 
(1,242 puan) tarafından
Bilmem orda vardı iki model ben büyük diye tercih ettim çekişi muhteşem kurtmada yakmiyo ya faturam 200olmadi hiç hergun çalışmıyor benim 3 günde 2 kere anca birikiyor siyah beyaz renkliler gibi 3 e ayırıyorum siyahlar haftda bir yıkayıp kurutuyorum o kadar renkli ve beyaz 3 günde 1 er kez atıyorum klima arada açık ama 180 189 170 falan böle böle
tarafından
O zaman çokta yakmıyor kaç kg Luk peki bize bı kaç tane gösterdiler de bı de sınıf önemliymiş galiba .. robotu ne kadara aldınız peki
(1,242 puan) tarafından
Peşin 1900aldim ben robotu tarifeye ekde olabiliyor mus faturalı hattın varsa 15den basliyo dediler ama 2300e artiyor fiyatı diye tek geçtim ben çamaşır bulaşık kurutma aldım 10bin tuttu kampanyalı idi
tarafından
Çok teşekkür ederim
(1,242 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Var mı başka kullanan
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Kurutma henüz almadım ama istiyorum robot da roborock s5max kullanıyorum çok çok memnunum
(2,596 puan) tarafından
Netten aldım canım araştırıyordum ama emin olamıyordum eşimin kuzeni almıştı o biraz kullandı memnun kalınca bende aldım gerçekten çok işime yarıyor elim kolum oldu inşallah birde kurutma istiyorum ona da çok ihtiyacım var
tarafından
canım netten Hepsiburada gibi yerden mi aldın garanti olaylari nasıl acaba az önce altta bı arkadaş yazdı robotun gücü bı yerde bitiyormus diye de
(2,596 puan) tarafından
trendyoldan almıştım canım belli bir süre sonra normal elektrik süpürgeleri de ilk zaman ki verimliliğini vermiyor ama benim için kendi kendine süpürmesi daha rahat çünkü haftanın 5.5 günü işteyim cumartesi 3-4 gibi evde oluyorum o arada da yapamıyorum temizlik oğlumla ilgilenirken zaten pazar günü hiç yapamıyorum o yüzden robot tercih ettim zaman kazandırması açısından
tarafından
Benimde isteme nedenim zamandan tasarruf sürekli hastanedeyiz oğlum hasta onla ilgilenirken kendi işi yapsın bı de evde yokken süpürüyor olması cazip geliyor çok sağol bilgilerin için
(2,596 puan) tarafından
gerçekten baya zaman kazandırıyor birkaç ay önce buzdolabım bozuldu buzluğunu falan temizlemem gerekiyordu o ara annemler gelmek istedi temizlikte yapmamıştım hemen süpürgeyi çalıştırdım o süpürürken ben buzdolabını temizledim aynı anda iki iş yapılmış oldu.. rica ederim canım Rabbim oğluna şifalar versin
0 oy
(505 puan) tarafından
Kurutma Vestel kullanıyorum çok çok memnunum 2 yıl oldu taş gibi ve gerçekten aklım olsaydi bulaşık makinesi almaz kurutma alırdım şaka tabi ama o kadar lazımmış yani :) Robot süpürge de onun yerine Dyson aldım çünkü robotun gücü bir yerden sonra bitiyormus bı anlık hevesle o paraya daha güçlü yıllarca kullanacağım Dyson almak istedim doğum hediyemdi eşimden birini seç demişti pişman olmadım valla Dyson harika 
tarafından
Güle güle kullan canım :) zaten çıkar as topla yapmaktansa kurutma daha mantıklı gibi :)
0 oy
tarafından
Başka var mı kullanan

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,183 göst.
0 oy
23 cevap 519 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 340 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (353 puan) tarafından soruldu