0 oy
129 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (100 puan) tarafından

Kızlar eşim ban kararını ver onu yıldönümü hediyesi olarak alalım dedi bende robot dedim ama bilemedim çünkü yazın çamaşır kuruyor kışın 3 4 aylık bir süre içinde kurutma makinesi aciliyeti yok dedim kendi kendime gelenin gidenik çok olur 1 yaşında bebeğim 5 yaşında kızım var çok dağıtırlar dökülür ortaya herşey diye robotu seçtim ama bilemedim szceee

📊 Tek Seçim

9 Cevaplar

+1 oy
önce (801 puan) tarafından

Siz kendi kendinize cevap vermişsiniz aslında 😄 ihtiyacınız olanı alın bence 

Bide yıldönümü hediyesi için keşke kişisel bir şey seçseydiniz 🫠

önce (100 puan) tarafından

Sizinde fikrinzi almak istedimm

-Reklam-
0 oy
önce (13,730 puan) tarafından

Bende ikiside var bence kurutma daha önemli bir ihtiyaç 

İşte kararsızım eşimde diyor kurutma makinası alırsan 2 sene onu alamam hangisini seçersen 2 sene onun borcu olacak dedi

önce (13,730 puan) tarafından

Bence yine kurutma 😅 büyük kolaylık gerçekten helede 2 çocuklu evde. Bendede 2 tane var biri okula gidiyor. Robotu çalıştırmak için herşeyi toplamak gerekiyor sandalyelerimi kaldırıyorum sehpalarımı topluyorum robota takılan bişey olmasın diye. Onu anca çocuklar uyuyunca akşam çalışmıyorum. Normal süpürge daha kolay geliyo bana

0 oy
önce (116 puan) tarafından

Yani ikiside ihtiyaç ama ben kurutma makinesi tercih ederdim evi çünkü kendim süpürmem gerekiyor yani ben öyle yapıyorum 

Arkadaismda detaylı supurmeyi ben yapyorim ortalığı süpürür dedi

önce (116 puan) tarafından

Bende kurutma var bide oğlum var iyili de var süpürge de iyi ama çok şart değil bana bi kıyafet lazım olsa hemen at kurur tercih senin yine

0 oy
önce (33,229 puan) tarafından

Kesinlikle kurutma makinesini seç evet yazın kuruyor ama sadece kuruma amaçlı değil toz vs bunları da topluyor kurutma makinesi robot süpürge çok da önemli değil bence bizde yeni aldık henüz gelmedi kurutma bana hem yaz hem kış çok lazım oluyordu sonunda alabildim 🫡

0 oy
önce (8,439 puan) tarafından

kurutma makinesi. robot süpürgem var, memnunum yalan yok. ama bi dik süpürge veya el süpürgesi de o dökülenleri süpürmeye yarar. 

kış için zor çamaşır ama yaz için de zor, güneşte kalan çamaşırın rengi soluyor. güneşin altında çamaşır sermek zor. bi de yorucu iş

evimde yerim olsa kurutma makinesi alırım bak adanada yaşıyorum 2 ay kapalı olur hava burada maksimum.

robotum var ama kırıntı süpürmeye fantom aldım aşırı pratik 

0 oy
önce (869 puan) tarafından

Sen zaten hangisinin daha öncelikli ihtiyacın oldugunu biliyorsundur. Ben olsam tabiki robot süoürge tercih ederdim. Çamaşır evet daha geç kuruyor olabilir dışarda kurutuyorsanız içerde kurmayı tercih edebilirsiniz ki ben hep içerde kuruturum. Sabah astıklarımj gece kaldırıp katlayabiliyorum yaz kış fark etmiyor. Ev süpürmek çok yorucu ev buyukse hele. Bence yorgunlugunu ciddi oranda alacaktır. 

0 oy
önce (26,010 puan) tarafından

Benim için robot öncelikli çünkü çalışıyorum her gün Süpürge açmaya vaktim olmuyor benim kurutma da güzel bir eşya hele de ev iyi Güneş almıyorsa bizim gibi ama birini her gün birini haftada iki üç kullanımla kıyaslama yaptım ben 

0 oy
önce (7,779 puan) tarafından

Benim evim çamaşır kurutmaya müsait, 2 cam balkonum bir de çalışma odası var çamaşır sermek için. Odalarımız çok geniş o yüzden süpürmek çok yorucu ve zaman alıyor. Bizde ev süpürme görevi eşimde, bekle ki süpürsün işten gelip :) O yüzden robot derdim ben. 

Yani bu tamamen evinin durumuna bağlı aslında. Kurutma serme ev süpürmekten daha büyük dertse kurutma makinesi seç.

0 oy
önce (378 puan) tarafından

Ikiside var bende ben karar veremedim ama. Kurutma derdim

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,469 göst.
0 oy
7 cevap 441 göst.
7 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 306 göst.
0 oy