Ben mutsuzum.yaaa sebebi önceki tartışmalar analsamama farkli dünyada bakıyorum hayata vs vs siz peki
Doğru iletişimle doğru davranışlarla ve doğru insanla yapılan evlilik her zaman mutluluk getirir mutsuzlugun en temel sebebi kadın erkek ilişkilerindeki iki tarafın birbirini yeterince tanımama iletişimsizlik yanlış davranışlardır
Evet kesinlikle dediğim.dedik eşim bende hemen ikna olurum.ama.kacagda filan cok kırıcı ağır konusur bunlardan hep.sogudum hiç ieltisim yok resmen suan
Bazen diyorlar ya evlenmeden insan eşini tam tanımıyor diye aslında bu koca bi yalandan ibarettir evlenmeden önce insan kendini belli eder mesela cimri insan ilişki sırasında kendini gösterir sabit fikirli insan kendini gösterir maço biri kendini gösterir görmek isteyen görür görmek istemeyen ben onu seviyorum önemli değil yada ben onu değiştiririm kafasında oluyor eşinizin dediğim dedik durumları muhtemelen bekarken vardı ama siz farketmediniz yada evliliğinizin başında böyle değildi ama sizin davranışlarınız iletişim şekliniz (bu sadece örnek) eşinizi böyle olmaya itti bunu ancak siz bilebilirsiniz
Evet bencede ben göremedim. Taviki aslında belliymiş ama ne bilem duzelri dedim hallederiz dedim.ama maalesef mutsuz evlilik oluyor bilmiyorum.ne garip şeymiş bu ne zor işmiş. U
İşte bu yapılan en büyük hata ben onu değiştiririm yada önemli değil onu seviyorum sorun olmaz durumları bu yüzden hep söylüyoruz erken yaşta evlilik mümkün olmamalı çünkü insan yaşı gereği tecrübesiz insan analizini tam yapacak kadar hayat tecrübesi olmadıgı için bazı şeyleri detaylı göremiyor sizin şuan yapabileceğiniz tek şey eşinizle evlilik terapistine gitmek bu durumu ancak bu şekilde çözebilirsiniz
İnsanın içindeki soğumayj terapsitt ebene çözemez cu ki kendisi asiri bencil.sadece kendini ve çocuğu düşünür bride arabasını h
Kucuk aysta evlenmedim.ama bilemedim.ani oldu biraz galiba anlamadım benim.babam.tam evlenme.ma yagi karışık saçma sapan ama.bencillikle4i düşüncesizlik.nefret ettirdi beni asla sevgim.kalmadj
Sevginiz için bişey diyemem boşanma imkanınız olsaydı şimdiye uygulamaya koyardınız en azından aynı evin içinde birbirinize tahammül edebilmeniz biraz daha sağlıklı ilişki iletişim sürdürebilmeniz için terapisti denemelisiniz belki eşinizinde sizden kaynaklı soğuma ve bu şekilde davranma sebepleri vardır bunu ancak terapide öğrenebilirsiniz ve çözebilirsiniz
Hiç içimden gelmiyor cinsel.anlamadada hersey bitti sadece aynı evdeyiz
Bence siz yinede düşünün evdeki sogukluk çocugunuza yansır ilerde bunun için bile düşünmeniz gerekir bence tabi
Bu dünyada cenneti de cehennemi de eşi yaşatır insana bn cehennemi yaşadım ailemin yanında mutluyum
Ben mutluyum
Aile evinde çok fazla siddete maruz kaldım
Babam ve annem ,bana ve Ablama iskence ediyordu
Ablam 18.08.2019 da evlendi o gidince bütün şiddet bana yöneldi
13.12.2019 da ben esime kaçarak evlendik bugün tam 6 yıl oldu şükür mutluyum
Huzurlym seviliyorum birde kizim var
Şükür gunumze
Esimle 2016 da tanistik ailem vermedi.
Kurutulus olarak görme vs yok yani
Ailem doğru olsada evlenrdim
Çok sevindim senin adına allahim daha da artırsın mutluluk ve huzurunuzu
Her şey nasıl bir insanla evli olduğuna bağlı dünyada çeşit çeşit insan var seven sevmeyen saygı duyan duymayan görevlerini sorumluluklarını bilen bilmeyen ehline gelirsen mutlu olursun gelmezsen tüm dünya yıkılır üzerine çokta bi beklenti içinde olmamak lazım evlilikte
Bence ben gelememiş gelmelisin benimde imtihanım.mi acaba diyorum
Elhamdülillah evlendiğime pişman olmadım hiç eşimle çok zıt insanlarız arada bu zıtlık yorsada mutluyum hele babalığına hayranım kocamın
Yaaa ne güzel.maşallah allahim.daim etsin
Benim imtihanım bi onu biliyorum valla
2 gün mutluysam 1 hafta mutsuzum
Sen yine 2 gün mutlusun o bende yok şükür ne diyim ki
Bacım hiç kimse hayatın yüzde yüzünde mutlu değil. İki mutlu bir mutsuz yuvarlanıp gidiyor işte . Hayatın hicbir alanında sadece mutluluk yoktur
Benim hiç mutlu zamanimyok resmen isyerinde mutluyum bride yavrumla.olunca
Niye peki
Mesela alimlere gidelim.derim.neden der annemle gidelim.derim.neden der öylesine gerizekali nedennolabilir. Annemde kalırım.derima.sla asla asla nefret ettim.heryerde b.k gibi çıkacak ağır konsuur kavgada filanca alışıyorum.surekli evi toplu temiz ister surekli söylenir laf eder dağınıksa toplu değilse vs vs
Babasının hizmetçisi yok herhalde. Çok istiyorsa kendi dağıtmayabilir veya toplayabilir
kimse mutsuz olmak için evlenmez, umutlanır hayata karşı.
ama işte her zaman da böyle olmaz. annem evlilik için kumar benzetmesi yapar. kimi kazanır kimi kaybeder.
ha evlenmeden de kimse kimseyi tam olarak tanıyamıyor. evliliği de yaşamadan bilmiyor. bu yüzden cidden kumar.
deli gibi aşık olduğun adam, başka zaman gözünün içine bakan adam ev içinde, aile hayatında saçma sapan hallere giriyor. anacı oluyor, ne bileyim cimri oluyor, agresif oluyor. farklı farklı şeyler.
bu yüzden gerçekten tanımadan evlenmek veya evlenince düzelir, ben onu düzeltirim diye düşünememek gerekiyor. evlenmeden bir yanlışını gördüğün an uzaklaşacaksın, çünkü evlenince ha deyince boşanılmıyor.
bi de ortak hayaliniz olmalı. biri dünyayı gezmek isterken diğerinin hayali köye ev yaptırmaksa olmaz. ikiden birinin hayalinden vazgeçmesi demek bu, bu da ileride sorun yaratır.
dini ve siyasi görüş de aynı derece önemli. Saygı her zaman önemli olan ama çok aşırı kutuplar birbirinden uzak durmalı. kapalı bir eş isteyen erkek arayışını o yönde yapmalı, aynı şekilde kadın da. çünkü bunlar ciddi manada sorun yaratıyor.
Biz eşimle siyah ve beyaz kadar farklıydık her anlamda.
5 yıl sevgili kaldık. Öğrenciydim evde kalıyordum haftanın 3-4 günü beraber yaşıyorduk, seyahatlere çıkıyorduk, konuşmadan bile anlaşabiliyorduk artık.
Gel gelelim ki evlenince kayınvalidemin deyimiyle "daha elimdeki kına bile silinmeden"boşanmayı düşündüm.
Eşim kötü biri mi? Asla. E ben de değilim. Hangi sebeple diye sorsalar ki sordular cevap veremiyordum, hala tam anlamıyla veremiyorum. Kayınvalideme kalırsa " Nazar" 😂 ama bana kalırsa farklılıklar gün yüzüne çıktı. 5 yıl da artık tamamlandık dediğimiz her yönümüz meğer bir yerlerde hala eksikmiş, evlendikten sonra oturdu.
Kesinlikle evlenmeden tam anlamıyla tanıyamıyormuş insan.
aynı evin içine girmeden gerçekten birini tanımak inanılmaz zor. bunu başarabilene helal olsun. bşz de eşimle 10 yıllık sevgililikten sonra evlendik. ilk 6 ay ettiğimiz kavgayı 10 senede etmemişizdir.
Eşlerin uyumu ile evlilik güzel yada kötü oluyor insan bazen mutlu bazen mutsuz olur ama iletişim kopmadihi zaman bir sorun olmaz .ben mutluyum
Benim için olumlu çünkü yükümü hafifleten bir hayat arkadaşım var romantik bir çift değiliz ama dingin bir hayatımız ve huzurumuz var
İkisi de. Bazen boğasım geliyor bazen de alıp içime sokasım geliyor.
Evlilikte mutluluk doğru insanı bulmada saklı o da milli piyango gibi milyonda birine çıkar o da şans kime cikarsa artık
21.senemiz iyiyiz şükür mutluyuz olmadımı kavga gürültü maddiyat maneviyat dertlerimiz oldu ama anlaşıyoruz biz yoran hep maddiyat oldu
Bugün fark ettim ki hiç anlasmıyoruz ve çocuklarında psikolojisi bozuluyor 😭😭
Ben baba evindede mutsuzdum evlenincede yüzüm hiç gülmedi yaşadiklarimi yazsam hangi bseyi yazayım ahirete kaldı mutluluk insallh orada Rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum.evlilik benim en büyük pismanliğim ama gidecek yerim yok 😔
Mutsuz evlilik yoktur bence. Eşini iyice tanımadan, tanısan da görmedsen gelerek evlenmek vardır.
Herkes mizacın belli eder. 24 saatte evlenmediyseniz eğer siz de bunu görürsünüz. Görmek istemezsiniz ama. Ya da pek çok kadının başvurduğu ama çok nadiren gerçekleşen bir ihtimale inanırsınız "EVLENİNCE DÜZELİR"
Haklısın aslında benim evliliğim görücü usulü oldu ve görüşmek yasaktı telefon dışinda.belki tanırsın vakit geçirseydim
Haklısın aslında benim evliliğim görücü usulü oldu ve görüşmek yasaktı telefon dışinda.belki tanrdım vakit geçirseydim
1,489,987 soru
24,351,793 cevap
346,516 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın