0 oy
415 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,636 puan) tarafından

Ben mutsuzum.yaaa sebebi önceki tartışmalar analsamama farkli dünyada bakıyorum hayata vs vs siz peki 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (2,268 puan) tarafından

Doğru iletişimle doğru davranışlarla ve doğru insanla yapılan evlilik her zaman mutluluk getirir mutsuzlugun en temel sebebi kadın erkek ilişkilerindeki iki tarafın birbirini yeterince tanımama iletişimsizlik yanlış davranışlardır

önce (1,636 puan) tarafından

İnsanın içindeki soğumayj terapsitt ebene çözemez cu ki kendisi asiri bencil.sadece kendini ve çocuğu düşünür bride arabasını h

Kucuk aysta evlenmedim.ama bilemedim.ani oldu biraz galiba anlamadım benim.babam.tam evlenme.ma yagi karışık saçma sapan ama.bencillikle4i düşüncesizlik.nefret ettirdi beni asla sevgim.kalmadj

Sevginiz için bişey diyemem boşanma imkanınız olsaydı şimdiye uygulamaya koyardınız en azından aynı evin içinde birbirinize tahammül edebilmeniz biraz daha sağlıklı ilişki iletişim sürdürebilmeniz için terapisti denemelisiniz belki eşinizinde sizden kaynaklı soğuma ve bu şekilde davranma sebepleri vardır bunu ancak terapide öğrenebilirsiniz ve çözebilirsiniz

Hiç içimden gelmiyor cinsel.anlamadada hersey bitti sadece aynı evdeyiz 

Bence siz yinede düşünün evdeki sogukluk çocugunuza yansır ilerde bunun için bile düşünmeniz gerekir bence tabi

-Reklam-
+2 oy
önce (286 puan) tarafından

Bu dünyada cenneti de cehennemi de eşi yaşatır insana bn cehennemi yaşadım ailemin yanında mutluyum 

+1 oy
önce (61 puan) tarafından

Ben mutluyum 

Aile evinde çok fazla siddete  maruz kaldım 

Babam  ve annem ,bana ve Ablama iskence  ediyordu 

Ablam 18.08.2019 da evlendi o gidince  bütün şiddet bana yöneldi  

13.12.2019 da ben esime kaçarak evlendik bugün tam 6 yıl oldu şükür mutluyum 

Huzurlym  seviliyorum  birde kizim var 

Şükür  gunumze 

önce (61 puan) tarafından

Esimle 2016 da tanistik ailem vermedi.  

Kurutulus olarak görme vs yok yani 

Ailem doğru olsada evlenrdim 

Çok sevindim senin adına allahim daha da artırsın mutluluk ve huzurunuzu 

+1 oy
önce (907 puan) tarafından

Her şey nasıl bir insanla evli olduğuna bağlı dünyada çeşit çeşit insan var seven sevmeyen saygı duyan duymayan görevlerini sorumluluklarını bilen bilmeyen ehline gelirsen mutlu olursun gelmezsen tüm dünya yıkılır üzerine çokta bi beklenti içinde olmamak lazım evlilikte 

Bence ben gelememiş gelmelisin benimde imtihanım.mi acaba diyorum 

+1 oy
önce (10,786 puan) tarafından

Elhamdülillah evlendiğime pişman olmadım hiç eşimle çok zıt insanlarız arada bu zıtlık yorsada mutluyum hele babalığına hayranım kocamın 

Yaaa ne güzel.maşallah allahim.daim etsin

+1 oy
önce (5,938 puan) tarafından

Benim imtihanım bi onu biliyorum valla 

2 gün mutluysam 1 hafta mutsuzum

Sen yine 2 gün mutlusun o bende yok şükür ne diyim ki

+1 oy
önce (213 puan) tarafından

Bacım hiç kimse hayatın yüzde yüzünde mutlu değil. İki mutlu bir mutsuz yuvarlanıp gidiyor işte . Hayatın hicbir alanında sadece mutluluk yoktur 

Benim hiç mutlu zamanimyok resmen isyerinde mutluyum bride yavrumla.olunca

Niye peki

Mesela alimlere gidelim.derim.neden der annemle gidelim.derim.neden der öylesine gerizekali nedennolabilir. Annemde kalırım.derima.sla asla asla nefret ettim.heryerde b.k gibi çıkacak ağır konsuur kavgada filanca alışıyorum.surekli evi toplu temiz ister surekli söylenir laf eder dağınıksa toplu değilse vs vs

Babasının hizmetçisi yok herhalde. Çok istiyorsa kendi dağıtmayabilir veya toplayabilir

+1 oy
önce (8,356 puan) tarafından

kimse mutsuz olmak için evlenmez, umutlanır hayata karşı. 

ama işte her zaman da böyle olmaz. annem evlilik için kumar benzetmesi yapar. kimi kazanır kimi kaybeder. 

ha evlenmeden de kimse kimseyi tam olarak tanıyamıyor. evliliği de yaşamadan bilmiyor. bu yüzden cidden kumar. 

deli gibi aşık olduğun adam, başka zaman gözünün içine bakan adam ev içinde, aile hayatında saçma sapan hallere giriyor. anacı oluyor, ne bileyim cimri oluyor, agresif oluyor. farklı farklı şeyler.

bu yüzden gerçekten tanımadan evlenmek veya evlenince düzelir, ben onu düzeltirim diye düşünememek gerekiyor. evlenmeden bir yanlışını gördüğün an uzaklaşacaksın, çünkü evlenince ha deyince boşanılmıyor. 

bi de ortak hayaliniz olmalı. biri dünyayı gezmek isterken diğerinin hayali köye ev yaptırmaksa olmaz. ikiden birinin hayalinden vazgeçmesi demek bu, bu da ileride sorun yaratır. 

dini ve siyasi görüş de aynı derece önemli. Saygı her zaman önemli olan ama çok aşırı kutuplar birbirinden uzak durmalı. kapalı bir eş isteyen erkek arayışını o yönde yapmalı, aynı şekilde kadın da. çünkü bunlar ciddi manada sorun yaratıyor. 

önce (458 puan) tarafından

Biz eşimle siyah ve beyaz kadar farklıydık her anlamda. 

5 yıl sevgili kaldık. Öğrenciydim evde kalıyordum haftanın 3-4 günü beraber yaşıyorduk, seyahatlere çıkıyorduk, konuşmadan bile anlaşabiliyorduk artık. 

Gel gelelim ki evlenince kayınvalidemin deyimiyle "daha elimdeki kına bile silinmeden"boşanmayı düşündüm. 

Eşim kötü biri mi? Asla. E ben de değilim. Hangi sebeple diye sorsalar ki sordular cevap veremiyordum, hala tam anlamıyla veremiyorum. Kayınvalideme kalırsa " Nazar" 😂 ama bana kalırsa farklılıklar gün yüzüne çıktı. 5 yıl da artık tamamlandık dediğimiz her yönümüz meğer bir yerlerde hala eksikmiş, evlendikten sonra oturdu. 

Kesinlikle evlenmeden tam anlamıyla tanıyamıyormuş insan.

önce (8,356 puan) tarafından

aynı evin içine girmeden gerçekten birini tanımak inanılmaz zor. bunu başarabilene helal olsun. bşz de eşimle 10 yıllık sevgililikten sonra evlendik. ilk 6 ay ettiğimiz kavgayı 10 senede etmemişizdir. 

+1 oy
önce (3,527 puan) tarafından

Eşlerin uyumu ile evlilik güzel yada kötü oluyor insan bazen mutlu bazen mutsuz olur ama iletişim kopmadihi zaman bir sorun olmaz .ben mutluyum 

+1 oy
önce (25,944 puan) tarafından

Benim için olumlu çünkü yükümü hafifleten bir hayat arkadaşım var romantik bir çift değiliz ama dingin bir hayatımız ve huzurumuz var 

+1 oy
önce (5,675 puan) tarafından

İkisi de. Bazen boğasım geliyor bazen de alıp içime sokasım geliyor. 

+1 oy
önce (482 puan) tarafından

Evlilikte mutluluk doğru insanı bulmada saklı o da milli piyango gibi milyonda birine çıkar o da şans kime cikarsa artık 

+1 oy
önce (1,064 puan) tarafından

21.senemiz iyiyiz şükür mutluyuz olmadımı kavga gürültü maddiyat maneviyat dertlerimiz oldu ama anlaşıyoruz biz yoran hep maddiyat oldu

+1 oy
önce (1,423 puan) tarafından

Bugün fark ettim ki hiç anlasmıyoruz ve çocuklarında psikolojisi bozuluyor 😭😭

+1 oy
önce (722 puan) tarafından

Ben baba evindede mutsuzdum evlenincede yüzüm hiç gülmedi yaşadiklarimi yazsam hangi bseyi yazayım ahirete kaldı mutluluk insallh orada Rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum.evlilik benim en büyük pismanliğim ama gidecek yerim yok 😔

+1 oy
önce (7,692 puan) tarafından

Mutsuz evlilik yoktur bence. Eşini iyice tanımadan, tanısan da görmedsen gelerek evlenmek vardır. 

Herkes mizacın belli eder. 24 saatte evlenmediyseniz eğer siz de bunu görürsünüz. Görmek istemezsiniz ama. Ya da pek çok kadının başvurduğu ama çok nadiren gerçekleşen bir ihtimale inanırsınız "EVLENİNCE DÜZELİR" 

Haklısın aslında benim evliliğim görücü usulü oldu ve görüşmek yasaktı telefon dışinda.belki tanırsın vakit geçirseydim 

Haklısın aslında benim evliliğim görücü usulü oldu ve görüşmek yasaktı telefon dışinda.belki tanrdım vakit geçirseydim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 717 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Shr.45 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 645 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,416 puan) tarafından soruldu