0 oy
61 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar iki yaşında kızım var 10 haftalık hamileyim kızım bu aralar iki yaş sendromu yaşıyor bizede fazlasıyla hissettiriyor çok zorluyor durum böyleyken hem hamilelik hormonları hemde yorgunluk beni fazlasıyla yoruyor yanımda kimse yok tek başımayım eşim de sabah gider akşam gelir günde en azından kendime yarım saat bile ayıramayınca çileden çıkacak gibi oluyorum artık kendimi kötü anne gibi hissediyorum varmı benim gibi olan yanlız olmadığımı duymaya ihtiyacım var gerçekten 

2 Cevaplar

0 oy
önce (7,395 puan) tarafından

Önerim yükselmemen, sen yükselip kızdıkça krizin dozu artacak. Bir sonraki krizde daha çok zorlayacak seni.

Hamile olmasan önerim ilk çocuğun bu dönemleri bitirmeden hamile kalmaman olurdu ama girmişsin bir yola. 

önce (24 puan) tarafından

Bende yeni yeni fark ediyorum ikinci çocuk için erken olduğunu ama olan oldu bikere haklısınız teşekkür ederim 

önce (7,395 puan) tarafından

Allah kolaylaştırsın inşallah canım. Zor ya da kolay, tek bir gerçek var o da hepsinin geçici olduğu 

-Reklam-
0 oy
önce (15,052 puan) tarafından

Sağlık la kavuşun inşallah 

Bol bol vakit geçirin dişarı çikin beraber yürüyüş yapın 

İlgi isterler iki yaş sendromunda, dişarıda vakit geçirmek sizede iyi gelecek 

Kardeşi olacağını anlaması için zemin hazirlayın , oyunlar la bebekleriyle doğdunda daha iyi bağ kurmalarını sağlar 

Yapacak çok heyecanlı şeyler var modunuzu yüksek tutun tatlı telaşlar bunlar 🥰

Oğlum doğdunda kızım 18 ayliktı , şimdi benim oğlum da iki yaş krizi yaşıyor 

önce (24 puan) tarafından

Ay umarım bende sizin gibi sağlıkla büyütür o yaşlara getiririm çok teşekkür ederim önerileriniz için 🥰

önce (15,052 puan) tarafından

Rica ederim🙏🥰

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sema poyraz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy