Kızlar iki yaşında kızım var 10 haftalık hamileyim kızım bu aralar iki yaş sendromu yaşıyor bizede fazlasıyla hissettiriyor çok zorluyor durum böyleyken hem hamilelik hormonları hemde yorgunluk beni fazlasıyla yoruyor yanımda kimse yok tek başımayım eşim de sabah gider akşam gelir günde en azından kendime yarım saat bile ayıramayınca çileden çıkacak gibi oluyorum artık kendimi kötü anne gibi hissediyorum varmı benim gibi olan yanlız olmadığımı duymaya ihtiyacım var gerçekten
Önerim yükselmemen, sen yükselip kızdıkça krizin dozu artacak. Bir sonraki krizde daha çok zorlayacak seni.
Hamile olmasan önerim ilk çocuğun bu dönemleri bitirmeden hamile kalmaman olurdu ama girmişsin bir yola.
Bende yeni yeni fark ediyorum ikinci çocuk için erken olduğunu ama olan oldu bikere haklısınız teşekkür ederim
Allah kolaylaştırsın inşallah canım. Zor ya da kolay, tek bir gerçek var o da hepsinin geçici olduğu
Sağlık la kavuşun inşallah
Bol bol vakit geçirin dişarı çikin beraber yürüyüş yapın
İlgi isterler iki yaş sendromunda, dişarıda vakit geçirmek sizede iyi gelecek
Kardeşi olacağını anlaması için zemin hazirlayın , oyunlar la bebekleriyle doğdunda daha iyi bağ kurmalarını sağlar
Yapacak çok heyecanlı şeyler var modunuzu yüksek tutun tatlı telaşlar bunlar 🥰
Oğlum doğdunda kızım 18 ayliktı , şimdi benim oğlum da iki yaş krizi yaşıyor
Ay umarım bende sizin gibi sağlıkla büyütür o yaşlara getiririm çok teşekkür ederim önerileriniz için 🥰
Rica ederim🙏🥰
1,488,067 soru
24,324,566 cevap
345,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın