+2 oy
88 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (105 puan) tarafından

2 ay sonra 2 yaş oluyoruz emziği bıraktı kendi kendine uyku düzeni de değişti gündüz uykusu ya hiç yok yada çok az herşeye sinirleniyor olur olmadık ağlıyor geç yatıp erken kalkıyor şuan bile inliyor herşeyi var önünde oyuncak karnı tok altı temiz sinir krizlerinde kendini duvara fln vuruyor kafasını çok yoruldum bu tür huysuzluk ve davranışlarından 1-2 ay yatılı misafirlikteyiz bu durumla nasıl baş edeceğim buraya gelirken otobüste rezillik yaşadım resmen ağliycam artık 

2 Cevaplar

+1 oy
(5,018 puan) tarafından

22 aylık kızımdn bildiriyorum durum pek farklı değil. dışarı çıksak kaçıp gidiyor. olur olmadık bir şeye takılıp vermiyor. ne dersem tersini yapıyor. alt değiştirmek başlı başına bir iş. vurma huyu yok ama inat. her şeyi men men men diye kendi yapmk istiyor.

inat etmemek lazım. o inatçı şu an, biz de inatlaşırsak içinden çıkılmaz bir hal alıyor durum. ilgisini değiştirerek çözmeye çalışıyorum tabi de bu da pek kolay olmuyor ama inadı biraz kırılıyor 

(105 puan) tarafından

Teşekkür ederim kendine  burma huyu büyük bir ihtimalle baba tarafından geliyor çünkü Baba tarafı sinirli bir yapıya sahip şu an  yavaş yavaş eve alışmaya başlıyor yatılı misafirlikte kaldığımız eve ( halam) ama şu an evde bebeğimle başbaşayım o zamanlar beni çok yormuyor ama başkası olduğu zamanlar hep arkamdan ağlıyor

-Reklam-
+1 oy
(7,025 puan) tarafından

22 aylık kızımı anlatmışsın emziği bırakmıyor geceler bazen emzikli yatıyor Yarım saat ağzından çıkarınca kalkıyor iki yaşıni doldursun emziği bıraktıracam arkadaşı varsa köy aralarına oynasınlar kızım arkads bulunca benden vazgeçiyor çocuklarla oynamayo çok seviyor top. Filan

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
7 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysun 89 (57 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 302 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler