Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir post açmaya fırsatım olmadı zorlu bir süreç oldu benim için 10 tane sezeryan doğuma razıydım birazda benim hatam oldu gripliydim ve yoğun balgamim vardı doktordan gizledim onlarda fark etmedi artık ertelensin istemedim çünkü psikolojim tamamen bozulmuştu 1 ay kadar umudumu kaybedip evimi bile terk etmiştim o derece yanimda yakınımda kimseyi istemiyordum ertelenseydi hiç iyi şeyler olmayacaktı neyse sonuç olarak iyiyim evimdeyim çocuklarımın başındayım ameliyattan sonra 2 . 3 gün kadar kalp atışlarim yavaşlamış ti saturasyonum cok aşırı düşmüştü cihazlara bağlı kaldım ama sonunda normal bir insana döndüm torbadan kurtuldum suan tek sorunum Dikişlerim akıyor oda bebeği çok fazla kucagıma aldığım için onun için de özel bir igne başladık hergün açılan Dikişlerden şırınga ile içine sıkıyorum o kurutucak dediler bakalım herşeyin hayırlısı
Hadi gelin küçük canavarım uyumuşken birer kahve içelim 🥰😍
Hanımlar şuna da açıklık getireyim kimse kimsenin günahını almasın ben birileri laf sokuyor veya tartışma oluyor diye sayfadan uzaklaamadim burası bi sanal alem ve bir çoğu klavye aslanı evlerinde kuzudan farkları yok 6 yıldır burdayim alışkınım yani 😃😃
OrtaDa yemekte yok benim derdim kahve 😎😎
Merak etmiştik şükür bunu da atlatırsın Büşra sen güçlü bir kadınsın çok geçmiş olsun Allah şifa ve güç versin
Amin amin🙏 inşallah cnm rabbimin izniyle atlatırım
Çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin
Amin amin🙏 inşallah cnm.
gelmiş geçmiş olsun, baya zorlu bir süreç olmuş. sonu güzel olsun en iyisi o zaten.
psikolojik destek al ama bence, yaşadığın şeyler kolay değil.
Şuan toparladım cnm ama tekrar bocalarsam istiyorum
Sabrın sonu selamettir demişler. Senin adına çok sevindim 😌😌😌😌😌
Çok teşekkür ederim cnm 🦋💐
ooooo kiz büşüm cok gecmis olsun seni cok merak ettim hos geldin takibe aldim seni
Çok teşekkür ederim cnm,🦋💐
Zor günler geçirdin postlarını okuyordum bari iğleşsene kadar içme sigara haddim degil biliyorum sigara bağışıklıl sistemini etkiler bebekte var
Ben hiç bir şekilde sigarayı bırakamıyorum cnm bebeğimi emzirmedigim için sorun etmiyorum
Yaraların daha cabuk iğleşir çok geçmiş olsun zor bir süreçten geçtin
çok geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmana 🫶🏼🫶🏼
Teşekkür ederim cnm🦋💐
Çok geçmiş olsun bugün sana yazayım dedim ama yeni nicki bilmediğim için yazamadım senin adına çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın kötü şeyler inşallah
Amim inşallah cnm🦋💐
Hoş geldin canım çok geçmiş olsun
Oğlumu rehabilitasyona getirdim şimdi onu bekliyorum.
Bu hafta bitti bizim şükür ara telafisi yoksa haftaya
Sevindim sizin adınıza rabbim evlatlariniza bağışlasın dahada iyi olun bidaha yaşanmasın dilerim
Amin 🙏 inşallah cnm🦋💐
Geçmiş olsun canım senin adına sevindim inşallah sağlığına tam anlamıyla kavuşursun bir an önce 🩷
Amin 🙏inşallah cnm🦋💐
Merak ettık senı abla hosgeldın ıyı olmana sevındım❤️
Çok teşekkür ederim cnm🦋💐
Çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız böyle
Geçti geçecek inşallah
Merhaba Büşra çok geçmiş olsun.🌼ara ara girip bakıyordum post açmışmısın diye.kızım okula başladığından beri girmeye fırsatım olmuyor.
Senin adına çok mutlu oldum.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ❤️
Benimde olmuyor cnm çocuklar hastane derken canim çıkıyor 🦋💐
Bende merak etmiştim Rabbim seni evlatlarının başından eksik etmesin şafia adıyla şifa versin bolca şifalar diliyorum geçmiş olsun canım
Amin 🙏 inşallah cnm 🦋💐
Çok geçmiş olsun yeni hesap acmıssın bnde eski eski hesaba akıyodum sürekli acaba post actınmo diye bununla gelmiş geçmiş olsun 😇😇
Teşekkür ederim cnm diğer hesabin meilini kapattim o yüzden giremedim yeni hesap açmak zorunda kaldim 💐🦋
İyisin ya önemli olan o abla 😇
Büşra meç pansumanı yapsan aslında o akıntıyı kurutur ama onun için steril eldiven steril spanç filan lazım. Çok geçmiş olsun ben de merak edip Meryem’e sorduruyordum seni.
Acile gidicem tekrar cnm bakalım ne diyecekler
Merak ettim gerçekten yine Çok büyük gecmiş olsun canım ya dikkat et kendine çok üzüldüm ama gördüğüme sevindim 😊😊😊😊❤️
Çok teşekkür ederim cnm🦋💐 💕
Hoşgeldin gülüm iyi olmana sevindim özledik seni bende merak ediyordum hesap ismini bilmediğim için yazamadım 🥰
Geçmiş olsun Rabbim sifa versin
1,509,409 soru
24,631,256 cevap
365,119 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın