+8 oy
1,452 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir post açmaya fırsatım olmadı zorlu bir süreç oldu benim için 10 tane sezeryan doğuma razıydım birazda benim hatam oldu gripliydim ve yoğun balgamim vardı doktordan gizledim onlarda fark etmedi artık ertelensin istemedim çünkü psikolojim tamamen bozulmuştu 1 ay kadar umudumu kaybedip evimi bile terk etmiştim o derece yanimda yakınımda kimseyi istemiyordum ertelenseydi hiç iyi şeyler olmayacaktı neyse sonuç olarak iyiyim evimdeyim çocuklarımın başındayım ameliyattan sonra 2 . 3 gün kadar kalp atışlarim yavaşlamış ti saturasyonum cok aşırı düşmüştü cihazlara bağlı kaldım ama sonunda normal bir insana döndüm torbadan kurtuldum suan tek sorunum Dikişlerim akıyor oda bebeği çok fazla kucagıma aldığım için onun için de özel bir igne başladık hergün açılan Dikişlerden şırınga ile içine sıkıyorum o kurutucak dediler bakalım herşeyin hayırlısı 

Hadi gelin küçük canavarım uyumuşken birer kahve içelim 🥰😍

Hanımlar şuna da açıklık getireyim kimse kimsenin günahını almasın ben birileri laf sokuyor veya tartışma oluyor diye sayfadan uzaklaamadim burası bi sanal alem ve bir çoğu klavye aslanı evlerinde kuzudan farkları yok 6 yıldır burdayim alışkınım yani 😃😃

OrtaDa yemekte yok benim derdim kahve 😎😎

image

41 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Merak etmiştik şükür bunu da atlatırsın Büşra sen güçlü bir kadınsın çok geçmiş olsun Allah şifa ve güç versin

(73 puan) tarafından

Amin amin🙏 inşallah cnm rabbimin izniyle atlatırım

-Reklam-
+2 oy
(4,591 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin 

(73 puan) tarafından

Amin amin🙏 inşallah cnm. 

+1 oy
(13,789 puan) tarafından

gelmiş geçmiş olsun, baya zorlu bir süreç olmuş. sonu güzel olsun en iyisi o zaten. 

psikolojik destek al ama bence, yaşadığın şeyler kolay değil. 

(73 puan) tarafından

Şuan toparladım cnm ama tekrar bocalarsam istiyorum

+1 oy
tarafından

Sabrın sonu selamettir demişler. Senin adına çok sevindim 😌😌😌😌😌

(73 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cnm 🦋💐

+1 oy
(186,982 puan) tarafından

ooooo kiz büşüm cok gecmis olsun seni cok merak ettim hos geldin takibe aldim seni

(73 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cnm,🦋💐

+1 oy
(1,689 puan) tarafından

Zor günler geçirdin postlarını okuyordum bari iğleşsene kadar içme sigara haddim degil biliyorum sigara bağışıklıl sistemini etkiler bebekte var

(73 puan) tarafından

Ben hiç bir şekilde sigarayı bırakamıyorum cnm bebeğimi emzirmedigim için sorun etmiyorum

(1,689 puan) tarafından
+1

Yaraların daha cabuk iğleşir çok geçmiş olsun zor bir süreçten geçtin

+1 oy
(3,872 puan) tarafından

çok geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmana 🫶🏼🫶🏼

(73 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm🦋💐

+1 oy
(9,041 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bugün sana yazayım dedim ama yeni nicki bilmediğim için yazamadım senin adına çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın kötü şeyler inşallah

(73 puan) tarafından

Amim inşallah cnm🦋💐

+1 oy
tarafından

Hoş geldin canım çok geçmiş olsun 

Oğlumu rehabilitasyona getirdim şimdi onu bekliyorum.

(73 puan) tarafından

Bu hafta bitti bizim şükür ara telafisi yoksa haftaya

+1 oy
(3,035 puan) tarafından

Sevindim sizin adınıza rabbim evlatlariniza bağışlasın dahada iyi olun bidaha yaşanmasın dilerim

(73 puan) tarafından

Amin 🙏 inşallah cnm🦋💐

+1 oy
(5,908 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım senin adına sevindim inşallah sağlığına tam anlamıyla kavuşursun bir an önce 🩷

(73 puan) tarafından

Amin 🙏inşallah cnm🦋💐

+1 oy
(5,123 puan) tarafından

Merak ettık senı abla hosgeldın ıyı olmana sevındım❤️

(73 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cnm🦋💐

+1 oy
(3,957 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız böyle

(73 puan) tarafından

Geçti geçecek inşallah 

+1 oy
(1,404 puan) tarafından

Merhaba Büşra çok geçmiş olsun.🌼ara ara girip bakıyordum post açmışmısın diye.kızım okula başladığından beri girmeye fırsatım olmuyor.

Senin adına çok mutlu oldum.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ❤️ 

(73 puan) tarafından
+1

Benimde olmuyor cnm çocuklar hastane derken canim  çıkıyor 🦋💐

+1 oy
(7,979 puan) tarafından

Bende merak etmiştim Rabbim seni evlatlarının başından eksik etmesin şafia adıyla şifa versin bolca şifalar diliyorum geçmiş olsun canım

(73 puan) tarafından

Amin 🙏 inşallah cnm 🦋💐

+1 oy
(2,858 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun yeni hesap acmıssın bnde eski eski hesaba akıyodum sürekli acaba post actınmo diye  bununla gelmiş geçmiş olsun 😇😇

(73 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm diğer hesabin meilini kapattim o yüzden giremedim yeni hesap açmak zorunda kaldim 💐🦋

(2,858 puan) tarafından

İyisin ya önemli olan o abla 😇

+1 oy
(7,849 puan) tarafından

Büşra meç pansumanı yapsan aslında o akıntıyı kurutur ama onun için steril eldiven  steril spanç filan lazım. Çok geçmiş olsun ben de merak edip Meryem’e sorduruyordum seni. 

(73 puan) tarafından

Acile gidicem tekrar cnm bakalım ne diyecekler 

+1 oy
(2,855 puan) tarafından

Merak ettim gerçekten yine Çok büyük gecmiş olsun canım ya dikkat et kendine çok üzüldüm ama gördüğüme sevindim 😊😊😊😊❤️

(73 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim cnm🦋💐 💕

+1 oy
(34,369 puan) tarafından

Hoşgeldin gülüm iyi olmana sevindim özledik seni bende merak ediyordum hesap ismini bilmediğim için yazamadım 🥰

+1 oy
(34,516 puan) tarafından

Geçmiş olsun Rabbim sifa versin

İlgili sorular

+6 oy
70 cevap 2,602 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 565 göst.
1 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Melodi45. (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
15 Ekim 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (4,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,194 göst.

Kategoriler

1,509,409 soru

24,631,256 cevap

365,119 kullanıcı