Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahalimm😌🙃 uzun zamandır yoktum bı gelip ortama gireyim tanıyan olacak mı merakla bekliyorum 😶🌫️ geceniz nasıl geçiyor gııı 😁❤️ben bebemi uyutmaya çalışıyorum ardından namaz kılıp bı noodle partisi verecem kendisimee 😋🍜
Aleyküm selam uyuyacagım inşallah son postlara bakıyorum tanımadım tanıyan vardır muhakkak iyi geceleriniz olsun
Teşekkürler canısı olabilir bende tanıyamadım valla herkes değişmiş olabilir bilemiyorum 😁🥹
Ben çok tanınmam gibi ondandır🫣
Aleyküm selam canım nice te değişsen selamından tanırım 😊hoş geldin
Ve aleyküm selam canım niye seni unutalimki😏benim küçük hasta burnu tıkanmış rahat yatsın diye temizledim az kan geldi kaçtı uykum uyku hep sıkıntı bende cocuklarimda bana çekmiş dua uyuyor bende bı çay içip yatayım dedim sende o yediğinden Vazgeç keşke video atilsaydi arkadaş fabrikasında çalışıyor ne pislik desen var içinde yapma bacım🤗
Allah kolaylık versin inşallah çok erken cevap verdim sanki sjsjsjsk🤪❤️ demek unutmadın cansın 🥹🫶🏻
Yasemindin galiba , bebeyle savaşta bir gece daha napalm 🤣
Eveeet o benim 😁🎉 Allah kolaylık versin inşallah sana
Tüh parti bitmiş 😂
Bende bi dilim ekmek üstüne bal kaymak çay yaptım bklm uykumu arayacağım:)
Ahahahah bende geç geldim😁❤️
Aleykum selam gülüm nerelerdeydin sen 😯
Nasılsın iyi misin inşallah
Valla biraz işlerim vardı kız kardeşimin düğünü falan derken o yüzden canısı bide açtığım YouTube kanalım ile ilgileniyordum buraya da pek vaktim olmuyordu🥹❤️
İsmini sürekli goruyorum da valla tanımıyorum seni 😁
1,488,369 soru
24,329,235 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın