0 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Kızlar Öncelikle Herkezse Hayırlı Geceler Beni tanıyanlar varmı bilmiyorum Ben burda bı kaç kişi tanıyorum yaklaşık 6 senedir burdayım Diğer hesabımı kapatırmıştım Admin tarafından Ve yeniden açmıştım 🤗 Evet 7 aydan sonra tekrar Buraya geldim Çok zor günler  Geçirdim eşim cezaevindeyken 2 çocuğumla Ailemin yanindaydim Piskolijik Olarak iyi değildim Bı yandan eşimin cezaevinde olması bı yanda  Eşimin görüşüne gidip gelip onun bütün ihtiyaclarini karşılsşıp ilgienmesi çok zor süreçti bı yanimda çocuklarımla ilgilenip vakit geçirmek çok yıpranmıştim 8 aydır Böyleyidim  Anca yavaş yavaş toparlandım çok şükür eşim Çıktı  Allah'ım bidaha oralara düşürmesin artık evimizi döndük 🙏 🤗 Burda neler oldu neler yaşandı hiç bakamiyordum nerdeyse 😂 neyse Kızlar sizler napiyorsunuz neler var neler yok bana soracak olursanız Dışardaydik eve geldik gelir gelmez çocuklar uyudu bende Ev işlerimi halletim şimdi de buralara gelip Size yazayım dedim Çok uzun oldu sanki Okuduğunuz için Teşekkür Ederim 🙏🙏🙏💗💗

5 Cevaplar

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Hoşgeldin canım

önce (30 puan) tarafından

Hoşbulduk 💗

-Reklam-
0 oy
önce (2,084 puan) tarafından

hoşgeldin 

eşimde cezaevinde çalışıyor bazı tutuklular için çok zor der hep Allah kimseyi dişürmesin ne güzel gelmiş geçmiş bundan sonrası kolay ve ferahlık oksun sizin için 

önce (2,872 puan) tarafından

Gardiyanmi eşin 

önce (2,084 puan) tarafından

hayır aşçı 🥳

önce (2,872 puan) tarafından

Benim eşim köydeki kavgalardan 20 gün kaldı rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten suçlu olanlar yatsın🤲

Öncelikle hoşbulduk teşekkür ederim 💗

0 oy
önce (368 puan) tarafından

Gözünüz aydın canım benim Rabbim birdaha yaşatmasın bununla geçmiş olsun inşallah en iyi ben bilirim Kader mahkumu ailesi olmasını kardeşim içerde daha nekadar yatacak belli değil oğlu şuan 5 yaşına iki yıldır içerde biz konya da onu erzincana yolladılar oğlan 5. Sınıfa gideckmis çıktığında yani yıllar var daha çok acı 

Teşekkür Ederim 🙏 evet çok zor Hele çocuklar İçin zor babaları aramaları sormaları 🥺 benim eşimde 8 aydır yattı çıktı Allah'ım insallah kardeşiniz çıkar özgürlüğünü kavuşur En kısa zamanda Allah kavuştursun 🙏🙏

0 oy
önce (1,927 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun adına da çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲

Bir kere konuşmuşlugunuz var özelden 😊

+1

Sağol teşekkür Ederim 🙏 🤗 

Evet senide biliyorum bi kaç kişi daha var 💗

0 oy
önce (1,748 puan) tarafından

Hoşgeldin canım gözün aydın Rabbim ayırmasın bir daha 

İlgili sorular