valla allah yaridimcin olsun nedim. esin alismis demek hamallik etmeye onun bunun yukunu tasimaya az bi akl alsa kardesinden Benim babam da vaktizamanında öyleymiş annemle babam çalışırlarmış parayı dedemlere verirlermiş dedemlerde ev yaptırıyorlarmış ikinci kat üçüncü kat dördüncü kat babamin annemin dedemin parasıyla yapılmış. amcam ben i.t gibi Çalışıyorum demiş evlenme parası biriktiriyorum demiş sonra amcam evlenmiş Yengem de çalışıyor ikisi beraber biz kendimiz için çalışıyoruz demişler.hic para vermemisler
hep birlikte oturuyorlarmış sonra üçüncü ve dördüncü kat yapınca amcamlar Üçüncü kata babamlar dördüncü kata taşınmış babaannemlerde ikinci kattalar ayrı yatıyorlarmış ama yeme içme birmiş paraları da annemle babam çalışıp dedeme veriyormuş amcamla Yengem 0,01 TL bile vermiyorlarmış. biz kendimize calisiyoruz diyorlarmsi. sonra sonra dedem bakmış görmüş biri veriyor biri vermiyor kavga çıkacak olmuyor da ayıp sürekli babamla annemden istiyor amcam da yengemden isteyemiyor falan demiş ki herkes kendi evinde yesin içsin herkes kendi kazandığını harcasın
yani bu devir senin kayninin benim amcamin yaptigi gibi kendini dusunenlerin akillilik yapanlarin devri. enayilik vozum degil