0 oy
180 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (317 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben size bi konuda danışmak istiyorum bana akıl verin 4 yıldır evlıyıö bem eşim üç erkek kardeşler ve bizim her şeyimiz bir , kaynım bir yıl oncr evlendı ve kaynımın düğününden tut her şeyi benim eşim yaptı eşim evin en büyüğü geçenlerde eltimle kaynanam arasında olay oldu biraz direk eve geldiler toplandılar dediler ki biz onların parasını falan her şeyini ayırmaz ayrıyettrn benim eşim araba aldı kaynıma verdi kaynım o arabanın borcunu ödemiyor kesinlikle ve eşim babası diyorlar kı artık araba borcunu da ödemesin yeterki ayrılsınlar bizden kopsunlar bende eşime dedim madem onlar her şeyini ayırıyor bizde ayrılalım eşim en küçük kardeşi evlenmeden kesinlikle ayrılmam diyor ben madem diğer kardeşin her şeyi ayıracaksınız bizim araba borcumuzu versin öyle ayrılsın diyorum eşim bana sen karışamazsın benım hesap kitabıma diyor dedim madem öyle diyorsun biz niye evlendik  biz bir aile olmak için evlendık mecbur her şeyi bilicem karışıcam diyorum yada nasıl kardeşini ayırıyorlar bizi de her şeyimizi syırsınlar bitsin istiyorum ve kızlar şöyle Bi açıklık getireyim zamanında benıöde kaynanamla olaylarım oldu hep benım ailem yüzünden olduğunu olayların öyle gösterdiler aileme küfürler silahlar bile çektiler madem bana boyşe davrandınız nıye eltime hiç bit sey yokmuş gibi davranıyorlar kaynanam sonra donuyor dıyo o gelınım cahil bişi olmaz yapcak bişi yok Allah aşkına bana akıl verin ben eşime ne diyim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (317 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar aynı zamanda eşim ailesine oara veriyor onların her şeyini eşim yapoypr eşim onlara yetişmektwn benim çocuklarımın çoğu istekl ihtiyaçlarınıi yerine getirmiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (1,707 puan) tarafından

ohh ne ala memleket kavga cikaran ozgurlugune kavussun.:)) siz enayimisiniz. sizde kavga cikarin elaleme bakmak millete mal kulk almak yerine kendi yaginizla kendiniz kavrulun. helal olsun eltinede kayninada . bakmışlar biz niye dip dibe dip dibe yaşayalım niye böyle saçma sapan bir ömür sürelim akıllılık etmişler kavga çıkarıp tartışmışlar ayrılmışlar ne güzel aklın yolu bir sizin yapmanız gereken bu senin eşinin zaten millete mal mülk alması zaten apayrı bir saçmalık evin isterse en büyüğü olsun isterse en küçüğü olsun niye  herkes kendi yaginda kavrulmuo

yani kusura bakma esine sal.ak desem az geri zekalı desem az kuş beyinli desem az niye milletin pisliğini temizliyor niye milletin hayatına katkıda bulunuyor ki derdi ne çok kazanıyorsa alsın ev alsın yatırımlık çocuklarınıza kalır tatile gidin yatırımlık bir şeyler yapın derdiniz ne yani millete saçıyorsunuz eşin sa.lak belli ki kullandırmayı kendini çok seviyor belli ki eşinde para çok buradan isteyim bana da yollasın o kadar seviyorsan sağa sola saçmayi😂😂😂😂

Valla bende anlamıyorum abla mesela bizim kac kere tartışma oldu baya buyuk de oldu kimde demedi ayıralım her şeyi ama eltimlere en küçük şeyde ayrılın diyorlar ve mesela tartışma oldu eltime tek kelime etmediler affedersin benım ağzıma ediyorlardı demedikleri laf kalmıyordu

Allah aşkına ben ne yapım ben karısınca da bana diyor sen benım kartıma osuna busuna karışamazsın 

Yemmin ederim eşim kaynının düğününü yapıcak diye benim ıhtiyacımo karşılamıyordu casperiye ben senim yorumlarını çok seviyorum bana akıl ver bıraz 

karisma ozaman sende mal mulk aldir kendine. belliki parasi cok esini .  bir ayakkabiya on binlara ver bir cantaya 20 bin ver . haftasonu suraya tatile gdelim de ev bak nasilsa taksit odeyebilir esinin parasi vok. araba alsin sana mesela . kalan parasini sacar taksiylerini odedikden sonra kalanlari sacsin elaleme. cocuklarini kurslara yolla  ozel dersler aldir . vicuklarina harcat  . sonuç olarak size doğru düzgün bakıyorsa sizin her şeyinizi İsteğinizi dörtdörtlük yerine getiriyorsa kalan paralarını satsın madem o kadar sal.aklık yapmak istiyor.

Sen bir şey istediğinde olmaz param yok diyorsa o zaman elaleme satacak parası da olmaması lazım haliyle buna karışmak denmez bizim ihtiyaçlarımızı görmüyorken millete nasıl saçıyorsun denir o zaman evine çoluğuna çocuğuna bakmayıp parasını sağa sola yediren adam moduna düşer

İşte abla sorun orda asla bı ayakkabıya cantaya o kadar para vermez ve eşim asla demiyor kı benım ailem de eve böyleler evet hatalılar asla ayrılmam dıyor

valla allah yaridimcin olsun nedim. esin alismis demek hamallik etmeye onun bunun yukunu tasimaya az bi akl alsa kardesinden Benim babam da vaktizamanında öyleymiş annemle babam çalışırlarmış parayı dedemlere verirlermiş dedemlerde ev yaptırıyorlarmış ikinci kat üçüncü kat  dördüncü kat babamin annemin dedemin parasıyla yapılmış. amcam ben i.t gibi Çalışıyorum demiş evlenme parası biriktiriyorum demiş sonra amcam evlenmiş Yengem de çalışıyor ikisi beraber biz kendimiz için çalışıyoruz demişler.hic para vermemisler

hep birlikte oturuyorlarmış sonra üçüncü ve dördüncü kat yapınca amcamlar Üçüncü kata babamlar dördüncü kata taşınmış babaannemlerde ikinci kattalar ayrı yatıyorlarmış ama yeme içme birmiş paraları da annemle babam çalışıp dedeme veriyormuş amcamla Yengem 0,01 TL bile vermiyorlarmış. biz kendimize calisiyoruz diyorlarmsi. sonra sonra dedem bakmış görmüş biri veriyor biri vermiyor kavga çıkacak olmuyor da ayıp sürekli babamla annemden istiyor amcam da yengemden isteyemiyor falan demiş ki herkes kendi evinde yesin içsin herkes kendi kazandığını harcasın

yani bu devir senin kayninin benim amcamin yaptigi gibi kendini dusunenlerin akillilik yapanlarin devri. enayilik vozum degil

Allah razı olsun abla ne diyim valla benıö esim saf veriyor da hiç ılerısını dusunmuyor böyle yapmaya devam ederse mecbur bı secım yapıcak ua ben ya aılesı yapocak hiç bir şey yok ben başımı ağrıtmak için evlenmedim mutlu olmak İcin evlendım 

önce (10,629 puan) tarafından

Çanta ayakkabıya vermiyorsan bile çocuklarını mahrum bırakma onlara al neye ihtayaclari varsa aman sonra alirim aman kalsın deme ben en çok o kısma üzüldüm 

Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama ben her zaman en ufak bıt sey alıcam dıye de eşimle tartışmak ıstemıyorum 

Her defasında benım istediğimi yapana kadar on defa tartışıyorız

iste o tartismayi fibine kadar yapacaksin.. senin isteklerini ihtayaclariniza yetebilip ardindan istiosa kalan parasini atsin cope yaksin. seni baglamaz kendi sfligi dersin. ama ele gune saçarken sen vocuguna birsey alacaginda yok yok diyosa ne gerek var diosa eeteliosa zaten bu adam enayinin odnde gdeni. ozaman kan ciksa bile tartisacaksin. madem yoksa ozaman saga sola nasil taksit odeyip baskalarina alabiliyorsun? demekki var . abine almissin gibi annene almissin gibi cocuguna ve karina da alacaksin diye o adamin kulaklarinin zari patlayip kanayana kadar milyonlarca kez bunu soylemen lazim. 

Her gün söylüyorum zaten söylemeye de devam edicem valla aklına başına girene kadar devam edicem 

önce (10,629 puan) tarafından

Ailen ailen diyerek tartışma ama buna dikkat et sahada inatlasir çünkü 

Tamam öyle yapıcam ınşallah düzelir 

0 oy
önce (25,361 puan) tarafından

Evlenmeden önce bütün bunları görmediniz mi eşinin ne iş yaptığı nasıl kazanıp nasıl harcadığı nişanlılık bunun için var. Kaldı ki silahlar vs çekilmiş ona rağmen evlilik devam etmiş bu saatten sonra değişmez zor. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,281 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 374 göst.
0 oy
0 cevap 83 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,095 göst.

Kategoriler

1,486,082 soru

24,296,150 cevap

343,791 kullanıcı

...