Kızlar merhaba ben size bi konuda danışmak istiyorum bana akıl verin 4 yıldır evlıyıö bem eşim üç erkek kardeşler ve bizim her şeyimiz bir , kaynım bir yıl oncr evlendı ve kaynımın düğününden tut her şeyi benim eşim yaptı eşim evin en büyüğü geçenlerde eltimle kaynanam arasında olay oldu biraz direk eve geldiler toplandılar dediler ki biz onların parasını falan her şeyini ayırmaz ayrıyettrn benim eşim araba aldı kaynıma verdi kaynım o arabanın borcunu ödemiyor kesinlikle ve eşim babası diyorlar kı artık araba borcunu da ödemesin yeterki ayrılsınlar bizden kopsunlar bende eşime dedim madem onlar her şeyini ayırıyor bizde ayrılalım eşim en küçük kardeşi evlenmeden kesinlikle ayrılmam diyor ben madem diğer kardeşin her şeyi ayıracaksınız bizim araba borcumuzu versin öyle ayrılsın diyorum eşim bana sen karışamazsın benım hesap kitabıma diyor dedim madem öyle diyorsun biz niye evlendik biz bir aile olmak için evlendık mecbur her şeyi bilicem karışıcam diyorum yada nasıl kardeşini ayırıyorlar bizi de her şeyimizi syırsınlar bitsin istiyorum ve kızlar şöyle Bi açıklık getireyim zamanında benıöde kaynanamla olaylarım oldu hep benım ailem yüzünden olduğunu olayların öyle gösterdiler aileme küfürler silahlar bile çektiler madem bana boyşe davrandınız nıye eltime hiç bit sey yokmuş gibi davranıyorlar kaynanam sonra donuyor dıyo o gelınım cahil bişi olmaz yapcak bişi yok Allah aşkına bana akıl verin ben eşime ne diyim