0 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar ablamla evlerimiz çok yakın bu zamana kadar çok samimi günlerimiz oldu. Ama zamanla farkettim ki benim yaptığım desteğin hiçbir zaman karşılığını almıyorum. Artık bu konuda kendimi çekmek istiyorum. Ama birden kestirip atsam suçlu duruma düşerim o sebeple yavaş yavaş kendimi çekmek istiyorum. Bulunduğum yerde baska bir akrabamda yok bazen bundan dolayı bu tavrımı sürdüremiyorum. Sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum hemde sohbet etmiş oluruz. 

4 Cevaplar

0 oy
önce (174 puan) tarafından

Artık görmedigim değeri kimseye göstermek istemiyorum. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Yanlış düşünüyorsun. Sırf bu yüzden bağ koparılmaz. Sen iyilik yaparken karşılığını beklersen hayat boyu mutsuz olursun. Yaptığın iyiliklerin ya karşılığını beklemeyeceksin yada iyilik yapmayacaksın. Yanlış anlama canım ama ben senin iyiliğin için söylüyorum 

Mesela onun çocuğu ufakken ben çok kez evimde ağırladım çocuğu ufak diye yemeğe çağırdım simdi benim çocuğum ufak ama ablam evine başkalarını yemeğe alırken beni birgün yemege davet etmiyor. Hiçbir destek göremiyorum.

Anlıyorum seni canım , peki konuşarak bu problemi çözüme kavuşturmayı denedin mi ? Açık açık problemini söyle ama suçlayarak veya ben sana yaptım sen bana neden yapmıyorsun diyerek değil de abla desteğe ihtiyacım var yetişemiyorum bugün sizde yemek yiyebilir miyiz gibi öneride bulunabilirsin baktın hâlâ daha devam ediyor o zaman araya mesafe koyarsın 

Denedim canım eniştemi yada kızının okulu bu öne sürüyor ama başkalarını alabiliyor yemeğe , o yüzden böyle düşünüyorum 

Hmm o zaman yavaş yavaş mesafe koy canım dediğim gibi yaptıklarını yavaş yavaş azalt bir zamandan sonra tamamen yapmayı bırak o zaman hatalarını anlarlar diye düşünüyorum 

Evine de gitmiyorum artık çünkü kızım durmuyor diye rahat edemiyorum ama ablamda bu konudan hiç rahatsız değil, kendi hazırlamaz ama bana kahvaltı ya gelir mesela . Yani evine gitmek işine geliyor anlıyacagın , bu halinde bile bende yemeye geliyor. Ama kendisi hazırlayıp çağırmıyor

0 oy
önce (32,700 puan) tarafından

Gördüğün değer kadar değer vereceksin anca öyle anlar karşıdaki insan birden uzaklaşınca suçlu olurum diye düşünme bu durum seni üzüyosa izin verme üzmesine uzaklaş kafan rahat etsin boşver

0 oy
önce (5,216 puan) tarafından

Siz kafayı peynir ekmekle mi yiyiyor sunum kardeşler arasında sen bana yaptın ben sana yaptimmi var ya bir ablasi var onuda uzaklaştırmaya çalışan kadından hayir gelmez kimseye

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 128 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 238 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 504 göst.
+1 oy
11 cevap 529 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hosmerim (3,029 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,788 soru

24,292,832 cevap

343,567 kullanıcı

...