0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim okadar bunaldımki 

Kaynanam ben ve eşim napsa batıyo ama eltim napsa batmıyor her haraketini görmezden geliyo anlatsam cok uzun 

2 Cevaplar

0 oy
(1,368 puan) tarafından
kaynana mesafe koymak istiyorsan bı kerede önünü kes gitme gelme.sana geleceğiz derse hastayız de , çocuğu parka götürdüm falan öyle öyle uzaklaşır senden
(10 puan) tarafından
Bastan anlatim kaynanamın ewi var kalmıyo korkuyormuş eltimde kalıyo orda mutfaktan cıkmıyo hizmet ci gibi bende kalıyo yerinden kımıldamıyo mesala Bi ara pasta aldık kaynanam vardı nie pasta aldınız kimin doğum günü hesap soruyo oğlum iste di aldık sonra dedi ne doğum günümü biliyosun ne anneler günümü allah senide unuttursun dedi eşime
(10 puan) tarafından
Eltim daha beter onla mesafe var kanımın vatsapın dan beni engellemiş bende onu engelledim hem eşini ve hep Bi cocuk yarıştırma peşin deler gitmiyorum onlarıda carmıyorum okadar nefret ettimki
-Reklam-
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Hrrzaman sıçan tatlıdır bunu biliyorum 
(10 puan) tarafından
Onu cok iyi anladım ben hizmet ederdim en son beni kocama şikayet etmiş senin karın bana zart die laf sokuyo demiş o günden sonra sabrım taştı iyice sinirimi bozuyo burda kalıyo şuan ama ben tahammülüm yok

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 108 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,240 göst.
0 oy
13 cevap 345 göst.

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,339 cevap

330,199 kullanıcı

...