0 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

image

Selam arkadaşlar 39+3 haftadan 🙋🏻‍♀️.Demin annemle konuşuyorum bana ne diyor eltim hiç mi arayıp sormuyor mu hamileliğin son günlerindesin.dedim gelmese iyi onun desteği mi bana gerekli?Ama ne yalan söylesem sinirlendim çünkü ben o eltimden bişey beklemiyorum zaten.Ama Allah kahretsin doğuma giderken ona ve kaynanaya muhtaç olacağım 😒çocuklarım için tabiki.bu arada kapı komşum elti.Sinirlendim ve şu şekli paylaştım şimdi de kadın diyor niye dıygularınu herkese açık belli ediyorsun ya hep “hamilelik hamilelik”yazıyorsun ayıp ya.Anlamıyorum burda ayıp olan ne?iyi ama bu sözleri o insanlara nasıl yüzüne söylesem ki?paylaşarak üzerine alan götüre bilir diye paylaştım.Bana enteresan gelen bu şekilde ayıp olan ne?siz söyleyin bari..ha bu arada siz eltiden birşey bekler miydiniz?hem beni sinirlendirirsin hem ayıp yazsın 

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (25,318 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Elti destek bekleyeceğim biri değil kayinvalide vs olsa gene neyse o da bir sağlık tehlikesi falan geçirirsem rutin bir hamilelikte kimseye minnetim olsun istemem 

önce (271 puan) tarafından

Paylaştığım fotoda ayıp birşey var mı sizce ?

önce (25,318 puan) tarafından

Hayır hamileği ayıp gören zihniyette değilim 

Benim rahmetli anneannem 10 çocuk doğurmuş bana ayıp diyor .babamı bir tek gizlemişim 

-Reklam-
0 oy
önce (2,215 puan) tarafından

Ayıp olan sana bunları düşündüren insenlaron olması her kadın gebelik ve lohusalıkta anlar herşeyi çünkü o duygusallıkta  en hassas olduğu dönemde insanların ona olan sevgisini özenini görür ve yanında olmayan insanlara fazla değer cerdiğinin farkına varır belliki eltinde üstüne alınmış ki karşı atak yapıp seni suçlamaya çalışmış yardım bekleyecegin son kişi neden canını sıkmayı becersin ki boşver 

Aynen öyle ben de anneme öyle dedim neden gelsin ki evime?ben ondan yardım mı istiyorum ?!

0 oy
önce (5,242 puan) tarafından

Benimde eltim hamileligimi ogrendiginden beri bir kere arayip bir selam vermedi. Sebebi ne bende bilmiyorum, 2 3 haftada en gec arayan kadıni, baktim son zamanlarda hep ben aramaya baslamisim kestim bende aramayi. Kiskanclik mi, haset mi neyse sebebi kwndi halina bıraktım. O hamileyken kac kere yemek yapıp gönderdim, o bir nasilsin demeyi esirgedi. Asla da belli etmiyorum kırgınlığımı, yuzune de vurmadim henuz. Allah a havale, laf cakipta kendini birsey sansin istemem daha da acikcasim bubyuzden boyle acik acik paylasmazdim bende.

Hasettendir o.Ama ben ondan bişey beklemiyorum ki..annem öyle söyleyince delirdim.düşünüyorum da koskoca ülkede kocamın o yaratıklarından başka kimsem yok niye ben hep bunlara muhtaç oluyorum.eş de desen adam değil.doğum her an başlaya bilir henüz ad bile koymadı benimle birlikte.benim bulduğum isme de ağzı eğiyor.işte böyle sebepler yüzünden pişmanlık duyuyorum şu çocugu aldırmamama.içmiş mi ne ağzına geleni saydı demin bana.ben de çocukların odasına geçtim hamile halimle yerde yatıyorum.Allah bunların belasını versin.düşünüyorum da sancı beni tutarsa ben bu aşağılığa mı ağız açarım ?Böyle bir aileye 3 çocuk fazlaydı be Asya 

Hamielsin psikolojin darmadagin belli ki. Cocugu o aileye degil sana ve esine emanet gonderiyor Allah. Aldirmadigima pismanim diyorsun, bir sozlerinin farkina varmalisin, bebginle imtihan olursun PIsman olursun, biraz toparla kendini. Sen kocana kizginsin, ailesi sana birsey borclu degil. Kusura bakma kırmak istemiyorum ama bos beklentiye girmissin sen, ofken aslinda ilgilenmeyen esine. Kimseden birsey bekleme, çocuğu kendinize yaptınız elaleme degil. Ben bir alo denmemesine kirildim ama sen bayagi beklentiye girmişsin, yapma, kendini yipratirsin canım. 

Böyle bir aile derken eşimle olan aileyi kastettim .o zaten aile ne bilmiyor ki 9 yıldan fazla evliyim böyle bir adamla.beni kandırdı kaç kere dedim ben çocuk falan istemiyorum.ramazan ayının ilk günü şüphe duydum gittim hap aldım eczaneden hamile olmayayım diye.ama oruçlu olduğum için iftarı bekledim meğerse vakit geçmiş bilemedim ne hap etkisini göstermedi 

Bacim Ben en iyisi daha fazla yorum yapmayim :)))  kandırdı dlfilan, yani bilmiyor musun neyin nasil olduğunu?  Is isten gectikten sonra ne care, yapmadan dusuneceksin. Sonra cana kastedince iyi bir halt islemis olmuyorsunuz. Yani hamile halinle hala boyle dusunmen.... o senin bebegin farkinda misin? 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 302 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Asya15 (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 307 göst.
+4 oy
20 cevap 491 göst.
+3 oy
27 cevap 1,140 göst.

Kategoriler

1,485,781 soru