Biliyorum buradaki çoğu kadının kafası şuan dolu. Aklınızı şuan meşgul eden şey nedir.
Acaba bu 5 senenin sabrı ,sonradan güzelliklere dönecekmi beklediğime degıcekmı,
Sabreden derviş muradına ermiş diye boşuna dememişler umarım beklediğine deger 💓
alnımdaki egzama 🤦🏼♀️ deli ediyor beni bi de annemler hastaymış çorba yapıp gönderecem onu düşünüyorum ne yapsam diye
Evett bunada şükür diyelim
İlk gittiğimde doktor düzenli uyuman falan lazım demişti, böyle uykusuzluk stres etkiliyormuş ama çocuk varken kim uyuyor😂
Baharatlar qci eksi stres hepsi etkiliyor egzmayi
ay evet maalesef ne lanet şey 🤦🏼♀️ tamam aşırı ciddi bşr rahatsızlık değil ama çok can sıkıcı
Evet göze kötü görünüyor egzama kızarıklık belli olunca kendimi çirkin hissediyorum yatisinca dha iyi hissediyorum
Ne olacak nasıl olacak o kadar eşya nasıl temizlenecek ne haldeler kullanılır mı onlar yeni düzen nasıl ve nerede kurulacak uykularım kaçıyor rutin en büyük nimet derler ya tam olarak öyleymiş çok yoruldum baştan başlamaktan umarım bu son başlangıç olur
Allah yardımcıniz olsun
Boğazım yutma guclugu endoskopi korkusu
Allah şifa versin umarım kötü bir şey yoktur
Taşınmam gerek ama istediğim semtte doğru düzgün ev yok.
Kadın doğumcumun çalıştığı hastane kapandı, yeni birini bulmam gerek.
Dikmem gereken bir sürü elbise var, gardrobumu düzene almam lazım.
Evin işi bitmiyor, bu ağrılar ve sancılarla nasıl bitireceğim bilmiyorum.
Doğumdan sonra nasıl zayıflayacağım? Yapmam gereken tonlarca şey var.
Evi bir taşısaydım, bir yerleşseydim, bir düzeni oturtsaydım her şey daha güzel olacak. 6.aya girdik, doğum olmadan ev işini çözmemiz lazım. İş. İş. İş. Tonlarca iş.
Bacım senin senin kafanı meşgul eden bir tane şey yok Bir ton şey var bu kadar düşünme her şey zamanı geldiğinde olur
Korunuyorz ama hamile miyim 9 .günümde leke geldi 🥺🥺
Değilsindir bence çünku yerleşme kanaması adet gününde veya yakın günlerde oluyor.
19_22 civarı adet oluyorum şuan yumurtalama günlerindeyn daha korkuyorum insalah değilimdir daha oğlum 21 aylik
Varsa da kısmet ama bence değilsin :) nasıl korunuyorsunuz
Eşim korunuyor,olursa mecbur hayrlisi dicez de işte için içimi kemiriyor
Eşim korunuyor derken geri çekilme ile mi ?
Yok prezervatif ile
İyi bari evet demenden korktum 😅
Prezervatif patlaksa hamile kalma olasılığı oluyor
Yok değildi 😅 ayıp olcak biraz ama eşim sonra bakıp birsuru Bebek çöpe gidiyor dedi🤭
Prezervatifte bir sıkıntı yoksa hamile değilsindir ama yırtılmışsa hayırlısı olsun 🙅🏻♀️
Yok sağlamdı 🤭insalh değilimdir
Sağlamsa değilsindir bacım prezervatifin içindeki sana nasıl geçsin kuruntu yapma öyle kendine 😁
Sabah 6 da kalkcam yorgunluktan uykuya geçemiyorum
Zaten şu saatte kalkacağım deyince insan uyuyamıyor. En iyisi hiç erken kalkmayacakmış gibi düşünüp uyumak
Hayatımın alt üst olduğu bir dönemdeym hangi birini sayim
Az önce kizkardesimin ikinci evre rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendim...
Ayy Rabbim bu gecenin hayrına şifa versin inşallah çok üzüldüm bu yoruma
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah Allah yardımcınız olsun
Amin inşallah kolaylıkla geçer gider
Şu an lazer epilasyon yazıldım onu çok düşünüyorum nasıl olur azalır mı bugün 1.5 saat tüyleri jiletlemekle ugrasinca aklımdan çıkmıyor 😂
Ooo hayırlı olsun bebek gibi bir vücut geliyor o zaman 😁
Teşekkür edermm. Bakalım inşallah işe yarar %80 dökülme olur kalanı da incelir dedi bakalım inşallah 2. Pakete gerek kalmadan biter 😂😂
Maddi sıkıntılar. Eşim kuzeninin iş kurma hayallerine herşeyimizi yatırdı. Battı maalesef. Üstüne bide büyük bir borcun altına girdik.3tane öğrencim var ve hamileyim ciddi anlamda zorluktayız gece gündüz düşünüyorum (Rabbim yardımcımız olsun
Allah ferahlık versin canım. En kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim
Yarınki gelecek olan misafirler 😂
Tam bir cile ne yapsam ne etsem ev temizlenecek derdi 💆🏻♀️
Bide küçük çocuk varsa ve eşin uyanmasın diye asla sessiz olmuyorsa 😖
Oy oy tam bir sıkıntı vallahi bizim bebiş de öyle olsun canları sağ olsun da tek biraz sıkıntı çekelim
Çok sevdiğim amcam evli olduğu halde,kalktı anneme evlenme teklif etti. Babam öleli yıllar olmuş,annem dibinden beri onu abi diye sayar. Bana da bu rezilliği saklamamı ama amcamdan uzak durmamı söyledi. Abimlerin başı belaya girmesin diye. Şimdi nere baksam amcamdan hatıra ve hiç kötü konuşmayan ben küfür etmeye başladım. Bu rezillik yanına kâr kalsın istemiyorum ve ne yapacağımı bilememk yedi beni kaç gündür.
@nur dünyanın en cahil insanı derken......
Herkesin bir büyüme edebi terbiyesi vardır benim için kayinlarim kendi abim kardeşim sifatindadir onların içindeki Şeref.siz nefis onları ilgilendirir dünyada kadın kalmadida kendi yengesine bakacak adamda kusura bakmasinda b.ok yesin
Kaldıki eşimin ailesinde töre zihniyeti var emin ol en yakından sahitim adamın abisi ölüyor ve çocuklar yabancının yaninda büyümesin diye kayniyla evlendiriliyor bunları gözümle gördüm mesele bazı şeylerin dini boyutunu yaşayabilmek o gözle bakmamak yoksa arkadaşın annesi durumu belli yani evlenmek istese kocamı yokk🤔
@Nurnur66 sen şu yusanınannesi mi neydi o musun? Gidip gidip yeni hesap açtırıyorsunuz sanki tanınmayacaksınız. Insanlara saldırmayı bırakın artık. Her yorumun ayrı çile.
@-HoneySeptember- Ne saçmalıyorsun kardeşim. Hayırdır
Şaşırmış işte. Allah ıslah etsin. 6 ay burdalar. İstanbul a döndü ama arıyor beni kızım n yapıyorsun diye 😡eşim kimse bilmiyor durumu, mecbur açıyorum. Çekmiyor falan ediyorum,umarım anlayıp uzak durur benden de. Annemin durumu ve diğer abimin başıno belaya koyma tehlikesi yüzünden susuyorum ama birde bana sorun nasıl susuyorum.. Bugün onkolojide randevum vardı. Durumum çok iyi şükür. Ona bile sevinemedim olan biteni ve olacakları düşündükçe
Allah yaninizda olsun inşallah canım Allah büyük sen destek ol ona ❤️
5 aylık kızımın kakasında kan var acile geldim 22 Ekimde de aynı sebepten dolayı geldik bişi çıkmadı yine kan aldılar sonuç bekliyoruz bakalım ne olacak çocukar hasta olunca kafam hemen doluyor ya 3 yaşında oğlum var o da uyuyordu komşuya bıraktım geldim hem oğlumu düşünüyorum hem kızımı
Umarım sonuç güzel olur bazı bebeklerde oluyor nedenini bilmiyorum ama Allah şifa versin
Şükür yok sorun herşeyi temiz çıktı kaka tahlili yaptıramadık ama😟
Oh çok şükür için rahat olsun canım inşallah o da temiz çıkacaktır
İnşallah canım teşekkür ederim 🤲
Nasıl doguracagm düşüncesi.. ilki sezeryandı, bu sefer normal denemek istiyorum onunda riskleri var, sezeryan da zor ...
Onların hepsine bakıp da karar verilir dimi canım doktor niye beni bilinçsizce ssvd ye alsın ki yani zaten doktor hasta seçiyorum demiş kendine güvenmeyen böyle bir riski göze alır mı
Tabiki canım hasta seçiyorsa sen şuan uygunsun demektir ama bebişin daha fazla kilo almadan doğum başlaması lazım onun için biraz çabalaman lazım 😅
Elimden geleni yaparım canım ilk gebelikte amuda bile kalktım bebek tersti düzelsin diye, platesler yogalar hak getire, ama olmadı bakalım nasip, inssan tekrar tekrar da kesilmek istemiyor, Allah'ım yardım etsin hepimize ☺️☺️
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim ❤️ umarım normal doğum yaparsın Allah kolaylık versin inşallah şimdiden
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
Borclarrrrrrr
🥺evet artı birde borçlar Allah kerimdir 🥺
Ah ah o borçlar hepimizi yedi bitirdi bacım
Öyle valla canım Allah yardımcımız olsun
Annem beni neden sevmiyor 🥺 bir derdin var mı bile sormuyor Kendi icimde kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Seviyordur bence hangi anne evladını sevmez aksini düşünmek istemem
Sevseydi böyle düşünmeme müsade etmezdi günün birinde ölsem ölüm sebebimi bile benimle bağdaştirir 😏
Bebeğim yatsada çamaşır sersem mutfağı odayı toplasan uyusam ama uyumuyor sabaha kadarda uyaniyir sık sık 😵💫
Sen bensin tüm hayatımızı bir bebise adıyoruz
Valla her günümüz böyle tam sabaha karşı uyuyor uyuyayım diyorum 3 yaşındaki kızım kargalarla birlikte uyanıyor biz gözüm kapalı biri açık onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum yapacak bişey yok annelik mecbur
1.Bi haftadır babam evime gelecek gelemiyor iş yeri parasını vermiyor
2.erkek kardeşim bugun ameliyat oldu aklım hep onda
3.çok nefret ettiğim biri haftaya buraya geliyor ister istemez aynı ortamda bulunacam ne yapıcam nasıl davranacam bilmiyorum umarım öfkeme hakim olurum yoksa ortalık 56 olur
Allah yardımcın olsun canım sevmediğim birine de gelince mümkünse aynı ortamda bulunsanız bile fazla yan yana gelmeyin
Amin sağol canım
Malesef birinci derece yakın biri haftda en az 2 3 defa görücem ama ne yaparım bilmiyorum hepimizin canını sıkan şeyler yapmış ama bildiğimizi bilmediği için hiçbir şey olmamış gibi davranıyor şere. fsiz ona bilidiğimizi hissettirmem lazım ama nasıl
Türkiyedeki yatırımlarıma ara verdim uzaktan yeni yatırımları kontrol edemiyorum aldığım tazminatı bağışlayacam diye söz verdim ama bağışlamaktan vazgeçtim park yaptırmak istiyorum nasıl yaptıracam presedür nedir oğlumdaki konuşma gecikmesi ne zaman düzene girecek ne zaman konusacak ben ne zaman çalışma ve oturma izni alacam çalışma izni aldıktan sonra ne iş yapacam sıfırdan burda üniversite okusam işe yarar mıyım ayyy sıkıntı bastı yine beni
Sakin ol bacım sakin ol her şey olacağına varır kafamızda fazla meşgul edip kendimize sıkıntı vermekten başka bir şey yapmıyoruz
Orası doğru
Şu sıralar sadece DEPREM ☹️
Bazen yatarken benim de aklıma geliyor en ufak bir kıpırtı da yatak oynayınca sanki deprem oluyormuş gibi hissediyorum.
1,486,256 soru
24,298,574 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın