Kayınpederim mihrimle alınan eşyalarımın kirasını bana vermiyo resmen üstüne kondu eşim cok zor calisiyo sirtinda platin var ayaklarinda varis var ayaklari cok agriyo ben hakkımı helal etmiyorum Allah ta helal etmesin amin
Amin dememizi mi beklıyorsnz yoksa evet bende beddua ederım veya etmem kısmınk söylememizi mi
Amin deseniz yeter
Ne eşyası ne kirası eşyadan kira mi alınır eşinin hastalığı ile eşyanın ne alakası var yanlış anlama da 100 binlik eşya olsa eşin sagligina mi kavuşacak
Eşim ameliyat olcakti olamiycak
En azından geçim dertleri bir nebze rahatlardı adamın sağlığına kavuşuyop kavuşmaması değil konu. Hak adalet konu.
Ben hakkımı zaten helal etmiyorum haram olsun boğazından geçmesin kızına servis parası vermiş Allah o servise bindirmesin inşallah amin amin amin
Nasıl kondu nasıl verdınız mehrınızı bılmıyorjm ama kul hakkı bu. Kadına mehır diye verılen hıc bir zerre alınamaz kadın borçla verdıyse borcu yerine koyacak. Karşılıksız verdiyse amenna. Ama karşılığını istıyorsa mecbur. Kocan bu duruma ne diyor canım mühim olan o. Onun duruşu nasıl? Kocanla konuş babasına desin haram üstünden gelir elde ediyorsun haram diye
Evet kul hakki sanki benim suçum gibi eş olcak g.erizekali banada surat yapiyo benim rizam yoktu babasının adına yapmış eşyalarımı
Eşim babasını Allah a havale ediyo
1,455,735 soru
23,888,075 cevap
321,673 kullanıcı