0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından

Biliyorum buradaki çoğu kadının kafası şuan dolu. Aklınızı şuan meşgul eden şey nedir. 

27 Cevaplar

+4 oy
(345 puan) tarafından

Acaba bu 5 senenin sabrı ,sonradan güzelliklere dönecekmi beklediğime degıcekmı, 

(139 puan) tarafından

Sabreden derviş muradına ermiş diye boşuna dememişler umarım beklediğine deger 💓

-Reklam-
+2 oy
(7,617 puan) tarafından

alnımdaki egzama 🤦🏼‍♀️ deli ediyor beni bi de annemler hastaymış çorba yapıp gönderecem onu düşünüyorum ne yapsam diye 

(3,615 puan) tarafından

Evett bunada şükür  diyelim 

(7,617 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlk gittiğimde doktor düzenli uyuman falan lazım demişti, böyle uykusuzluk stres etkiliyormuş ama çocuk varken kim uyuyor😂

(3,615 puan) tarafından

Baharatlar qci eksi  stres hepsi etkiliyor egzmayi 

(7,617 puan) tarafından

ay evet maalesef ne lanet şey 🤦🏼‍♀️ tamam aşırı ciddi bşr rahatsızlık değil ama çok can sıkıcı 

(3,615 puan) tarafından

Evet göze  kötü görünüyor   egzama  kızarıklık  belli olunca kendimi çirkin hissediyorum  yatisinca dha iyi hissediyorum 

+2 oy
(10,635 puan) tarafından

Ne olacak nasıl olacak o kadar eşya nasıl temizlenecek ne haldeler kullanılır mı onlar yeni düzen nasıl ve nerede kurulacak uykularım kaçıyor rutin en büyük nimet derler ya tam olarak öyleymiş çok yoruldum baştan başlamaktan umarım bu son başlangıç olur 

(139 puan) tarafından

Allah yardımcıniz olsun 

+2 oy
(765 puan) tarafından

Boğazım yutma guclugu endoskopi korkusu

(139 puan) tarafından

Allah şifa versin umarım kötü bir şey yoktur

+2 oy
(2,336 puan) tarafından

Taşınmam gerek ama istediğim semtte doğru düzgün ev yok.

Kadın doğumcumun çalıştığı hastane kapandı, yeni birini bulmam gerek.

Dikmem gereken bir sürü elbise var, gardrobumu düzene almam lazım.

Evin işi bitmiyor, bu ağrılar ve sancılarla nasıl bitireceğim bilmiyorum.

Doğumdan sonra nasıl zayıflayacağım? Yapmam gereken tonlarca şey var.

Evi bir taşısaydım, bir yerleşseydim, bir düzeni oturtsaydım her şey daha güzel olacak. 6.aya girdik, doğum olmadan ev işini çözmemiz lazım. İş. İş. İş. Tonlarca iş.

(139 puan) tarafından

Bacım senin senin kafanı meşgul eden bir tane şey yok Bir ton şey var bu kadar düşünme her şey zamanı geldiğinde olur

+2 oy
(107 puan) tarafından

Korunuyorz ama hamile miyim 9 .günümde leke geldi 🥺🥺

(12,460 puan) tarafından

Değilsindir bence çünku yerleşme kanaması adet gününde veya yakın günlerde oluyor.

(107 puan) tarafından

19_22 civarı adet oluyorum şuan yumurtalama günlerindeyn daha korkuyorum insalah değilimdir daha oğlum 21 aylik

(12,460 puan) tarafından

Varsa da kısmet ama bence değilsin :) nasıl korunuyorsunuz

(107 puan) tarafından

Eşim korunuyor,olursa mecbur hayrlisi dicez de işte için içimi kemiriyor

(1,121 puan) tarafından

Eşim korunuyor derken geri çekilme ile mi ? 

(107 puan) tarafından

Yok prezervatif ile

(1,121 puan) tarafından

İyi bari evet demenden korktum 😅 

Prezervatif patlaksa hamile kalma olasılığı oluyor 

(107 puan) tarafından

Yok değildi 😅 ayıp olcak biraz ama eşim sonra bakıp birsuru Bebek çöpe gidiyor dedi🤭

(139 puan) tarafından

Prezervatifte bir sıkıntı yoksa hamile değilsindir ama yırtılmışsa hayırlısı olsun 🙅🏻‍♀️

(107 puan) tarafından
+1

Yok sağlamdı 🤭insalh değilimdir 

(139 puan) tarafından

Sağlamsa değilsindir bacım prezervatifin içindeki sana nasıl geçsin kuruntu yapma öyle kendine 😁

+2 oy
(124 puan) tarafından

Sabah 6 da kalkcam yorgunluktan uykuya geçemiyorum 

(139 puan) tarafından

Zaten şu saatte kalkacağım deyince insan uyuyamıyor. En iyisi hiç erken kalkmayacakmış gibi düşünüp uyumak

+2 oy
(2,258 puan) tarafından

Hayatımın alt üst olduğu bir dönemdeym hangi birini sayim

Az önce kizkardesimin ikinci evre rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendim...

(233 puan) tarafından

Ayy Rabbim bu gecenin hayrına şifa versin inşallah çok üzüldüm bu yoruma 

(139 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah Allah yardımcınız olsun 

(2,258 puan) tarafından

Amin inşallah kolaylıkla geçer gider

+2 oy
(8,309 puan) tarafından

Şu an lazer epilasyon yazıldım onu çok düşünüyorum nasıl olur azalır mı bugün 1.5 saat tüyleri jiletlemekle ugrasinca aklımdan çıkmıyor 😂

(139 puan) tarafından

Ooo hayırlı olsun bebek gibi bir vücut geliyor o zaman 😁

(8,309 puan) tarafından

Teşekkür edermm. Bakalım inşallah işe yarar %80 dökülme olur kalanı da incelir dedi bakalım inşallah 2. Pakete gerek kalmadan biter 😂😂

+2 oy
(37 puan) tarafından

Maddi sıkıntılar. Eşim kuzeninin iş kurma hayallerine herşeyimizi yatırdı. Battı maalesef. Üstüne bide büyük bir borcun altına girdik.3tane öğrencim var ve hamileyim ciddi anlamda zorluktayız gece gündüz düşünüyorum (Rabbim yardımcımız olsun 

(139 puan) tarafından

Allah ferahlık versin canım. En kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin inşallah 

(37 puan) tarafından

İnşallah canım teşekkür ederim 

+2 oy
(446 puan) tarafından

Yarınki gelecek olan misafirler 😂

(139 puan) tarafından

Tam bir cile ne yapsam ne etsem ev temizlenecek derdi 💆🏻‍♀️

(446 puan) tarafından

Bide küçük çocuk varsa ve eşin uyanmasın diye asla sessiz olmuyorsa 😖

(139 puan) tarafından

Oy oy tam bir sıkıntı vallahi bizim bebiş de öyle olsun canları sağ olsun da tek biraz sıkıntı çekelim 

+2 oy
(3,587 puan) tarafından

Çok sevdiğim amcam evli olduğu halde,kalktı anneme evlenme teklif etti. Babam öleli yıllar olmuş,annem dibinden beri onu abi diye sayar. Bana da bu rezilliği saklamamı ama amcamdan uzak durmamı söyledi. Abimlerin başı belaya girmesin diye. Şimdi nere baksam amcamdan hatıra ve hiç kötü konuşmayan ben küfür etmeye başladım. Bu rezillik yanına kâr kalsın istemiyorum ve ne yapacağımı bilememk yedi beni kaç gündür.

(1,002 puan) tarafından

@nur dünyanın en cahil insanı derken......

Herkesin bir büyüme edebi terbiyesi vardır benim için kayinlarim kendi abim kardeşim sifatindadir onların içindeki Şeref.siz nefis onları ilgilendirir dünyada kadın kalmadida kendi yengesine bakacak adamda kusura bakmasinda b.ok yesin 

Kaldıki eşimin ailesinde töre zihniyeti var emin ol en yakından sahitim adamın abisi ölüyor ve çocuklar yabancının yaninda büyümesin diye kayniyla evlendiriliyor bunları gözümle gördüm mesele bazı şeylerin dini boyutunu yaşayabilmek o gözle bakmamak yoksa arkadaşın annesi durumu belli yani evlenmek istese kocamı yokk🤔

(12,460 puan) tarafından

@Nurnur66 sen şu yusanınannesi mi neydi o musun? Gidip gidip yeni hesap açtırıyorsunuz sanki tanınmayacaksınız. Insanlara saldırmayı bırakın artık. Her yorumun ayrı çile.

(446 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

@-HoneySeptember- Ne saçmalıyorsun kardeşim. Hayırdır 

(3,587 puan) tarafından

Şaşırmış işte. Allah ıslah etsin. 6 ay burdalar. İstanbul a döndü ama arıyor beni kızım n yapıyorsun diye 😡eşim kimse bilmiyor durumu, mecbur açıyorum. Çekmiyor falan ediyorum,umarım anlayıp uzak durur benden de. Annemin durumu ve diğer abimin başıno belaya koyma tehlikesi yüzünden susuyorum ama birde bana sorun nasıl susuyorum.. Bugün onkolojide randevum vardı. Durumum çok iyi şükür. Ona bile sevinemedim olan biteni ve olacakları düşündükçe 

(1,002 puan) tarafından

Allah yaninizda olsun inşallah canım Allah büyük sen destek ol ona ❤️

+2 oy
(3,627 puan) tarafından

5 aylık kızımın kakasında kan var acile geldim 22 Ekimde de aynı sebepten dolayı geldik bişi çıkmadı yine kan aldılar sonuç bekliyoruz bakalım ne olacak  çocukar hasta olunca kafam hemen doluyor ya 3 yaşında oğlum var o da uyuyordu komşuya bıraktım geldim hem oğlumu düşünüyorum hem kızımı 

(139 puan) tarafından

Umarım sonuç güzel olur bazı bebeklerde oluyor nedenini bilmiyorum ama Allah şifa versin 

(3,627 puan) tarafından
+1

Şükür yok sorun herşeyi temiz çıktı kaka tahlili yaptıramadık ama😟 

(139 puan) tarafından

Oh çok şükür için rahat olsun canım inşallah o da temiz çıkacaktır 

(3,627 puan) tarafından
+1

İnşallah canım teşekkür ederim 🤲

+2 oy
(2,264 puan) tarafından

Nasıl doguracagm düşüncesi.. ilki sezeryandı, bu sefer normal denemek istiyorum onunda riskleri var, sezeryan da zor ...

(2,264 puan) tarafından

Onların hepsine bakıp da karar verilir dimi canım doktor niye beni bilinçsizce ssvd ye alsın ki yani zaten doktor hasta seçiyorum demiş kendine güvenmeyen böyle bir riski göze alır mı

(1,121 puan) tarafından

Tabiki canım hasta seçiyorsa sen şuan uygunsun demektir ama bebişin daha fazla kilo almadan doğum başlaması lazım onun için biraz çabalaman lazım 😅

(2,264 puan) tarafından

Elimden geleni yaparım canım ilk gebelikte amuda bile kalktım bebek tersti düzelsin diye, platesler yogalar hak getire, ama olmadı bakalım nasip, inssan tekrar tekrar da kesilmek istemiyor, Allah'ım yardım etsin hepimize ☺️☺️

(1,121 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim ❤️ umarım normal doğum yaparsın Allah kolaylık versin inşallah şimdiden 

(2,264 puan) tarafından

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️

+2 oy
(3,384 puan) tarafından

Borclarrrrrrr

(249 puan) tarafından

🥺evet artı birde borçlar Allah kerimdir 🥺

(139 puan) tarafından

Ah ah o borçlar hepimizi yedi bitirdi bacım

(249 puan) tarafından

Öyle valla canım Allah yardımcımız olsun 

+2 oy
(249 puan) tarafından

Annem beni neden sevmiyor 🥺 bir derdin var mı bile sormuyor Kendi icimde kendi kendimi yiyip bitiriyorum 

(139 puan) tarafından

Seviyordur bence hangi anne evladını sevmez aksini düşünmek istemem

(249 puan) tarafından

Sevseydi böyle düşünmeme müsade etmezdi günün birinde ölsem ölüm sebebimi bile benimle bağdaştirir 😏

+2 oy
(233 puan) tarafından

Bebeğim yatsada çamaşır sersem mutfağı odayı toplasan uyusam ama uyumuyor sabaha kadarda uyaniyir sık sık 😵‍💫

(139 puan) tarafından

Sen bensin tüm hayatımızı bir bebise adıyoruz

(233 puan) tarafından

Valla her günümüz böyle tam sabaha karşı uyuyor uyuyayım diyorum 3 yaşındaki kızım kargalarla birlikte uyanıyor biz gözüm kapalı biri açık onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum yapacak bişey yok annelik mecbur

+2 oy
(1,758 puan) tarafından

1.Bi haftadır babam evime gelecek gelemiyor iş yeri parasını vermiyor 

2.erkek kardeşim bugun ameliyat oldu aklım hep onda

3.çok nefret ettiğim biri haftaya buraya geliyor ister istemez aynı ortamda bulunacam ne yapıcam nasıl davranacam bilmiyorum umarım öfkeme hakim olurum yoksa ortalık 56 olur 

(139 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım sevmediğim birine de gelince mümkünse aynı ortamda bulunsanız bile fazla yan yana gelmeyin

(1,758 puan) tarafından

Amin sağol canım 

Malesef birinci derece yakın biri haftda en az 2 3 defa görücem ama ne yaparım bilmiyorum hepimizin canını sıkan şeyler yapmış ama bildiğimizi bilmediği için hiçbir şey olmamış gibi davranıyor şere. fsiz ona bilidiğimizi hissettirmem lazım ama nasıl 

+2 oy
(1,774 puan) tarafından

Türkiyedeki yatırımlarıma ara verdim uzaktan yeni yatırımları kontrol edemiyorum aldığım tazminatı bağışlayacam diye söz verdim ama bağışlamaktan vazgeçtim park yaptırmak istiyorum nasıl yaptıracam presedür nedir oğlumdaki konuşma gecikmesi ne zaman düzene girecek ne zaman konusacak ben ne zaman çalışma ve oturma izni alacam çalışma izni aldıktan sonra ne iş yapacam sıfırdan burda üniversite okusam işe yarar mıyım  ayyy sıkıntı bastı yine beni 

(139 puan) tarafından

Sakin ol bacım sakin ol her şey olacağına varır kafamızda fazla meşgul edip kendimize sıkıntı vermekten başka bir şey yapmıyoruz

(1,774 puan) tarafından

Orası doğru

+2 oy
(3,247 puan) tarafından

Şu sıralar sadece DEPREM ☹️

(139 puan) tarafından

Bazen yatarken benim de aklıma geliyor en ufak bir kıpırtı da yatak oynayınca sanki deprem oluyormuş gibi hissediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,330 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
0 oy
29 cevap 1,545 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebekle_00 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,303 soru

24,299,391 cevap

343,961 kullanıcı