0 oy
108 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (67 puan) tarafından

Kızlar annem neden sürekli beni suçluyor anlamiyorum çok ağır konuşuyor kaldiramiyorum ya şimdi şöyle ben 7 yıldır evliyim 8 tane dayım 2 teyzem var o kadar kötü gün geçirmeme ragmen evime gelmediler beni aramadilar onlara bişey olsa giderdim ayni semtte oturuyoruz onlarla, yolda görsem yabancı gibiler annem tutturmuş senin yüzünden diyor en son kocam ölümden dönüp ameliyat oldu bir defa bile kapımı çalmadılar hamile halimle 2 ay yanlz kaldim kocam hastanede yatırılmisti hiç aramadilar sonra onlar kaza yaptılar bu defa kocam artık bizde gitmiyorz dedi ben kaç kez itiraz edince yüzume vurdu annem de sen kocanı dinleyerek hata yapıyorsun diyor ne edicem bilmiyorum beni suçluyor kız kardeşim yakinimda benim geçen hafta kocam yine bir kaza geçirdi kız kardeşime dedim kocanin bilgisi olsun sonuçta bacanaklar bir geçmiş olsn desin dedm bunlar aramadilar sormadilar şimdi kız kardeşimin kocasi kaza yaptı arabasi pert olmuş kocama gidelim geçmiş olsuna hayır diyor annem le az önce konuştum sürekli bizi suçluyor çok çelişki li konuşuyor ağlaya ağlaya kapattm teli yüzüne hep suclaniyorum bakın ben kaç kez kız kardeşimin evine gitmeme rağmen kocası bize gelmesine müsaade etmiyor annem onu bile söylemezken kalkmış bana diyor ki kocan seni dayinlardan teyzenden uzak tuttu şimdide kardesinden uzak tutacak akıllı ol diyor ya ben daha ne yapabilirim adam diyo beni aramayani bende aramıyorum benim mi yanlışım var anlayamadım kızlar fikir verirmisiniz teyzemin evine giderdik teyzem beni yoldan geri çevirir di misafirim var gelme diye öğrendik ki misafiri yok demekki sevmiyorlar beni annem bile sevmiyor ya hâla bana sen suçlusun diyor ki kardesinden de yolunu kesecek tek başına kalacaksin diyor kalbim çok kırıldı 

4 Cevaplar

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Çok üzüldüm annem çok acımasız can konuşuyor yanlz kalmaya mahkumsun hakkediyorsun kocan herseyi biliyor da buni mu bilmiyor diyor 😐

Ben akıl verin ya sürekli bana ağırlık li baski sonra da beni küçük kız kardeşiyle kıyasliyor

-Reklam-
0 oy
önce (568 puan) tarafından

Yerinde olsam telefonu açmam bile 

Annemin mi🥺ya hiç düşünmüyor kızım üzülüyor diye ya bir anne nasl bu kadar narsist olabilir anlamıyorum zaten hiç kendisine de gitmemi istemez ben haksiz konuska diyorum dur hak neyse onu konuşacağım diyir şaka gibi ya sonra da senin kocanın yuzunden diyor ya benim evime gelmeyen kardeşime ben kaç kez gittim kocam istemememis olsaydi nasl gidebilirdim artık kafam almıyor zaten kaç kez aradı açmadım korkuyorum ağır depresyon a girsem bir daha cikamam

0 oy
önce (25,159 puan) tarafından

Evet yanlış yapıyorsun kocana gidelim diye ısrar edelim demekle yanlış yapıyorsun ama. Senin gitmeyi istememen ve çok güçlü bir rest çekmen lazım. Dayımla küstük yıllar oldu ve çok kötü bir halde idim o zaman şimdi çok iyi durumdayım şükür aradan çok zaman geçti bir sürü kötü şeyler yaşadılar onlarda gitmedim anneme de dedim kardeşinle arama girme o bana nasılsa ben de öyleyim diye. Kocan dayindan teyzenden daha kıymetli boş yere.adamin başının etini yeme gidelim diye aynı şey kardeşin içinde geçerli kardeşin gelmek istiyor da enişte koymuyorsa gönül koyma ama kocana da gidelim deme boşuna daha çok nefret ettirirsin bırak herkes ne hak ediyorsa o muameleyi yapsın 

Öyle tabi ben böyle de yapıyorum annem çok baskı yapıyor yani hiç ama hiç beni haklı cikarmiyor 🥺o kadar üzgünum ki kaç kez kardesime gittim kardesim hiç 3vime gelmedi bir ara 3 ay boyunca yalvardım gel diye hep bahane buldu anneme diyorum eee işi gücü var senin gibi boş gezen değil diyor🥺

0 oy
önce (3,307 puan) tarafından

İnsana yalnız kalmak zor geldiği için rest çekmek istemiyor ama sana böyle yük olup destek yerine köstek olup seni her durumda yalnız bırakan insanları hayatından çıkarman gerekiyor. Haksızlıklarını ört bas etmek için senin üzerine gelip kalbini kırıyorlar başka bir açıklaması yok. Haksız olan her zaman üste çıkmaya çalışır bunu unutma. 

Teşekkür ediyorum canım haklısın 🥺sindiremiyorum ama evet bu gün bunun farkına vardım ben aptalım günde 5 kez arıyorum merak ediyorum sesini duymak istiyorum ama hevesim kaçtı artık 

Bende bazen çok arıyorum annemi ama farkediyorum ki hep o konuşuyor. Ben hiç konuşmuyorum. O zamanda ben soğuyorum. Hiç beni dinlemiyor hep kendi anlatıyor diye arayasım gelmiyor. Aramıyorum bazen o arıyor sonra. Çocuklarla konuşturuyorum konuşasım olmayınca. 

Bende hep konusan tarafım annem sadece yargı dağıtır geçen yine başıma bir olay geldi benim eşim içki içen biri ama sessiz şekilde evimizde içer bunu ailemiz bilmiyor sır gibi saklariz geçen kaynanam dedi işte eltilerin çöpünde görmüş diye ben kocamı korudum kimse kocamin bekçiligini yapamaz diye çok kızdım anneme anlattm annem eltilerin haklı dedi şok oldum bu kadın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum evet bende içkiyi sevmiyorum ama kocam huzurmuzu bozmuyor ki sessiz sedasiz içen biri hatta içtikçe daha evimizde şenlik oluyor anneme dedim madem iciyorsa bende kocama huzursuzluk yapayım iki cocugumla senin evine geleyim kabul edermisin dedim ödü koptu ben hayatimda böyle bir anne görmedim benim en ağır yüküm annemin bana olan bakışı anlayış kavramı Allah beni onun eline düşürmesin bazen kendisine diyorum kaynana olsan seni gelinlerin bile kabul etmezler şu huyundan vazgeç birax akıl ver kızım kocanla iyi ol mutlu ol boşver demeyi öğren hep huzursuzluk hep kocami bana küçümseyerek konuşması ve hep benim travmalarimi acı çektiğimi bildiğim halde dalga geçmeleri 

Kendisi kocasıyla mükemmel uyumluymuş gibi seni küçümsüyor. Bence mesafe koy tırnağın kırılsa anlatma. 

Mecbur artık böyle yapacağım 😐

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,347 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 203 göst.
0 oy
0 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,600 soru

24,265,044 cevap

341,748 kullanıcı

...