+2 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,559 puan) tarafından

Kendi öz ailemden nefret ediyorum bazen hepsini silmeyi bile düşünüyorum bu gidişle hepsini de silcem oğlum hasta aile grubuna da yazdım dün geceden beri ishal kusma acile zor düştük cocuk o kadar susuz kalmış ki kan alamadı hemşire şırınga ile çekti damardan bunu hepsi de gördü en büyük ablam benim yazımdan sonra görmüş şunu yazmış öyle rahat uyumuşum ki resmen bütün yorgunluğum gitmiş ama bi geçmiş olsun yok diğerini de ben aradım derdimi paylaşmak için bi o kadar da tersledi ya bi geçmiş olsun gelelim mi yada ne bilim bisey lazım mı deyin eşimin ailesi sabahtan beri arıyor görümce hazır su getiriyor falan yani bilmiyorum annemi aradım dönüş bile yapmadı aynı şehirdeyiz ablam şehir dışından geldi bayram tatili için tenezzül edipte bacı sana geliyorum bile demedi arıyorum gel yemeğe kahveye ney evdeyim yorgunum aradan bir iki saat geçiyor dışarıda story paylaşıyor neymiş arkadaşları çağırmış işi varmış yemn ederim soğudum eşim sürekli bunları başıma kakar ki haklı yemn ederim 

5 Cevaplar

+2 oy
(3,933 puan) tarafından

Bazen kimseden bişey beklememeliyiz diyoruz ama aile bu yahu bir arada olmayıp sevinç üzüntü paylasamayacaksak ne önemi var aile olmamızın 

(2,559 puan) tarafından

Demi yıllarca bunu düşündüm bekarken o kadar umurumda değildi ama evlenince anliyorsun bazı şeyleri helede evladın olunca

-Reklam-
+1 oy
(3,929 puan) tarafından

Esine bu konuda laf verme canim ailen kotu de olsa sanane de kimse yalmak zorunda degil de sen ben varken kimse bize destek olmak zorunda degil dul muyum ben falan de uste cik ailen ne kadar kotu olsa da o el oglu yorum yapma hakki yok lafini yapacaklarsa onun ailesi de hic bisey yapmasin o zaman elaleme güvenerek mi evlendik cocuk yaptik de cik konusamasin bu başına kakmalarin sonu yok soyleyim giderek buyur cunku zoruna gider benimde ailem bazen bazi seyleri dusunemiyo bazen patavatsizlik yapabiliyo esimde hassas arada bisey soyleyecek oluyo lafini verip susturuyorum ons dusmez 

+1 oy
tarafından

Sende böyle olduklarını bile bile neden beklenti içindesin görüşme konuşma ilgilenme resmen kendine eziyet ediyorsun

(2,559 puan) tarafından

Biliyorum ama başka kimsem yok ki :(

tarafından

Kimsen yok diye sana kötülüğü zararı dokunan insanlarla olup sinir hastası olmaya devam mı edeceksin

(2,559 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun canm 

+1 oy
(16,633 puan) tarafından

Ben bu kadar sabırlı olamam hemen silerim hepsini. Kimse çocuklarımdan önemli değil. Onları önemsemeyeni ben hiç önemsemem. Kimseyi sürekli arayıp sorarak kıçlarını kaldıramam. 

(2,559 puan) tarafından

Canım çok yalnızım işte evliliğim iyi gitmiyor bide bunlar böyle yapıyor iyice kafayı yemek üzereyim 

(16,633 puan) tarafından

Sen onlara odaklandikça evliliğin daha da kötüye gider. Madem ailenden fayda yok eşinin tarafına daha çok yönel. Bak onlar çocuklarini önemsiyorlar belli. Ailenden kopup onları ara, onları davet et evine. Emin ol onlarda senin yakınlaşmandan dolayi daha samimi olacaklardır sana karşı. 

(2,559 puan) tarafından

Kuzu alt üst oturuyoruz maalesef illa pürüz çıkıyor keşke ayrı otursaydim emin ol kaynanamdan çıkmazdım ama alt üst oturuyorunca bazı şeyler olmuyor şansım yok benim ya 

0 oy
(22,312 puan) tarafından

Bir günde böyle duyarsız sevgisiz olmamışlardır diye düşünüyorum sessizce mesafe koyup beklentimi sıfırlardım aile önemli ama aile olabiliyorlarsa olmuyorlarsa ( sevme zor zamanda yanında olma yardımcı olma teselli etme manasında olamıyorlarsa ) onlar aslında yabancı deyip ona göre davranırdım 

(2,559 puan) tarafından

Çok yalnızım işte zaten iyi gitmeyen bir evliliğim var üstüne bunlar böyle yapıyor iyice kafayı yemek üzereyim yemn ederim bi iki saatlik uykuyla duruyorum geceden beri cocuk hala kusuyor annem aramıyor ablalarım oyle :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 302 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
+1 oy
4 cevap 223 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 275 göst.

Kategoriler