Benim ailem babam hariç kızım doğdu doğalı hiç ozlemezler kızım anane teyze ölüyor okadar uzuluyorum ki hiç bı destek te gormedim bakmak zorunda değil diyorsunuz ama insan sevdiği kişi zor durumdaysa koşa koşa gider her şeylerinede koştum kızım doğdu ikimizde hasta olduk bı tabak çorbalarini görmedim üzüldüğüm konu dusunulmemek kızıma bağlı olmamaları bağlı olmadıkları için hiç çağırmam onları bişey demem yeni bi olay yaşadık size onu danışmak istiyorum alınganlık mi yapıyorum kizmakta haklimiyim kızım bu ara üst üste ateşlendi bende çok korktum çalışıyorum bide bende hasta oldum sonra iyileştim tam toparlanicam kızım yine ateşlendi çok stresli zamanlar geçirdim kız kardeşimdenrica ettim gelirmisin diye öğlene kadar gelirim dedi hastalık geçer diye kızıma yaklasmiyor olabilir ama ben yigenime yapmam kızımda grip falan değil 2 yaşında boğazlarindan rahatsız bana mesaj atmış benimde boğazlarım kötü oldu diye masaldan mi geçti dedim cevap yok herkesten her şey gecebilir iş ortamındayim şuan hasta olan arkadaşlarim var onlardan bana hastalık geçse asla söylemem hele yigenimden geçecek siz ne düşünüyorsunuz merak ettim