0 oy
411 göst.
önce Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından

Kayınvalidenizi sever mısınız  evinize çağır mısınız gündüz oturalım diye siz ne sıklıkta gidiyorsunuz evine gitmeyince surat asar mi laf sokar mi

23 Cevaplar

+2 oy
önce (152 puan) tarafından

Evine gitmem evime de giremez yolda görsem selam vermem . Allah’a havale ediyorum ayağı taşa değse benden bilsin çok ahımı aldı . 

önce (90 puan) tarafından

👏👏👏 kız nasıl yapıyorsun keşke benimkide giremese yeninlen kovdum gene geliyor 

önce (152 puan) tarafından

Ben bişey yapmadım valla ne yaptılar sa kendilerine . Artık bu saatten sonra isteseler de yüzleri tutmaz gelmeye iyi oldu 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,909 puan) tarafından

Böyle şeyleri hiç anlamıyorum ya. O çok sevdiğiniz eşinizi o büyüttü terbiye etti. Ne kadar kötü bile olsa sizden büyük ve eşinizin annesi. Eşinizi doğuran şahıs. Bizde o kadar can ciğer kaynana gelin deyiliz ama asla böyle konuşmayı da doğru bulmuyorum. Ve aynı evde oturuyoruz. 

önce (5,854 puan) tarafından
+2

O sizin için geçerli @Gunes1997

Herkese göre degisir bence 

Evet esimizi doğuran kişi olabilir ama bize kötülük yaptiysa evimizi yuvamizi yikmaya calisiyorsa 

Kocamizi öğretip ustumuze saliyorsa 

Yediğimiz de içtiğimiz de gözü kaliyorsa 

Kusura bakmayın da asla saygım da olmaz sevgim de 

Bizi de bi anne doğurdu büyüttü yetistirdi 

Ne zorluklar ne sıkıntılar çekti 

Elin kadını gelip hayatimizin içine etsin diye değil 

önce (92 puan) tarafından

Evet bak bnm yuvam yıkıldı asıl sorumluda kaynanam oğlunu gaza getireceğine iyi nasihatte öğütte bulunsaydı ki eşim yengeç erkeği annesini dinler çektiğim sıkıntıların hiçbirini çekmezdim hamileyken bile dayak yedim bn ve o kadın hep bişi olmax bnde yedim babası da çok fena bişi olmaz her olup bitenr bişi olmaz diyip normalleştirdi oğluda onun oğlu zaten 

Ki o kadın da sürekli benim eve geliyodu kahveye gelicem diyip beni de çağırıp duruyodu girmeyince laf yiyodum gidince iş yaptırma çabası bunun için bilr ne dayaklar ne kavgalar Allah belalarını versin 

Bende neler çektim 

Bi de bunlar yetmezmis gibi abisini işine ortak yaptı 

Sanirsin annesiyle kiz kardeşi de ortak oldu 

Annesi herseye aşırı karışıyor biktim usandım 

Daha bugün bile kavga ettik 

Sorsan annesi melek ama yapmadığı kötülük kalmadi 

Benim evime gelip beni kovmaya çalıştı küfür hakaret 

Aileme kadar uzandilar 

Aileme kadar yaptilar 

Böyle kaynanayi napiyim ölünmu öldürün mu 

O yüzden herkes yaşamı hayatı kocasi ailesi bambaska 

Annesi yüzünden dogum yaptığımda çocukları alıp çıktı gitti, bana da dayak attı 

Apartmandakiler yalnız birakmadi sagolsun 

Daha neler neler..

önce (3,909 puan) tarafından

Ahh kızlar benimde benzeri sorunlarım çok oldu. Allah kolaylık versin. Yuvanızı koruyun. 

Hala mücadele veriyoruz valla 

Bi de onu bunu bilmem 

Kaynana uyanık olan kullanamadigi gelini asla sevmez 

Rab'bim hepimizin yardımcısı olsun 

+1 oy
önce (4,664 puan) tarafından

Bazen aksam çaya çağırıyorum cocuktan once 2 3 haftada bir akşam giderdik simdi cocuk 1 yaşını gecti 2 gunde bir kesin gidiyoruz oglum orada cok eğleniyor amcası da var evden calisiyor bana da mola gibi oluyor. 3 4 gun biz çıkmazsak aksam eve onu çağırıyorum torunu icin

önce (5,077 puan) tarafından

Eltin varmı yakında oturan merak ettim kaynanama daha yakın taşınmak istiyorumz da eltimle çok sık hatta her gün görüşüyorlar diyebilirim kaynanamla sorunum yok ama eltimle pek birbirimizi sevmeyiz kaynanayı görünce onu da otomatik görmüş olacağım bu yüzden çekiniyorum korkuyorum yakına taşınmayı 

Su an daha nişanlılar oyle bir diyaloğumuz yok ama oyle bir sey olursa arar anne müsait misin sana geliyorum dersin istemiyorsa evine gider

Ben kayınvalidemleri akşam çaya çağırdım diyelim eltim de orda oluyor genelde akşamları büyük ihtimal onlar da gelir veya biz akşam oturmaya gittik orda yine karşılaşacağız ne kadar az görsem o kadar iyi en iyi elti uzakta olan elti :) bende eltim için iyi kız iyi anlaşıyoruz diyordum herkese ta ki daha yakına taşınıncaya kadar senede 1 2 kere bana yatılıya gelirlerdi birde biz almanyaya gidince görüşürdük o kadar

Bugün durup dururken numaramı silmiş mesela halbuki daha birkaç gün önce konuşmuştuk 

Ya oyle buyuk sorunmuş ama madem hoslanmiyor kendisi diz gidin biz gelmeyelim demeli 

0 oy
önce (24,996 puan) tarafından

Senede bir çok şükür çünkü gurbetteyiz ama yakın olsakta çağırmam özleyecek fırsat vermez sürekli gelir zaten 

0 oy
önce (11,820 puan) tarafından

Altlı üstlüyuz en son oğlumun doğum gününe geldi bize😂 bende en son bayramda girip oturdum 5 dk yeto

önce (726 puan) tarafından

Kız helal olsun altlı üstlük oturuyor bunca ay gitmedin 

önce (11,820 puan) tarafından

Merdiven de kapıda denk geliyoriz sürekli ayaküstü konuşuyoruz. Beni bırak çocuklar bile girmez assagi. Büyüğü okula götürürken küçüğü assagi bırakayım diyorum inmek istemiyor tek başına evde kalıyor baba annesi çıkıp arada bakiyomuş evden kovuyomuş kadını 😄😂

0 oy
önce (649 puan) tarafından

Yakın oturuyoruz sık sık gider geliriz ben gitmezsem o gelir o gelmezse ben giderim yada çocuklara bakar ben temizlik yaprım biyere gitmem gerekirse oraya bırakırım sağlık sorunları vs. Oldugunda keyfi gezmeye bırakmam yani ben severm kaynanamı Allah razı olsun bir dedigimi iki etmez 

0 oy
önce (4,766 puan) tarafından

Biz hergun görüşüyoruz 😆

0 oy
önce (3,617 puan) tarafından

Evime gelemez, bende asla kendim gitmem. Bana kalsa ölene kadar görmem

0 oy
önce (132 puan) tarafından

Ayni apartmandayiz ben canım sıkıldıkca inerim biraz oturur veya yardım edilecek bişey varsa yardıma giderim ama gündüz vakti hiç çağırmam gelirse kendisi gelir eğer çağırmak istesem de kayinpederimle beraber çağırırım o da ramazan dan ramazana cocuklarim olmadan önce çok laf eder di ama şu an arada tek tük alttan alttan lafı sokar bende kuluçkadaydim ondan hiç aşağı inmedim der güleriz 😂

0 oy
önce (3,594 puan) tarafından

Çağırmamda gitmemde kendisi gelirse ağırlarım.

0 oy
önce (1,584 puan) tarafından

Hafta 1 bazen 2 hafta bir işlerime bağlı oda kızıyor neden gelmiyorsun yakınken 1 haftada 3 defa giderdim oda hasta fazla yürüyemiyor kırk yılın başında bir gelir görümcelelrim kayınvalidem cırt pırt yapmazlsr rahatsızlık vermek istemiyorlar asla surat asmaz cok mutlu laf sokmaz bazen dalga gecer bende karşılık veririm güleriz🙂

0 oy
önce (7,087 puan) tarafından

2 aydır gitmiyorum yarın aşı günümüz hastaneden çıkınca uğrarız belki ben görümcem evde diye gitmek istemiyorum herkes de biliyor geçen kaynanam bize geldi 2 gün kaldılar torunlarıyla vakit geçirdi bana da bir bidon lahana turşusu kurdu gittiler çok çok sevmezler ama torunlarının hatrina hoş tutarlar eskiden çok sert davranırlardı babam mutsuzsan gel kızım dedi 

Görümcem boşandı bizde bosanirsak ailenin adı çıkacak biliyorlar o yüzden seviyor gibi yapıyorlar 

0 oy
önce (1,835 puan) tarafından

Gündüz oturmaya gelemez köyde yaşıyor hayvanları var çoğu zaman işi akşam 9 da bitiyor o gelene kadar kızım uyumuş oluyor o yüzden genelde biz gideriz ama her zaman değil 

0 oy
önce (856 puan) tarafından

Bazen dışarı çıktığımızda oğlum dede die bastırırsa o zaman bi yarım saat kadar oturup çıkarız ben çağırmam ayda yılda bir eşim gelin çay içelim der onlarda sanki kapıda bekliyor gibi hemen zil çalar yüz bulsa gelir ama maalesef bi kere kavga ettik baya büyük ondan sonra ben kendimi çekince oda yaklaşamadı 

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Ayrı otururken çocuk olmadan önce arada bir gelirlerdi. Bizde 2 haftada bir giderdik . Sonra çocugumun biri olunca gidip 1 2 hafta kalıp evimize gittigimiz olurdu. Ya da kayınvalidem gelir kalırdı 2 hafta falan. Oğlum çok seviyor eşimin ailesini. Sonra 2. Çocuk olunca daha fazla gitmeler kalmalar oldu. Neredeyse evde hiç duramiyorduk. Sonra kiralar falan arttı eşimin de biraz borçları vardı birleşmeye karar verdik. 9 ay olacak 9 aydır beraberiz. Borclarimiz hafifledi. Allah nasip ederse bir aksilik cikmazsa birikim yapıp ev almayi düşünüyoruz 

0 oy
önce (10,538 puan) tarafından

Severim çağıra çağıra yarın binip geliyorlar çok şükür yakın değiliz senede bir gidiyoruz surat falan yapmaz 

0 oy
önce (6,172 puan) tarafından

Ayda 2 kere guderiz bazen 3 olur onceden cok sık gorustuk zaman 4 yillik evliyim ilk 6 ay 2 gun kendi evimde 2 gun onlarda kaldim birlikte oturduk diyebilirim sonrasinda yatili kalmayi biraktik ama 3 4 gunde bi gider sabahtan aksama kadar otururuduk cocuk yeni doğmuştu ilk torun bi de gormek istiyolardi sonra tartismalar oldu esim haftaya dusurdu 6 gunde bire denk geliyodu aksam uzeri gidiyoduk onda da simdi de tasindilar arabayla 15 dk suruyo bizimde isimiz gucumuz hic bitmiyo esimin izin gununu zaten zor yetiriyoruz derken 2 haftada bi gidiyoruz en son ayin 15inde gittik mesela esim 2 gun sonra izinli ben oraya hiselim dicek saniyodum cocugu oyun alanina goturelim dedi sok oldum 

0 oy
önce (14,940 puan) tarafından

Görmezsem eksik gibi hissediyorum karşı binamda oturuyor her gün ya ondayiz ya bende

0 oy
önce (6,114 puan) tarafından

Valla kaynanami cok severim. Bazen sık bazen seyrek gorusuruz yogunlugumuza bagli ama uzun sure gormezsem giderim kendi istegimle. Esimden cok anlasirim. Gitmezsem kizmaz, hic bi zamanda kizmadi. Hatta ilk evlendigimizde esim tribe girerdi ona kizardi. Sagolsun anlayisli ve arabulucudur. (Masallah diyim 😃)

0 oy
önce (499 puan) tarafından

Aranızdaki ilişkiye bağlı bence.cok kötü durumlar geçirirsiniz bir Allah Selami vermez nasılsın diye sormazsa görüşmemek en iyisi.her anınızda yanınızda olur iyilik yapar baş üstünde taşınır.ismi kaynana olunca herkes taraflı bakıyoruz diye düşünüyor ama insanlar bana nasıl yaklasiyorsa bende öyle davranıyorum artk.mesela bana yazık değil miydi derim.yada Allah var bir gün yalnz bırakmadı derim.tamamen sizin iliskinizle alakalı.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 361 göst.
+1 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
6 cevap 350 göst.
+1 oy
20 cevap 1,220 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,057 soru

24,245,670 cevap

340,371 kullanıcı

...