0 oy
209 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

İçimi dökmek iyi geliyor sanırım.🙂Kendimi yazı yazınca iyi hissediyorum.Kayınvalidem bana alındı demiştim en son.Dün kayınbabam eşimin abisigilden bize geldi kayınvalidem gelmedi eşime annesinin neden gelmediğini sorunca sana alınmış tekrar gündeme geldi dedi bende alınırsa alınsın nezaketli olmak zorunda olan bir tek ben değilim dedim kadın muhtemelen onu arayıp özür felan bekliyor muhtemelen hadsiz.Derdi olan benle konuşsun ikide bir oğluna deme sebebi karısına had bildirsin diyip beni kontrol etmeye çalışmak başka bir şey değil.Sabah babası da kahvaltı da oğlum diğer oğlumuza gideceğiz gidelim mi gitmeyelim mi diye defalarca sordu bende ne zaman isterlerse başımın üstünde yeri olduklarını söyledim artık ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ailesine gram tahammülüm kalmadı eşim bir de gece koltukta uyuyakalmış eşine sahip çık diyor bana babası,sanki beş yaşında bir çocukla beni baş başa bırakmış gibi davranıyorlar resmen.

4 Cevaplar

0 oy
önce (32,572 puan) tarafından

Diğer oğluna gitmek için niye size soruyor onu anlamadım sizde mi kalacaklardı şuanda 

önce (33 puan) tarafından

Yok anlam veremedim bizde kalıyorlardı sınava hazırlanıyorum yani son şansım desem yeridir bunu da biliyorlar eltimleri bana sormadan bize her gün çağırdı makara felan geçiyorlar abartılı bir gülme sohbet sesleri felan eşimi odaya çekip sesten rahatsız oluyorum dedim kayınvalidemin tribi de eşimi odaya çekmem olmuş alınmış ama alındığını iki de bir eşime söyleyip duruyor benle konuşsa vereceğim ağzının payını ama yok sürekli oğluna söylüyor en son kaynımlara gitmişlerdi kaynımdan sadece kayınbabam geldi kaynanam da küsmüş hiç oralı olmadım kayınbabam da gidelim mi kalalım mı diye sorup duruyor eşime ne alaka yani 

-Reklam-
0 oy
önce (247 puan) tarafından

Ya konudan bahımısz sadece merk ettiğim için soruyorum sen eşinin ailesi size ayda yılda bir başka memleketten mi geliyor kalıyor gidiyor yeni kaç gün klıyo geldiklerinde bide geldikleri ilk gün mü sen odaya girip ders çalışmaya başladın olaylar biraz kesik. 

Kayınvalide konusıan gelince kimseye istediğini vermem hala bi derdi varsa arada aracı yolluyo.. uğurlar olsun herkesler kendi bilir 

Biz memleketten uzak bir şehirde yaşıyoruz eşimin annesi de hastane işleri için geldi ama onun dışında da gelip gidiyorlar zaten geldiklerinde de 1 ay felan kalırlar fakat bu yıl sınava hazırlık yapıyorum ekstra bir anlayış ve hassasiyet bekliyorum kayınvalidemin hastane işi uzadı o da bir ay var eve gidip gelebilirler gidecekleri yer uzak değil 

0 oy
önce (1,621 puan) tarafından

sen kahvaltida basimizin ustunde yeriniz var ama suan ders calismam gerek o yuzden daha iyi olur valla falan deseiydiniz . cok iyi olmus arayip ozur. falanda dilemem tasi taragi toplayip gelmesin.  bi sure gecsin bikac hafta sonra ararsin  napiosunuz falan. ders calisiyorm valla bayadir calisamamistim cok iyi oldu sakinlikte calismak falan dersin

senin miydi ikinci el eşyalara eşyalı daireyi oturtturıp hiçbir şey almayanlar asıl onlar oğullarına sahip çıksalardı da doğru düzgün evlendirip doğru düzgün ev kursalardı çocuklarına. 

görüştüğünüzde çok iyi oldu sessizlik sakinlik de güzel ders çalışıyorum bayağıdır çalışamamıştım zaman kaybetmiştim sürekli falan diye ima edin kaynanan alınmaz o yüzsüzüğe alışmış baksana zirt pırt gelip durur merak etme yani alınsa da bir şey olmaz küsse de barışır sen diyeceğini de oğullarına değil ama yani eşine değil kayınvalidene de kayınpederine de ben çocuk değilim kimsenin bana sahip çıkmasına gerek yok demen gerek benim tek istediğim evimde uc kurusluk huzurumla  üç kuruşluk sakinlikle ders çalışmak başka hiçbir şey istemiyorum de 

Allah kocamı uyandırsın nediyim.. beni adam yerine koyup beni muhattaba alırlarsa ailenle konuşurum ama bu şekilde devam ederse ben annene herhangi bir şekilde açıklama yapmam dedim 

Öyle o kişi benim 

0 oy
önce (2,423 puan) tarafından

"Bir tek ben nezaketli olmak zorunda değilim " ne kadar doğru bir cümle gelmezse kendi bilir demek ki canı istemiyor diye ekleseydiniz keşke.Ben olsam özrü bırak aramam bile 

Aramadım muhtemelen aramamı gel diye yalvarmamı bekliyor,kendi kendine küstüyse kendi kendine de barışır kâle almam eşime dün diğer eltimi övmüş durduk yerde çok iyimiş hizmeti hürmeti aslında mesaj vermiş eşime de eşim anlayamamış benim bir kusurum mu oldu dedim hayır dedi, valla hizmet bekleyen davetli gelsin dedim kayınvalidem evdeyken mecbur ben dersteysem yemekleri o yapıyordu eşim kimse senden hizmet beklemiyor diyordu ama öyle olmuyormuş işte 

önce (2,423 puan) tarafından

Size hizmet etsinler tabii ders çalışıyorsunuz nerde o incelik 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 376 göst.
+1 oy
11 cevap 416 göst.
0 oy
6 cevap 386 göst.
+1 oy
18 cevap 772 göst.

Kategoriler