0 oy
424 göst.
önce Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından

Kayınvalidenizi sever mısınız  evinize çağır mısınız gündüz oturalım diye siz ne sıklıkta gidiyorsunuz evine gitmeyince surat asar mi laf sokar mi

23 Cevaplar

0 oy
önce (308 puan) tarafından

Ayyyy canım yaramı deştin  benim üvey ama 3  kere evime gelmedi  en son kızım 3 aylıkken geldi hastane çıkışı almış gelmis sadece bir takım  ayyy dedim bilseydim eve almazdım dilenci gibi 200tllik hastane çıkışı almış gelmiş   büyük kızım doğduğunda aramadı bile o yüzden cok üzülüyorum ama hiç bir şey demiyorum onunda 2 kızı VAR YAŞATIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ İNSAN ODA AYNI ŞEYİ İKİ KIZINDAN YAŞASIN Kİ ANLASIM BENİM NE  YAŞADIĞIMI 

önce (308 puan) tarafından

Yabancı olsa anlarım bi nebze yabancı degil Eşim benim kuzenim  bunu evlendigim zaman öğrendim AKRABA AKREPMİŞ. 

-Reklam-
0 oy
önce (132 puan) tarafından

Aynı evin içinde oturyoruz istemesemde görüyorum 😂😂

0 oy
önce (54,360 puan) tarafından

biz  hep gidelim.yemek yiyelim cok hosuna gider o bana sık gelmez ayda yilda bir yere dun ve evvelli aksam ordaydik eskiden her izin gununde bekliyordu esim kizdi isimiz gucumuz var geziyoruz bize zor yetiyo zaten hafta arasi istedigimizde geliyoruz dedi artik beklemiyor izin gunleri

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 361 göst.
+1 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
6 cevap 350 göst.
+1 oy
20 cevap 1,220 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (303 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,146 soru

24,247,044 cevap

340,540 kullanıcı

...