0 oy
265 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kaynanamla kavga ettik bunun yüzünden onların yanında eşim bana saldırdı kavga ettik dayak yedim boşanamam da iki çocuğum var pişman olması için ne yapmalıyım 

Dört yıldır evliyim hiç böyle bir şey yaşamadım 

Ben zaten Ailemden annemden çok şiddet gördüm sırf bunlardan kurtulmak için evlendim 

Şimdi de böyle dayak yedim geçmişi hatırlattı bana psikolojim çok kötü

4 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Kızlar yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, her gün bir defa cuma suresi okuyun. Eşinizin ahlakı peygamber ahlakına döner.

Eşinin kimliğini değiştiremeyen, eşinin ahlakını değiştirsin.

Yine de şikayetçi olmayı düşünmez misiniz? Eşiniz eş değilmiş, leşmiş. 

önce (4 puan) tarafından

Kendimi çok kötü hissediyorum kimseye sığınamam şikayetçi olamam boşanamam

Güzelim, islam hukukunda erkeğin kadına değil vurması, bağırıp çağırması bile haram sayılıyor. Artık iyice tiksiniyorum bu erkeklerden, Allah korkuları da yok.

Neden şikayet etmiyorsun?

önce (4 puan) tarafından

Çünkü ondan sonra ne olacağını bilmiyorum iki çocuğum var 

Asla kolay değil tabi ki, her gün bir defa cuma suresi okursan eşinin ahlakı peygamber ahlakına döner. En güzel ahlak da Peygamberimizindir (sav)

Kaynana belasından fitnesinden korunmak için de her gün hizbulbahr okuyun. Bu ikisi adetken okunmaz, aman diyeyim.

Korkma, “eleysellahü bikâfin abdeh” yani Allah kuluna kâfi gelmez mi?

önce (105 puan) tarafından

Buna benzer bnm de zamanımda bi postum vardı aynı bu şekilde alaska cuma suresi okumamı istemişti okudum da öyle iğrenç bi adam ki hatim de indirsem firavun kılıklı düzelmedi düzelmezde 

Ve şuan o kadar pişmanım ki şikayetçi olmadığım için bugün deliler gibi tanık arıyorum davam için kızımın geleceği için 

önce (4 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür teşekkür ederim 

önce (4 puan) tarafından

Benim gözüme uyku girmiyor yedinemiyorum kendime

@Lavingazel 😞😞😞 Allah yardımcın olsun güzelim, inşallah Rabbim tez elden yolunu açar. Ya Bâsid (cc) ismi şerifi “önündeki engelleri açan” demek. Aklına geldikçe oku. Allah’ın isimlerinde çok yüksek tecelliler var. Sen fark etmesen de görünmez nice engeller birer birer açılır.

önce (4 puan) tarafından

Ben annemin abimin ailemin dayaklarından kaçtığım için evlendim burada yine gördüm çok kötü hissediyorum kendimi geçmişimi hatırlatıyor bana 

önce (820 puan) tarafından

Bazılarıni sadece Allah'a havale edeceksin yokmuş gibi davranacaksın evindende gitmeyeceksin çünkü yerimiz yok çünkü gözümüzün içine bakan çocuklarımız var çünkü çünkü.......

Utana sıkıla söyleyeceğim ama dile getirmezsem uyuyamam.

Demin post açıp kapatan erkek değilsin değil mi? İstemsizce aynı enerjiyi alıyorum ama sonra kendime kızıyorum, ebu cehil bile böyle hassas bir mesele hususunda şerefsizlik yapıp dayak yemiş kadın kılığına girmez diyorum. Tekrardan özür dilerim, sormam lazımdı.

Yaşadıkların hiç kolay değil, telefonuna kades uygulaması yükleyebilirsin. Allah fiziksel olarak erkeği, kadına şiddet uygulasın diye mi güçlü yarattı sanki? Çok sinirleniyorum çok!

İnşallah bir kadına haklı haksız elini kaldıran her erkeğin cezası hem dünyada hem ahirette verilir.

önce (820 puan) tarafından

Alaska biliyormusun neyi getirdik aklıma ben ilk bebegime 3 buçuk aylık hamileydim belime yediğim tekmeyle düşürdüm bebeğimi hiç unutamıyorum ve sebebide hasta komşuma yemek yapıp goturmekti....

Gerçekten cenabı Allah u dünyada bazı cezaları vermeli🥺

Bende uyuyamıyorum yorgun da olsam bebeğimi yatırmış da olsam uyuyamıyorum halbuki şuan Babamın evindeyim bana burda zarar veremez ama kızımı düşündükçe uyuyamıyorum o adamla yanyana gelme düşüncesi bile beni kahrediyor nefesim kesiliyor 

@ece1922 inşallah aile evindd yaşadıklarını dile getirmemşşsindir seni kimsesiz zaten dayak yiyen gidecek bi yeri olmayan biri olarak görürse bunun devamı gelir güçlü dur korksan bilr belli etme manipülasyonu etmesine lütfen izin verme 

@Alaska canımsın ♥️🥹 teşekkür ederim Allah razı olsun lütfen dualarında bana da yer ver benim gıyabımda edeceğin dua benim kendim için edeceğim duadan daha hayırlı biliyorum 🥹♥️

@Delirik 😭😭😭 Gece gece ağlatmayın len beni, hamileyim ben başlayınca çok pis devam ediyor 😞😞😞 

@Lavingazel Allahım Allahımmmmm!!! Teheccüd vaktindeyiz ya Rabbim! Ne istersek vereceksin, hakkımızda en hayırlı olanları ver, sağlıkla sıhhatle kazasız belasız islam üzere ver, kimseye muhtaç etme, mahçup etme. Senin vaadin haktır ya Rabbi, senden daha sadık yoktur ya Rabbi! Sen mazlum kullarının yanındasın ya Rabbi… Habib’in (sav) yüzü suyu hürmetine isteklerimizi, sevdiğimiz şeyleri hakkımızda hayırlı eyle, yollarımızı aç, bize zulmedenleri kahru perişan eyle, şerlerinden emin eyle, onları merhametinden mahrum eyle… Amin amin amin, bihurmeti taha ve Yasin.

önce (4 puan) tarafından

Bu gece gidip üzerinde duracağım o uyurken biraz tedirgin olsun öbür odada uyuyor

önce (4 puan) tarafından

Erkek falan değilim çok haklısın sormakta benim gerçek hesabımda tanıdıklar var ondan yeni hesaptan yazıyorum 

Hadi kalkın bari 2 rekat teheccüd kılalım, bu saatlerde ne istersek isteyelim Rabbim verecek.

“Mazlumun duasından sakınınız. Çünkü onun duası ile Allah arasında perde yoktur.” (Buhârî, Mezâlim 9; Müslim, Îmân 29)

Kurban olduğum Rabbimle bir buluşma gerçekleştirelim, o bizi bizden daha iyi biliyor ama sevgiliye sevgiliyi görmek, duymak, hissetmek her daim daha iyi gelir.

Eleysellahü bikâfin abdeh? Allah kuluna kâfi gelmez mi?

önce (4 puan) tarafından

Ben diyorum ki gidip üzerinde duracağım öbür odada uyuyor biraz tedirgin olsun nasıl fikir

önce (23 puan) tarafından

Korkutun valla ne mantikla size saldirip dôver hatta elinizde bicakla durun ki ödû  kopsun cok uzuldum sizin adiniza gercekten :( 

önce tarafından düzenlendi

Ben ağladım bile🥺 ne yazık ki şaşıramıyorum ne yazık ki 🥺 çünkü kızıma hamileyken neler yaşadığımı bi ben bilirim bi annem bacım bide Allah 🥺 kaçtım geldim babamın evinde doğurdum utancımdan hep karnımı gixliyodumn bnde isterdim evimde olmayı ama susup oturamazdım çocuğumu o evde büyütmek yapabileceğim en büyük kötülükdü ona 

@Alaska Allah ne muradın varsa versin Hayırla sağlıkla evladını kucağına alasın ekran görüntüsü aldım okicam hep bu şekilde dua edicem,zikri de her fırsatta çekicem🥹♥️🤲 bu arada sen zaten doğurup da gelmiştin yeniden mi hamilesin bilmiuodum ben ne mutlu sana ve bana ki bi gebenin güzel dualarını aldım🥹♥️🤲

önce (23 puan) tarafından

Peki boyle size hakeret edip size saldiran esiniz varsa neden iki cocuk kesinlikle yargilamiyorum ganlis anlamayin ve bana kizmayin neden iki cocuk hani ilerisi olmayacagi bir evlilik bu ustune dayak yemissiniz bunlar normal degil ne yapmayi dusunuyorsunuz peki ? 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

0 oy
önce (5,807 puan) tarafından

Şikayetçi olmayacaksan bile git darp raporu al bence.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 343 göst.
0 oy
4 cevap 428 göst.
0 oy
15 cevap 632 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 356 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler