0 oy
270 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kaynanamla kavga ettik bunun yüzünden onların yanında eşim bana saldırdı kavga ettik dayak yedim boşanamam da iki çocuğum var pişman olması için ne yapmalıyım 

Dört yıldır evliyim hiç böyle bir şey yaşamadım 

Ben zaten Ailemden annemden çok şiddet gördüm sırf bunlardan kurtulmak için evlendim 

Şimdi de böyle dayak yedim geçmişi hatırlattı bana psikolojim çok kötü

4 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Kızlar yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (2,209 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, her gün bir defa cuma suresi okuyun. Eşinizin ahlakı peygamber ahlakına döner.

Eşinin kimliğini değiştiremeyen, eşinin ahlakını değiştirsin.

Yine de şikayetçi olmayı düşünmez misiniz? Eşiniz eş değilmiş, leşmiş. 

önce (2,209 puan) tarafından

Hadi kalkın bari 2 rekat teheccüd kılalım, bu saatlerde ne istersek isteyelim Rabbim verecek.

“Mazlumun duasından sakınınız. Çünkü onun duası ile Allah arasında perde yoktur.” (Buhârî, Mezâlim 9; Müslim, Îmân 29)

Kurban olduğum Rabbimle bir buluşma gerçekleştirelim, o bizi bizden daha iyi biliyor ama sevgiliye sevgiliyi görmek, duymak, hissetmek her daim daha iyi gelir.

Eleysellahü bikâfin abdeh? Allah kuluna kâfi gelmez mi?

önce (4 puan) tarafından

Ben diyorum ki gidip üzerinde duracağım öbür odada uyuyor biraz tedirgin olsun nasıl fikir

önce (23 puan) tarafından

Korkutun valla ne mantikla size saldirip dôver hatta elinizde bicakla durun ki ödû  kopsun cok uzuldum sizin adiniza gercekten :( 

önce (106 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben ağladım bile🥺 ne yazık ki şaşıramıyorum ne yazık ki 🥺 çünkü kızıma hamileyken neler yaşadığımı bi ben bilirim bi annem bacım bide Allah 🥺 kaçtım geldim babamın evinde doğurdum utancımdan hep karnımı gixliyodumn bnde isterdim evimde olmayı ama susup oturamazdım çocuğumu o evde büyütmek yapabileceğim en büyük kötülükdü ona 

@Alaska Allah ne muradın varsa versin Hayırla sağlıkla evladını kucağına alasın ekran görüntüsü aldım okicam hep bu şekilde dua edicem,zikri de her fırsatta çekicem🥹♥️🤲 bu arada sen zaten doğurup da gelmiştin yeniden mi hamilesin bilmiuodum ben ne mutlu sana ve bana ki bi gebenin güzel dualarını aldım🥹♥️🤲

önce (23 puan) tarafından

Peki boyle size hakeret edip size saldiran esiniz varsa neden iki cocuk kesinlikle yargilamiyorum ganlis anlamayin ve bana kizmayin neden iki cocuk hani ilerisi olmayacagi bir evlilik bu ustune dayak yemissiniz bunlar normal degil ne yapmayi dusunuyorsunuz peki ? 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

0 oy
önce (5,807 puan) tarafından

Şikayetçi olmayacaksan bile git darp raporu al bence.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 348 göst.
0 oy
4 cevap 428 göst.
0 oy
15 cevap 633 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler