0 oy
359 göst.
önce Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından

Geçen cumartesi eşimle annemlere gittim bir gece kaldık ertesi gün geldik bugün kaynanam fark ediyor kunyelerin olmadığını her gün çocukların iki üç defa üzerini değiştirdim yıkadım beynim Durmuş gibi hatırlamıyorum tabi annemlerden yeni geldiğim için suçu onlarda görüyor kaynanam oradan geldiğimden beri görmemis sözde eşimde işte ondan bile şüpheleniyorum daha öncede altınlarimi sattı çünkü napcam bilmiyorum icim sıkıldı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Annenlerde düşse illaki ararlardı eşin satmış zamanında ya öyle bir durum varsa ayy çok kafa yorar bu durum 

-Reklam-
0 oy
önce (26 puan) tarafından

Bı tane değil herhalde 

İkiis birden kaybolamaz 

0 oy
önce (1,189 puan) tarafından

e olabklir dusmustur kiyafete takilip dusmustur . derdi tasasi kaynanaana mi dusmus. onaneymis . belki gevsedi cocugun kolundan cikti kirildi cikti. gecen benim kolyemim takma yeri kirilmis gogus arama dusmus kolye. kasinio gogus aram . bi baktim orda kolye sutyen arasinda duruo iki gogsumun arasinda. kaynanana ne oluyormus ille calisndi demekmi belki dustu evde sagda solda belki annen buldu koydu kenara onaneymis milleti hirsiz yerine koyyo. sende de anne bulmus koymus kenara bidaha gdince alacaz millete attiginiz ifttirayla ahirette hesaplasirsin de

+1

esin sattiysa sen kendi igluna bak once zamaninda altinlarimi calip habersizce satmisti bunlari bozdurmadigi ne malum bi dusun bakalim de kaynanana kendi oglununda gunahini alsin

önce (600 puan) tarafından

İkisi birden yok canım 

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

O zaman kayınvalidenize söyleyin polis çağırsın eşinizede kayınvalidem polisi aradı deyin ak koyun kara koyun ortaya çikar

hayir calinmis da olabilir kaybolmus da olabilir esi calip satmis da olabilir. kaynanayi ne gerio bu dert:) polis molis ana babasi var cocugun kaynana dis kapinin mandali. polis deseki seninmiydi yok torunumundu diyecek. poliste her boka ne maydonoz oluyosun ozaman sen anasi babasi cocugun yokmu ana babasinin tasarrufunda cocugun kirli bezi bile. sanane dese kadina kadin apisip kalsa yeri yani

Kaynanama dedim zaten daha öncede altınlarimi sattı yapmadığı şey mi dedim sesini çıkarmadı hiç annemlere 1 hafta oldu nerdeyse geleli orda mi kayboldu demek istiyorsun dedim yok öyle değil yanlış anlama dedi hemen bende ortada kaldım beynim Durmuş gibi valla

0 oy
önce (590 puan) tarafından

Kızma ama o kim köpek oluyor da annemler için hırsızlık iması yapıyor sen ağzının payını vermedin mi 

Kendisi aldı çünkü o almasa cevabını verirdim 

önce (1,718 puan) tarafından

Kendisi alsa bile onun eşyası bile olsa konuşamsz

Ben dişimden tirnagimdan arttirdim aldım diyo hemen kafam ağrıdı düşünmekten 

önce (590 puan) tarafından

Kendisi almış olabilir yinede kimse öyle imada bulunamaz bitti

Bakalım yarın yine derse ne diyim acaba 

önce (106 puan) tarafından

Almasaydın ozaman de 

Söylenecek çok şey vardı zamanında oğlu altınlarimi satınca sanane sen mi yaptın dedi lohusa halimle üstüme yürüdü bende ben yapmadım kayboldu çalındı satıldı umrumda değil dicwm de tansiyonu çıkar bişe olur üstüme kalır en son kavga ettiğimizde kabak bana patlamıştı 

0 oy

Fotoğraflara bak çekilmiş fotolarda görürsün belki

Baktim sansada o aralar foto cekmemisim 

Yaa şansına 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 931 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevdaa 21 (1,075 puan) tarafından soruldu
+1 oy