+1 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,020 puan) tarafından

Kızlar doğuma on gün kaldı belki daha az aşırı hastayım grip öksürük bademciklerim şişti bugün doktora gittim ilaç yazamayız doğuma bir hafta kalmış dedi ne yapmam gerekiyor bu öksürükle hastalıklı doğuma nasıl girilir zaten doğum korkusu da var ne yapacağımı şaşırDım

4 Cevaplar

+1 oy
(23,091 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı 

-Reklam-
+1 oy
(2,192 puan) tarafından

Bende öyle girdim bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma zaten yatis veriliyor serum takiyolar söylersin 

(2,192 puan) tarafından

10 günde iglesirsin bol su tuket ılık limonlu balgam atiirir ballı süt iç odayı nemlendir imkanın varsa buhar makinası al zaten bebeginede çok yarar . Aklıma şuan başka bişey gelmedi

(1,020 puan) tarafından

Öksürük geçer mi o zamana kadar sizde mi hasta girdiniz nasıl geçti 

+1 oy
(57 puan) tarafından

Bende doğuma 1 hafta kala aynıydım kadım dogumum erteledi doğumu hasta dogurırsan bebeğe hastalık geçer dedi çok devlete aile hekimine gitti ilaç veremeyiz dediler sonra özele çıktım zatürre olmuşum 2 poşet ilaç verdi ara ara öksürüğüm devam ediyordu doğum arkası dikişlerde çok zorlanıyor insan özele git birde istersen gögüs hastalıklarına ilaç veriyorlar korkma doğumdan bende çok korkuyordum geldi geçti şükür 51 günlük olduk bile allah sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah

(1,020 puan) tarafından

Ben tam 4 doktora gittim hiç biri bişey vermedi 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

kizimda ben 6 gun kala olmustum. doktorumu. esi de hastanede kbb idi. esine sevk etti beni esi serum yazdi  bi 1 saat kadar musahade odasinda serum takildi zimba gibi oldum baya toparladi beni. dogurdum

sonra iste 6 gun sonra

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
+1 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde My life (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler