0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından

Manevi olarak yorgunum.iki kizim var küçükler ayrılma aşamasındayım aile.in yanindayim.cok yorgunum.dinlensemde geçmiyor gezsemde geçmiyor.kafami dağıtmadan geçmiyor.kendimi koca dünyada çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.Kizim gece babasıyla ilgili korkunç rüya görmüş sakinlestiremedim babamı istiyorum diye çok agladi babasına hiç arayıp sormaz nasıl geçecek bu günler ne yapmaliyim kızlarına kıyamıyorum.babasiz büyüyeceğini istemiyorum tabi ki tek taraflı olacak şey mi evlilik gerçekten çok yoruldum artık intiharı bile düşünmeye başladım.Rabbim diyorum sen manevi şifa ver ruhuma ferahlık ver çok dardayım dua edin ne olur 

2 Cevaplar

0 oy
(4,274 puan) tarafından

Sen intihar edersen hem babasız hem annesiz kalacaklar. Akıl işi mi? Geçecek bu günler. Ne kadar zor olsada ne kadar da sana hiç geçmeyecek gibi gelsede. Her karanlığın ardından bir ferahlık var. Boş kalma zihnini meşgul et. Çalışmıyorsan iş ara. Kafan dağılır düşünmezsin.. Bu dünyada ilk ve son boşanan sen olmayacaksın. Rabbim ferahlık inşirah versin. Dua et Kuran oku. Kızlarına sımsıkı sarıl onlar için kendini salma, onların güçlü bir anneye ihtiyaçları var.

-Reklam-
0 oy
(4,024 puan) tarafından

Rabbım yar ve yardımcın olsun lütfen çocukların için o düşünceleri at kafandan her şey koca değil kusura bakma sen kendine bir şey yaparsan o çocuklara ne olacak düşün ve dimdik dur rabb feraha çıkarsın 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 298 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,102 soru

23,853,604 cevap

320,003 kullanıcı

...