0 oy
472 göst.
önce Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Bugün kayınvalidemle konuştum ben iki aylık bir evli gelinim bugün kayınvalidemle telefonda bir konu hakkında konuşuyorduk henüz ailelerimizi eve davet etmedim çünkü balayına geç gittik ve şehir dışı da yaptık daha yeni yeni dinleniyoruz kayınvalidem bana dedi ki aslında ben siz evlendikten iki hafta sonra sizin yaşam alanınınızı görmek için eve gelmek çok istedim ama senin annen bana yanlış olur dedi o yüzden gelmedim ben iki haftada bir size gelmek ister yaşam alanınızı görmek isterim dedi yani ben nemana bir anda ne alaka anlamadım sizce amacı ne neden böyle bir şey söyledi 

12 Cevaplar

+7 oy
önce (3,477 puan) tarafından

2 aydır evlisin kaynanan evine gelmemiş daha ne istiyorsun Allah'tan . 2 haftada bir gelmesi de normal yani tamam kullandığı üslup tuhaf olmuş yaşam alani ama senin bile davet etmen gerekirdi bu 2 aylık süreçte . Postlaruna baktim ama bana fazla takıntılı biri geldin ve evliliğe hazır degilsin 

önce (12,268 puan) tarafından

Birden fazla menü postu sorup evine misafir kabul etmişsin yeni evliyim demeden, ama iş kaynvalidene gelince gelmesin istiyorsun. Mesafeli durcaz die düşman görüyorsunuz eşlerinizin annesini, sonra da aramız iyi değil şöyle böyle diyorsunuz. Burda belki 1 yada 2 defa kaynvalide savunmuşumdur, genelde gelinleri haklı bulurum anlatılana göre ama sen de az değilsin gerçekten.

önce (1,216 puan) tarafından

Aaa eski bloglarına bakmadım yemeğe birilerini mi almış o zaman yazdıklarımı geri alıyorum çünkü işin rengi değişti eğer başkalarını yemeğe alıp kayınvalidesini almadıysa ortada adaletsizlik var demektir

önce (12,268 puan) tarafından

Keisnlikle. Bende sonradan bakınca gördüm menü postları sorduğunu. Kocasıyla kendine sormamıştır heralde😂

önce (3,477 puan) tarafından

Vallahii nerden bakarsaniz bakın bu kızın hiç haklı bı yazısını görmedim ben kaynana yanii herşeyden önce anne 2 aydan fazladır evlenmiş insan oğlunun evini merak değil de görmek ister gitmek ister. İster Akdeniz li olun ister dünyanın öbür ucundan yani 5 6 aydan önce nasıl bı anne oğlunun evine gitmez çok bencilce 

Buna bencilce denilmez eğer 2 tarafta razıysa herşey sizin istediğiniz gibi yada siz yaptınız diye öyle olmak zorunda değil başka bi hayat olduğunu herkesin tek tip düşüncede olmadıgını kabul etmek zorundasınız bu yazar için değil genel olarak buna öyledir böyledir dşye tafta yapıştırmak zalimdir asıl

-Reklam-
+4 oy
önce (3,306 puan) tarafından

Sanırım klasik kaynanalar gibi evi çekip çeviriyormusun ona bakmak istiyor. Ama söylemeden edemiycem, yaşam alanını görmek nedir? Kibarca belirtiyim derken diğer canlıların yaşam formu gibi olmuş🤣

+3 oy
önce (2,463 puan) tarafından

Yaşam alanınizi görmek isterim ne ya 😂

Sizi görmeye gelmem isterim denir. Yaşam alanı ne alaka

0 oy
önce (28,581 puan) tarafından

Düğünün ertesi günü geldi ve gitmedi yatıya kaldı daha ne istiyorsun bacı 2 ay da artık özleminiz bitmiştir 🤣

AAaa ne kadar ayıp çok geç kalmış ne demek ertesi günü gelmek düğün sabahı gelip yatagınızda yatıp sizi beklemesi gerekiyordu bak şimdi çok ayıpladım

Eşim askerdi ve düğünden sonra 6 gün kalabildi kaynana da eşim gidene kadar bizdeydi gittikten sonra da defoldu gitti kendi kizlari bile aradı saydırdı ona rağmen gitmedi odası banyosu ayrı benle ne işleri var dedi edepsiz 

Tutup kolundan dışarı atamadınız mı ayy çok sinir bozucu çok saygısız bi davranış bu oldu olcak ortanızda yatsaydı

önce (23,712 puan) tarafından

Gerçekten iğrenç bir karakter. Tamamen huzur bozmak niyetiyle geldiği o kadar belli ki....

Eşin ne düşündu peki bu durumda 

İkimizde şok olmuştuk oda beklemiyormus o kadarını 

0 oy
önce (720 puan) tarafından

Çok değişik ve tuhaf bir kadinsn gerçekten düşüncelerin fikirlerin ki.b ama çok saçma ve çocukça geliyr çok dikkatimi çektin postunu görünce aklıma hemen ilerde anne olursam kaynanam annem gelmesn istemyrm doğuma bana yanlış geliyr kelimesi dedim ztn ne kafadasin asıl o zmn gelmeleri gerekiyr en zor zamninda sen bilsen ne kadar zordur ikincide yalvarsan gelmzler bu sefer 2 .ciye geleyim kayınvaliden belki kendini ifade edemedi anlatamadi o seninle samimi olmak istyr gidip gelmek istyr sen git o gelsn ama çokta vıcık vıcık olmaya gerek yok ama mecbur gelecek dua et 2 ay uğramamış çok bile bizim ki 1 hafta sonra dibimizdeydi

0 oy
önce (24,830 puan) tarafından

Oda oda dolaşıp temizliğe not vermeyecekse gelsin tabi 

0 oy
önce (3,256 puan) tarafından

Eski postlarınızdan anlaşıldığı üzere evinize başka misafirler de almışsınız tabii ki eşinizin ailesi de gelmek ister. 

0 oy
önce (1,341 puan) tarafından

Aman valla kız ne abartıyorsunuz yaşam alanı ne evım de işte😃

2 haftada bir gelmesı gayet makul gelsin 

0 oy
önce (5,512 puan) tarafından

Yaşam alanı diye konuşan kaynana bence koltuk altında toz var mı yatak odanızda neler var diye merak etmez heralde ya😄 Evi güzel dizayn edebildiniz mi, koltuklarınız kaliteli mi onları merak eder en fazla bence. Gelsin ne olacak bi kokteyl falan ikram edin😄

0 oy
önce (1,778 puan) tarafından

Özür dilerim ama yaşam alanı ne ya Afrika'da mi yaşıyorsunuz da yaşam alanına gelecek

önce (24,830 puan) tarafından

Doğal yaşam alanında gözlemlemeye gelecekmiş haspam 😂😂

0 oy
önce (2,283 puan) tarafından

Habitatınızı görmek istiyorum 

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Yaşam alanını görmekle ne demek istemiş anlamadım ama şey diyebilirsin anne davet beklemeye gerek yok gelmeden önce haber et bana geliyorum diye buyur gel Yani diyebilirsin eşinle de aile sorunu olmaz aranda

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 227 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 410 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
17 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,570 soru

24,226,067 cevap

338,938 kullanıcı

...