0 oy
76 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (632 puan) tarafından

Kızım kendini pek ifade edemiyor 2 gündür hastaneye gideceğim diyor kitap okumustuk Elif doktora gidiyor diye ondan gitmek istiyor diye düşündüm ama ısrarla gitmek istiyor ateş yok öksürük falanda yok hafif halsiz gibi dün doktora götürdüm acile boğazlarda iyi bugün okulda dişim ağrıyor demiş akşamda dişçiye götürdüm çünkü yemek yemedi illa doktora gideceğim diyor dişçide birşey yok çürük var derinse eğer yemek yerken o ağryordr dedi eve geldi hala doktora gidelim iğne yapsın diyor yemek yemek istemedi ilaç içeceğim diyor ağrı kesici verdim içti uyudu hemen nesi var kafayı yiycem

2 Cevaplar

0 oy
önce (755 puan) tarafından

gorunuste biseyi yoksa  ilgi vekmek icin yada kendi dunyasinda bi hastalik turetmistir.  zaten ne hastaligi olacakki ya atesi olur ya kusar ya grip gibi olur bigazi agriri burnu akar genel olarak saglik sorunu yoksa anca bunlar olunca hasta olmus olur.

önce (5,635 puan) tarafından

okulda bir arkadaşı gittiyse, öğretmeni bunu sorduysa falan kendi de dikkat çekmek için istiyor olabilir 

-Reklam-
0 oy
önce (4,724 puan) tarafından

Okula gitmemek için diyordur muhtemelen. 

önce (632 puan) tarafından

Olabilir normalde okula geç gidiyordu bende çalışmaya başlayınca erken götürüyorum okula gitmeyeceğim diyor zaten ama yemek yememesini anlamyorum birşeyi de yok çok şükür 

Stresten yemek istemiyordur belkide.

Napsam ki yaa

Konuş bir sebebini sor. Akran zorbalığına uğruyordur belki yada dışlanıyordur, öğretmeni azarlamıştır belkide. Bence öğretmeniyle bir konuş.

Teşekkür ederim bir konuşayım özele gidiyor bir sorun yok gibi fakat belli de olmaz 

İlgili sorular

+4 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
7 cevap 454 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde Balkızım (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 192 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.

Kategoriler